Постанова
від 27.07.2006 по справі 4/964-нм
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/964-НМ

   

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський,3/65

ПОСТНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Від "27" липня 2006 р.                                                     Справа № 4/964-НМ

Господарський суд Житомирської області у складі:

Головуючого судді  

                         судді Лозинської І.В.

                         судді  

за участю представників сторін

від позивача Войдевич О.А. - держ. поадт. інспектор юр. відділу, дов. №17678/в/10 від 19.07.2006р.,

від відповідача не з'явився.  

  

Розглянув у відкритому судовому засіданні справу за позовом Державної податкової інспекції у м.Житомирі (м. Житомир)  

до Суб'єкт господарювання Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо - комерційне підприємство "Пищеком" (м. Житомир)

про припинення юридичної особи

Позивач звернувся з позовом про припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо - комерційне підприємство "Пищеком" (м. Житомир).

Представник позивача в судовому засіданні позов підтримала.

Відповідач відзиву на позов не подав, свого представника в судове засідання не направив, хоча про час та місце розгляду справи повідомлений своєчасно та належним чином.

Заслухавши представника позивача, дослідивши матеріали справи, господарський суд встановив наступне.

Суб'єкт господарювання Товариство з обмеженою відповідальністю "Виробничо - комерційне підприємство "Пищеком" (м. Житомир) було зареєстровано виконавчим комітетом  Житомирської міської ради як суб'єкта підприємницької діяльності - юридичну особу, реєстраційний № 344-ЖОЮ від 26.10.99 за адресою: пров. Луговий, 4, м. Житомир, та поставлено на облік, як платника податків до ДПІ у м. Житомирі.

Відповідно до п.2 ч.1 ст.9 Закону України "Про систему оподаткування"від 25.06.91 р. № 1251-ХІІ платник податків і зборів (обов'язкових платежів) зобов'язаний подавати до державних податкових органів та інших державних органів відповідно до законів декларації, бухгалтерську звітність та інші документи і відомості, пов'язані з обчисленням і сплатою податків і зборів (обов'язкових платежів).

Як свідчить довідка №  від 21.03.06 позивача відповідач не звітується перед податковим органом з 01.05.2005р. , тобто на момент подачі позову до суду - більше року.

Згідно ч.2 ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"  №755-IV від 15.05.03р., неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону є підставою для припинення державної реєстрації юридичної особи.

Відповідач позовні вимоги не оспорив.

Докази державної реєстрації припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо - комерційне підприємство "Пищеком" (м. Житомир) в добровільному порядку в матеріалах справи відсутні.

Враховуючи викладене, позовні вимоги обґрунтовані, підтверджуються належними доказами, а тому підлягають задоволенню - юридичну особу Товариство з обмеженою відповідальністю "Виробничо - комерційне підприємство "Пищеком" (м. Житомир) слід припинити.

Оплата державного мита покладається на відповідача.

На підставі ч.2 ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", керуючись ст.ст. 159,160,161,162,163 КАС України, господарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

1. Припинити держану реєстрацію юридичної особи Товариство з обмеженою відповідальністю "Виробничо - комерційне підприємство "Пищеком" пров. Луговий, 4, м. Житомир, ідентифікаційний код 30620692.

2. Державному реєстратору здійснити заходи, передбачені ч.6 ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"  №755-IV від 15.05.03р.

3.Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо - комерційне підприємство "Пищеком" пров. Луговий, 4, м. Житомир, ідентифікаційний код 30620692:

- в доход Державного бюджету України - 3,40 грн. державного мита.

Постанова може бути оскаржена у відповідності з вимогами ст.186 КАС України.

Суддя                                                                       Лозинська І.В.  

Віддрукувати: 4 прим.

1 - в справу;

2 - позивачу;

3 - відповідачу;

4 - державному реєстратору.  Житомирської міської ради

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення27.07.2006
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу59412
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/964-нм

Постанова від 27.07.2006

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні