Постанова
від 11.12.2013 по справі 509/5595/13-к
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/5595/13-к

УХВАЛА

11 грудня 2013 року слідчий суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Куркан М.М.

при секретарі Савченко М.В.

за участю слідчого СВ Овідіопольського РВ ГУМВС України у Одеській області ОСОБА_1

розглянувши матеріали клопотання слідчого СВ Овідіопольського РВ ГУМВС України у Одеській області у кримінальному провадженні № 12013180380002439 від 18.09.2013року про тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення,-

В С Т А Н О В И В :

Слідчий СВ Овідіопольського РВ ГУМВС України в Одеській області ОСОБА_1 звернувся до слідчого судді Овідіопольського районного суду з клопотанням, погодженим з прокурором, про тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення, внесене у зазначеному вище кримінальному провадженні, за ознаками ч. 2 ст. 191 КК України.

В якому зазначає, що в ході досудового розслідування виникла необхідність в досліджені доказів по провадженню, які перебувають у володінні ПП «Корпус-7», а саме: договорів та додаткових угоди до них; актів виконаних робіт, товарних та податкових накладних по договорам; виписок по банківським рахункам (та в електронному вигляді); всіх журналів-ордерів; всіх інших документів щодо фінансово-господарських відносин з ТОВ «Сі Джі Логістік» код ЄДРПОУ 38381364 за період 2011-2013 р.р.

Слідчий в судовому засіданні клопотання підтримав у повному обсязі.

Особа, у володінні якої знаходяться документи, в судове засідання не з’явилася про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином.

Частиною 1 статті 159 КПК України передбачено, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Частина 2 ст. 159 КПК України передбачає здійснення тимчасового доступу до речей і документів на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 162 КПК України, до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належить конфіденційна інформація, в тому числі така, що містить комерційну таємницю.

Відповідно до п.4 ст. 163 КПК України, неприбуття за судовим викликом особи, у володінні якої знаходяться речі і документи, без поважних причина бо неповідомлення нею про причини неприбуття не є перешкодою для розгляду клопотання.

Враховуючи, що в матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що документи які просить вилучити слідчий мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, наявні законні підстави для задоволення клопотання слідчого.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 159-164 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого СВ Овідіопольського РВ ГУМВС України у Одеській області ОСОБА_1 - задовольнити.

Надати слідчому СВ Овідіопольського РВ ГУМВС України у Одеській області ОСОБА_1 тимчасовий доступ до договорів та додаткових угоди до них; актів виконаних робіт, товарних та податкових накладних по договорам; виписок по банківським рахункам (та в електронному вигляді); всіх журналів-ордерів; всіх інших документів щодо фінансово-господарських відносин з ТОВ «Сі Джі Логістік» код ЄДРПОУ 38381364 за період 2011-2013 р.р., а також можливість їх вилучення, які знаходяться у володінні ПП «Корпус-7» код ЄДРПОУ 32230129, щорозташоване за адресою: м. Одеса, пл. Незалежності, будинок, 1, офіс 712.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів, слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів, має право постановити ухвалу про проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей та документів.

Ухвала діє протягом одного місяця з дня її постановлення і оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення11.12.2013
Оприлюднено29.07.2016
Номер документу59219727
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —509/5595/13-к

Постанова від 11.12.2013

Кримінальне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Куркан М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні