Постанова
від 25.05.2011 по справі 4-227/11
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-227/2011

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

12 травня 2011 року суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області Криворучко І.В., розглянувши подання старшого слідчого Бориспільської міжрайонної прокуратури молодшого радника юстиції ОСОБА_1 про проведення виїмки по кримінальній справі № 85-1354, -

В С Т А Н О В И В :

Ст.слідчого Бориспільської міжрайонної прокуратури за згодою Бориспільського міжрайонного прокурора звернулася до суду з поданням про надання дозволу на проведення виїмки у БРПТМ „РайтепломережаВ» , за адресою Київської обл.., м.Бориспіль, вул.Київський шлях, 79 : корінців чекових книжок БРПТМ „РайтепломережаВ» про зняття готівкових коштів в установах банків за період з червня 2009р. по вересень 2010р.

Заслухавши пояснення ст.слідчого, дослідивши матеріали кримінальної справи, вважаю за необхідне подання задовольнити та надати дозвіл на проведення виїмки у БРПТМ „РайтепломережаВ» , за адресою Київської обл.., м.Бориспіль, вул.Київський шлях, 79, по наступним підставам.

Як слідує з матеріалів кримінальної справи, невідомі особи бухгалтер по заробітній платі БРПТМ „РайтепломережаВ» ОСОБА_2 та бухгалтер-касир БРПТМ „РайтепломережаВ» ОСОБА_3, діючи умисно, за попередньою змовою, по заздалегідь розробленому плану, з корисливих мотивів, з метою власного збагачення за рахунок чужого майна, використовуючи своє службове становище всупереч інтересам служби, в липні, серпні, грудні 2009 року, в лютому, червні 2010 року внесли до платіжних відомостей, видаткових касових ордерів, касової книги завідомо недостовірні дані щодо загальних сум нарахованої та виплаченої заробітної плати працівникам за липень, серпень, грудень 2009 року, лютий, червень 2010 року, у зв’язку з чим з використанням вказаних завідомо підроблених документів у видаток каси списали завищені суми заробітної плати, ніж фактично були виплачені працівникам, внаслідок чого привласнили грошові кошти БРПТМ „РайтепломережаВ» в сумі 41500,00 грн., які розділили між собою порівну та використали на власний розсуд.

Після цього, бухгалтер по заробітній платі БРПТМ „РайтепломережаВ» ОСОБА_2 та бухгалтер-касир БРПТМ „РайтепломережаВ» ОСОБА_3, діючи повторно, умисно, за попередньою змовою, по заздалегідь розробленому плану, з корисливих мотивів, з метою власного збагачення за рахунок чужого майна, використовуючи своє службове становище всупереч інтересам служби, в липні, серпні, грудні 2009 року, в липні, серпні 2010 року після проведення виплат заробітної плати працівникам по платіжних відомостях внесли завідомо недостовірні дані у вигляді виправлень і дописувань сум виплаченої заробітної плати працівникам в бік їх збільшення та до видаткових касових ордерів, касової книги внесли завідомо недостовірні дані щодо загальних сум виплаченої заробітної плати за липень, серпень, грудень 2009 року, липень, серпень 2010 року, у зв’язку з чим з використанням вказаних завідомо підроблених документів у видаток каси списали завищені суми заробітної плати, ніж фактично були виплачені працівникам, внаслідок чого привласнили грошові кошти БРПТМ „РайтепломережаВ» на загальну суму 42800,00 грн., які розділили між собою порівну та використали на власний розсуд.

Згідно акту ревізії фінансово-господарської діяльності БРПТМ „РайтепломережаВ» №13-31/18 від 18.03.11 встановлено, що внаслідок протиправних дій бухгалтера-касира ОСОБА_3 та бухгалтера по заробітній платі ОСОБА_2 БРПТМ „РайтепломережаВ» завдано матеріальної шкоди (збитків) на загальну суму 84300,00 грн.

В ході розслідування кримінальної справи, для виконання вимог ст. 22 КПК України, якою слідчого зобов’язано вжити всіх передбачених законом заходів для всебічного, повного і об’єктивного дослідження обставин справи, виникла необхідність провести виїмку оригіналів первинних фінансово-господарських та бухгалтерських документів БРПТМ „РайтепломережаВ» .

У зв’язку з цим, у справі виникла необхідність у проведенні виїмки у БРПТМ „РайтепломережаВ» , за адресою Київської обл.., м.Бориспіль, вул.Київський шлях, 79.

Керуючись ст.ст. 178 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Подання задовольнити.

Надати дозвіл на проведення виїмки у БРПТМ „РайтепломережаВ» , за адресою Київської обл.., м.Бориспіль, вул.Київський шлях, 79, документів, які мають значення для справи, а саме:

- корінців чекових книжок БРПТМ „РайтепломережаВ» про зняття готівкових коштів в установах банків за період з червня 2009 року по вересень 2010 року.

Постанова на протязі трьох діб може бути оскаржена до апеляційного суду Київської області через Бориспільський міськрайонний суд.

СУДДЯ І.В.Криворучко

СудБориспільський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення25.05.2011
Оприлюднено01.08.2016
Номер документу59240645
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-227/11

Постанова від 23.08.2011

Кримінальне

Іллічівський міський суд Одеської області

Ледньова Т. В.

Постанова від 25.05.2011

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Криворучко І. В.

Постанова від 30.09.2011

Кримінальне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Постанова від 15.06.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Ковтуненко О. В.

Постанова від 20.07.2011

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Руденко В. В.

Постанова від 22.06.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Артемова Л. Г.

Постанова від 16.05.2011

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Міхієнкова Т. Л.

Постанова від 11.02.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Постанова від 07.02.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Євтушенко П. М.

Постанова від 26.09.2011

Кримінальне

Білозерський районний суд Херсонської області

Сокирко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні