Ухвала
від 11.08.2016 по справі п/811/996/16
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

11 серпня 2016 року Справа № П/811/996/16

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Дегтярьова С.В., розглянувши матеріали позовної заяви у справі

за позовом: ОСОБА_1, 28625, АДРЕСА_1

до відповідача: Устинівського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Кіровоградської області, 28500, смт. Устинівка, Кіровоградської обл., вул. К.Маркса, 1

третьої особи: Територіального управляння Головавтотрансінспекції в Кіровоградській області, 25006, м. Кіровоград, вул. Атолюбителів, 2

про зобов'язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся з позовом до Устинівського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Кіровоградської області, зазначивши третьою особою Територіальне управляння Головавтотрансінспекції в Кіровоградській області про зобов'язання Устинівського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Кіровоградської області вчинити дії щодо зняття арешту з всього майна, накладеного постановою АА №998626 ДВС Устинівського району Кіровоградської області від 23.05.2008 року, зареєстрованого в Єдиному реєстрі заборон відчуження об'єктів нерухомого майна 23.05.2008 року за реєстраційним номером обтяження 7256447.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

В порядку підготовки справи до судового розгляду суд вважає за необхідне витребувати деякі документи та вважає за недоцільне проводити попереднє засідання по даній справі.

Керуючись ст. ст. 104, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження в адміністративній справі.

2. Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 18 серпня 2016 року о 16:40 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 6 поверх в залі судового засідання № 6.

3. До 17 серпня 2016 року надати до суду:

Позивачу:

- письмові уточнення позовних вимог, вказавши конкретно з якого майна позивач просить зняти арешт (перерахувати);

- копії документів, що посвідчують право власності позивача на таке майно.

Відповідачу:

- документальні докази, що підтверджують знищення матеріалів виконавчого провадження переданих до архіву (опис, акт, тощо).

4. Справа розглядатиметься суддею Кіровоградського окружного адміністративного суду Дегтярьовою С.В. одноособово.

5. Копію позовної заяви і доданих до неї документів надіслати відповідачу і зобов'язати його, у разі невизнання адміністративного позову, надати письмові заперечення з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються, а також усі матеріали, що були або мали бути взяті до уваги при прийнятті рішення, у триденний строк з дня отримання копії зазначеної ухвали суду.

6. Сторони, учасники та треті особи або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

7. Викликати в судове засідання осіб, які беруть участь у справі. Копію ухвали направити сторонам разом з витяг щодо їх процесуальних прав та обов'язків, передбачених КАСУ.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду С.В. Дегтярьова

Дата ухвалення рішення11.08.2016
Оприлюднено16.08.2016
Номер документу59620172
СудочинствоАдміністративне
Сутьзобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —п/811/996/16

Постанова від 18.08.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Постанова від 18.08.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 11.08.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні