Ухвала
від 15.08.2013 по справі 754/13249/13-к
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

1-кс/754/1255/13

754/13249/13-к

У Х В А Л А

Іменем України

15.08.2013 рік слідчий суддя Деснянського районного суду м. Києва Вінтоняк Р.Я.

з участю секретаря Кулешовій К.С.

з участю слідчого Мізюк А.В.

розглянувши клопотання слідчого СВ Деснянського РУ ГУ МВС України в м. Києві про тимчасовий доступ до документів, які містять охоронювану законом таємницю,

ВСТАНОВИВ:

Слідчий Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві Мізюк А.В. за погодження з прокурором 12.08.2013 року подав до суду клопотання про тимчасовий доступ до документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Обґрунтовуючи клопотання слідчий зазначає, що відповідно до матеріалів досудового розслідування та витягу з реєстру досудових розслідувань, невстановлені особи внесли неправдиві відомості до протоколу загальних зборів ОСББ "Лісова пісня", що по вул. Жукова,33а в м. Києві та невстановлені посадові особи ОСББ"Лісова пісня" шляхом шахрайства заволоділи грошовими коштами членів ОСББ. Враховуючи, вищевикладене просить надати доступ до документів, що перебувають в Печерській філії ПАТ"Приватбанк" в якому ОСББ"Лісова пісня" було відкрито поточний рахунок.

Відповідно до ст.163 КПК України, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв'язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, а в разі якщо документи містять охоронювану законом таємницю, на підставі можливості використання цих документів як доказів, та неможливістю іншим способом довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів.

Як вбачається із змісту клопотання та наданих слідчим матеріалів кримінального провадження, у слідчого знаходиться кримінальне провадження №12012000030000026 внесене в ЄРДР 27.11.2012 року та 24.05.2013 року по факту вчинення кримінальних правопорушень передбачених ст..358ч.1,190ч.1 КК України.

З матеріалів досудового розслідування вбачається наявність обґрунтованої підозри у вчиненні невстановленими особами підробки протоколу загальних зборів ОСББ"Лісова пісня" та заволодіння шляхом шахрайства грошовими коштами вказаного об'єднання.

Представник ПАТ"Приватбанк" в судове засідання не з'явився, не повідомив суд про поважність причин неявки.

Вислухавши думку слідчого, який підтримав клопотання, дослідивши матеріали, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, враховуючи, що документи, які знаходяться в ПАТ"Приватбанк" мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, іншим способом встановити факт надходження коштів, їх подальший рух неможливо, вважаю, що клопотання слідчого підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 159-166 КПК України,

УХВАЛИВ:

Забезпечити тимчасовий доступ слідчому Деснянського РУГУ МВС України в м. Києві Мізюк А.В. до документів, що містяться в Печерській філії "Приватбанк", МФО300711(м.Київ, вул.Предславинська,19) з можливістю їх вилучення, а саме: документи про організаційно-правову структуру юридичної особи - клієнта ОСББ"Лісова пісня" ЄДРПОУ37782060, напрями діяльності, його керівників, картки зі зразками печатки та підпису службових осіб товариства, заяв про відкриття та закриття рахунків, додатки до них, документів, що свідчать про видачу готівкових коштів службовими особами підприємства, чеки, доручення на отримання готівки, статут, накази про призначення та звільнення з посади службових осіб підприємства, копії їх паспортів, договори на встановлення системи "Банк-Клієнт", документи про рух грошових коштів по рахунку №26003052716861 та призначення платежу з 27.04.2012 року по теперішній час.

Строк дії ухвали один місяць, тобто до 15.09.2013 року.

Відповідно до ст.166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей та документів, слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених документів і речей.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя -

СудДеснянський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.08.2013
Оприлюднено21.07.2016
Номер документу59074876
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —754/13249/13-к

Ухвала від 15.08.2013

Кримінальне

Деснянський районний суд міста Києва

Вінтоняк Р. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні