Ухвала
від 14.07.2016 по справі 804/4122/16
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

14 липня 2016 р.Справа №804/4122/16 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Верба Ірина Олександрівна, розглянувши у місті Дніпропетровську питання щодо наявності підстав для повернення адміністративного позову Новомосковської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Укрспецпрокат» про стягнення коштів в рахунок погашення податкового боргу, -

ВСТАНОВИВ:

4 липня 2016 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Новомосковської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Укрспецпрокат» (код ЄДРПОУ 32466206) про стягнення коштів у рахунок погашення податкового боргу в сумі 122135,02 грн.

З підстав перебування головуючого по справі судді Верба І.О. на лікарняному з 5 по 13 липня 2016 року питання про відкриття провадження за поданим позовом не вирішено.

Суддя відкриває провадження в адміністративній справі на підставі позовної заяви, якщо відсутні підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі.

З наданого позивачем ОСОБА_1 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань станом на 30 травня 2016 року за результатами пошуку за кодом ЄДРПОУ 32466206 знайдений запис 1: Товариство з обмеженою відповідальністю «Укрспецпрокат», місцезнаходження юридичної особи: 69097, Запорізька область, місто Запоріжжя, Хортицький район, вулиця Ентузіасітв, будинок 14.

На вказану адресу контролюючим органом направлена копія позовної заяви з додатками.

Згідно частини першої статті 19 Кодексу адміністративного судочинства України адміністративні справи вирішуються адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до пункту 6 частини третьої статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України позовна заява повертається позивачеві, якщо справа не підсудна цьому адміністративному суду.

З урахуванням викладеного, суд зазначає, що подана позовна заява підсудна ОСОБА_2 окружному адміністративному суду згідно правил підсудності, визначених статтею 19 Кодексу адміністративного судочинства України.

Керуючись статтями 19, 108, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов Новомосковської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Укрспецпрокат» про стягнення коштів в рахунок погашення податкового боргу - повернути позивачеві.

Копію ухвали про повернення позовної заяви надіслати позивачеві разом із позовною заявою та усіма доданими до неї матеріалами.

Повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до належного адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Роз'яснити позивачу право звернення до суду із заявою про повернення судового збору за подання адміністративного позову згідно статті 7 Закону України «Про судовий збір».

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена в порядку та у строки, встановлені статтею 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя ОСОБА_3

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.07.2016
Оприлюднено25.07.2016
Номер документу59083980
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/4122/16

Ухвала від 14.07.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Верба Ірина Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні