Ухвала
від 11.04.2016 по справі 324/519/16-ц
ПОЛОГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 324/519/16-ц

Провадження № 2/324/299/2016

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

11 квітня 2016 року суддя Пологівського районного суду Запорізької області Кацаренко І.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Пологівської міської ради Запорізької області, третя особа приватний нотаріус Пологівського нотаріального округу Запорізької області ОСОБА_2, про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування,

в с т а н о в и в :

Позивач 11 квітня 2016 року на виконання ухвали судді Пологівського районного суду Запорізької області від 05 квітня 2016 року про залишення позовної заяви без руху надав позовну заяву до Пологівської міської ради Запорізької області, третя особа приватний нотаріус Пологівського нотаріального округу Запорізької області ОСОБА_2, про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування.

Ознайомившись з позовною заявою і доданими до неї матеріалами, приходжу до висновку, що позовна заява підлягає залишенню без руху, виходячи з наступного.

До позовної заяви позивачем не додано свідоцтво про народження в копії, яким позивач має довести ступінь спорідненості зі спадкодавцем - своєю матір'ю, оскільки позивач просить визнати за ним право власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом, а не за заповітом.

Крім того, позивачу пропонується надати копії позовної заяви за кількістю відповідачів і третіх осіб у справі, оскільки позовна заява надана лише в одному примірнику, що є порушенням вимог ч.1 ст.120 ЦПК України.

Крім того, позивачу в разі втрати правовстановлюючого документу на спадкову земельну ділянку пропонується надати відомості про звернення ним до друкованого засобу масової інформації з оголошенням про його втрату.

Відповідно до вимог ч.1 ст.121 ЦПК України, суддя встановивши вказані недоліки залишає позовну заяву без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

Керуючись ст.ст.119-121,293 ЦПК України,

у х в а л и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Пологівської міської ради Запорізької області, третя особа приватний нотаріус Пологівського нотаріального округу Запорізької області ОСОБА_2, про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування залишити без руху.

Запропонувати позивачу в термін, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання ним копії ухвали, усунути вказані недоліки позовної заяви, інакше позов буде визнаний неподаним та повернутий позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудПологівський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення11.04.2016
Оприлюднено20.07.2016
Номер документу58973530
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —324/519/16-ц

Ухвала від 19.04.2016

Цивільне

Пологівський районний суд Запорізької області

Кацаренко І. О.

Ухвала від 11.04.2016

Цивільне

Пологівський районний суд Запорізької області

Кацаренко І. О.

Рішення від 13.05.2016

Цивільне

Пологівський районний суд Запорізької області

Кацаренко І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні