Ухвала
від 01.08.2016 по справі 806/2788/15,
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну сторони виконавчого провадження)

01 серпня 2016 року                                        Житомир          Справа № 806/2788/15,

Категорія 10.1

Житомирський окружний адміністративний суд

у складі: головуючого судді - Черняхович І.Е.,

розглянувши у порядку письмового провадження заяву Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі справу за позовом управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області до Приватного сільськогосподарського підприємства ім. Шевченка про стягнення 25193,00 грн..

в с т а н о в и в:

Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області звернулось до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження - стягувача з управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області на Андрушівське об'єднане управління пенсійного фонду України в Житомирській області, у зв'язку з ліквідацією управління управління Пенсійного фонду України в Ружинському районі Житомирської області, управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області та управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі Житомирської області шляхом злиття та утворення з 30 березня 2016 року нового Андрушівського об'єднаного управління пенсійного фонду України в Житомирській області, посилаючись при цьому на постанову Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 року №1055 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України".

Розгляд заяви проведено в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами у відповідності до ст.41 КАС України.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що заява підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 20.08.2015 позов задоволено. Стягнуто з приватного сільськогосподарського підприємства ім. Шевченка (вул. Шевченка, 10, м. Андрушівка, Житомирська область, код ЄДРПОУ 03744505) на користь управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області заборгованість по невідшкодованим сумам фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за березень - червень 2015 року у загальній сумі 25193,00 грн.

На підставі вказаного судового рішення, видано виконавчий лист, який пред'явлено до виконавчої служби для примусового виконання.

Постановою державного виконавця відділу ДВС Андрушівського РУЮ від 27.10.2015 відкрито виконавче провадження №49137473 з виконання виконавчого листа №1704/15 виданого 20.10.2015 Житомирським окружним адміністративним судом.

Згідно ч.1 ст.264 КАС України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Судом встановлено, що на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 №1055 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України", 30 березня 2016 року внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань запис про проведення державної реєстрації юридичної особи - Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, шляхом злиття управління Пенсійного фонду України в Ружинському районі Житомирської області, управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області та управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі Житомирської області

За таких обставин, суд вважає за необхідне замінити сторону виконавчого провадження по даній справі, а саме: управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області на Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Керуючись статтями 41, 160, 165, 264 КАС України, суд -

у х в а л и в:

Заяву Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, - задовольнити.

Замінити сторону (стягувача) виконавчого провадження № 49137473 у адміністративній справі №806/2788/15- управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області на правонаступника - Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                                    І.Е.Черняхович

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.08.2016
Оприлюднено09.08.2016
Номер документу59485772
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/2788/15,

Ухвала від 01.08.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черняхович Ірина Едуардівна

Ухвала від 18.07.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черняхович Ірина Едуардівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні