Ухвала
від 25.07.2016 по справі 751/7554/16-к
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/7554/16-к

Провадження №1-кс/751/1478/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м.Чернігів 25 липня 2016 року

Слідчий суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2 ,

з участю слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши клопотання слідчого з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів, що становлять банківську таємницю,

Встановив:

Слідчий з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням, погодженим процесуальним прокурором у кримінальному провадженні заступником прокурора Чернігівської області ОСОБА_4 , про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів, що становлять банківську таємницю.

В обґрунтування клопотання зазначено, що в провадженні знаходиться кримінальне провадження за № 32016270000000042 від 21.04.2016 року за ознаками злочину за ч. 3 ст. 212 КК України.

В ході проведення досудового розслідування у слідчого виникла необхідність у проведення тимчасового доступу та здійсненні вилучення оригіналів документів реєстраційної справи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що, згідно відомостей ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, перебуває у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 , для забезпечення проведення криміналістичних експертиз, встановлення осіб, відповідальних за створення (реєстрацію/придбання) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », а також осіб, що уповноважені представляти інтереси підприємства у господарсько-правових, зовнішньо-економічних, а також у відносинах з контролюючими та правоохоронними органами, що у свою чергу необхідно для встановлення та проведення слідчих і процесуальних дій за участі осіб, які у вересні 2015 року представляли ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » у відносинах з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », а також з іншими суб`єктами господарювання.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Представник особи, у володінні якої знаходяться документи, в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином, про що свідчить телефонограма.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Вислухавши пояснення слідчого, вивчивши матеріали справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до речей і документів та проведення їх виїмки, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 , є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки дані документи містять відомості, що можуть бути використані як докази під час проведення досудового розслідування.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.159-164, 166, 309 КПК України,

Ухвалив:

Клопотання слідчого з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 задовольнити.

Надати слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 дозвіл на тимчасовий доступ та вилучення оригіналів документів (а в разі їх вилучення належним чином завірених копій) реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 , АДРЕСА_1 .

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення25.07.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу59190700
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів, що становлять банківську таємницю

Судовий реєстр по справі —751/7554/16-к

Ухвала від 25.07.2016

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Кузьмін М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні