Ухвала
від 07.05.2014 по справі 178/719/14-к
КРИНИЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 178/719/14-к

У Х В А Л А

07 травня 2014 року слідчий суддя Криничанського районного суду Дніпропетровської області ОСОБА_1 розглянувши клопотання слідчого Криничанського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області про надання дозволу на проведення тимчасового доступу до речей та документів, -

В С Т А Н О В И В :

Слідчий звернувся з даним клопотанням посилаючись на наступне. 28.04.2014 р. до Криничанського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло повідомлення від прокурора прокуратури Криничанського району ОСОБА_2 про те, що на інтернет сайті ІНФОРМАЦІЯ_1 мається публікація щодо забруднення території земель відходами тваринного походження свинокомплексу ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 , розташованого поблизу с.Українка Криничанського району, Дніпропетровської області. 28.04.2014 року внесено до Єдинного реєстру досудового розслідування за ч.1 ст.239 КК України було відкрито кримінальне провадження № 12014040460000284. Для проведення слідчих дій необхідно мати доступ до документів, якими є установчі документи свинокомплексу ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 , оригінали бухгалтерських документів за період з 2011-2014 р.р., щодо вирощування, закупівлі, реалізації, утримання свиней на території свинокомплексу ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 , документи на дозвіл накопичення відходів від утримання свиней та їх утилізації, проект введення в експлуатацію очисних споруд свинокомплексу, документи що стосуються розташування та експлуатації свинокомплексу ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 ЄДРПОУ НОМЕР_1 , розміщеного за адресою: АДРЕСА_1 . Тому слідчий просить надати дозвіл на проведення тимчасового доступу до речей та документів з подальшим їх вилученням.

Беручи до уваги клопотання слідчого, вивчивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання слідчого має бути задоволене, так як тимчасовий доступ та вилучення вказаних документів посприяє повному, об`єктивному і всебічному розслідуванню всіх обставин справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 131, 167, 168 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого Криничанського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області про надання дозволу на проведення тимчасового доступу до речей та документів з подальшим їх вилученням - задовольнити.

Надати дозвіл слідчому Криничанського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області ОСОБА_3 на проведення тимчасового доступу до речей та документів з подальшим їх вилученням, а саме: установчих документів свинокомплексу ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 , оригіналів бухгалтерських документів за період з 2011-2014 років щодо вирощування, закупівлі, реалізації, утримання свиней на території свинокомплексу ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 , документів на дозвіл накопичення відходів від утримання свиней та їх утилізації, проекту введення в експлуатацію очисних споруд свинокомплексу, документів що стосуються розташування та експлуатації свинокомплексу ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 ЄДРПОУ НОМЕР_1 , розміщеного за адресою: АДРЕСА_1 , власником якого є ТОВ АФ ІНФОРМАЦІЯ_2 , розташованого за адресою АДРЕСА_2 , засновником свинокомплексу якого є юридична особа корпорація ІНФОРМАЦІЯ_3 , індекс НОМЕР_2 , м.Маджуро, острів Аджелтейк, Аджелтейк роуд комплекс трастової компанії Маршоллові острови, з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення.

Строк дії ухвали терміном один місяць з дати її винесення, тобто до 07 червня 2014 року.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення07.05.2014
Оприлюднено09.01.2023
Номер документу59351889
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення тимчасового доступу до речей та документів

Судовий реєстр по справі —178/719/14-к

Ухвала від 07.05.2014

Кримінальне

Криничанський районний суд Дніпропетровської області

Цаберябий Б. М.

Ухвала від 07.05.2014

Кримінальне

Криничанський районний суд Дніпропетровської області

Цаберябий Б. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні