Ухвала
від 11.08.2016 по справі 409/1720/16-ц
БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №409/1720/16-ц

Пров. № 2/409/1306/16

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду

11 серпня 2016 року смт.Білокуракине

Білокуракинський районний суд Луганської області у складі:

головуючого судді: В.С.Полєна

при секретарі: В.М.Острогляд

розглянувши в попередньому судовому засіданні в залі суду смт. Білокуракине цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "Калинівське" про розірвання договору оренди землі, -

В с т а н о в и в :

В провадженні Білокуракинського районного суду Луганської області знаходиться вказана цивільна справа.

Судом проведено попереднє судове засідання з метою з’ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду або правильного, швидкого вирішення спору.

Спір між сторонами не врегульовано у порядку, передбаченому ч.3 ст.130 ЦПК України.

Представником позивача заявлено клопотання про витребування доказів.

Розглянувши клопотання про витребування доказів, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 57 ЦПК України доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються на підставі пояснень сторін, третіх осіб, їхніх представників, допитаних як свідків, показань свідків, письмових доказів, речових доказів, зокрема, звуко- і відеозаписів, висновків експертів.

Відповідно до ст. 64 ЦПК України письмовими доказами є будь-які документи, акти, довідки, листування службового або особистого характеру або витяги з них, що містять відомості про обставини, які мають значення для справи. Письмові докази, як правило подаються в оригіналі. Якщо подано копію письмового доказу, суд за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, має право вимагати подання оригіналу.

Відповідно до ч. 1 ст. 137 ЦПК України у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

представник відповідача не заперечувала проти задоволення клопотання про витребування доказів.

На підставі викладеного, суд вважає, що не витребування доказів по справі може ускладнити або зробити неможливим правильне вирішення спору по суті, у зв'язку з чим суд вважає необхідним клопотання представника позивача про витребування доказів задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 130, 156, 293 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Призначити розгляд справи на 12 жовтня 2016 року на 11:00 год. у відкритому судовому засіданні в залі суду смт.Білокуракине Луганської області.

Зобов'язати Білокуракинське відділення Сватівської ОДПІ надати відомості про те, в якому розмірі проводилася сплата податків орендарем - товариством з обмеженою відповідальність "Калинівське" (Код ЄДРПОУ 31783472) за земельну ділянку, площею 5,7158 га ріллі, яка знаходиться на території Солідарненської сільської ради, орендодавцем якої є ОСОБА_1 (ІПН НОМЕР_1), що мешкає за адресою: вул. Поштова будинок 29-А селище Лозно - Олександрівка, Білокуракинського району Луганської області в період з 2013 р. по 01.08.2016 року.

Зобов'язати відділ Держгеокадастру у Білокуракинському районі Луганської області надати відомості про те, яка грошова оцінка земельної ділянки площею 5,7158 га ріллі, яка знаходиться на території Солідарненської сільської ради, орендодавцем якої є ОСОБА_1 (ІПН НОМЕР_1), що мешкає за адресою: вул. Поштова будинок 29-А селище Лозно - Олександрівка, Білокуракинського району, Луганської області в період з 2013 р. по 2015 роки та надати відомості про те, які індекси інфляції повинні враховуватися при обчисленні розміру вартості вищенаведеної земельної ділянки за 2013-2015 роки.

В судове засідання викликати сторони з паспортами.

Представникам сторін мати доручення на ведення справи в суді, оформлене належним чином.

Явка сторін в судове засідання є обов’язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Білокуракинського

районного суду Луганської області ОСОБА_2

СудБілокуракинський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення11.08.2016
Оприлюднено15.08.2016
Номер документу59602727
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —409/1720/16-ц

Рішення від 09.12.2016

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Полєно В. С.

Ухвала від 11.08.2016

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Полєно В. С.

Ухвала від 18.07.2016

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Полєно В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні