Ухвала
від 01.08.2016 по справі 200/13336/16-к
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

01.08.16

У Х В А Л А Справа №200/13336/16-к

Іменем України Провадження №1-кс/200/7587/16

01 серпня 2016 року м. Дніпро

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 , розглянувши у приміщенні суду в м.Дніпропетровську клопотання прокурора по кримінальному провадженню № 42016040000000532 про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В:

У клопотанні, яке надійшло до суду вказано, що невстановленими особами здійснюється незаконне виробництво небезпечної продукції - спирту який не відповідає встановленим стандартам, правилам та технічним умовам у приміщеннях, що знаходяться на земельній ділянці за адресою: АДРЕСА_1 , який в подальшому надходить у продаж як сировина для виготовлення контрафактної лікеро-горілчаної продукції.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав власником майна та земельної ділянки є ТОВ «Аксирис» (код ЄДРПОУ 23366086, юридична адреса: Дніпропетровська область, Новомосковський район, м. Перещепине, вул. Степова, 4 Б, директор ОСОБА_3 ).

Вказана небезпечна продукція та документи щодо її виробництва та реалізації є доказом, які здобути можливо лише шляхом обшуку. Просить надати обшук за вказаною адресою.

В судовому засіданні прокурор клопотання підтримав. Надав пояснення аналогічні тексту клопотання.

Розглянувши клопотання, заслухавши пояснення прокурора в його обґрунтування та дослідивши надані до нього додатки, приходжу до висновку про те, що воно підлягає задоволенню з наведених у ньому доводів, оскільки є підстави вважати, що місцем п роведення обшуку можуть знаходитись докази вчинення кримінального правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 110, 234, 235, 309, 369, 371, 372 КПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Дозволити прокурору відділу прокуратури Дніпропетровської області, один раз, протягом одного місяця з дня винесення цієї ухвали, проведення обшуку земельної ділянки, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, Новомосковський район, м. Перещепине, вул. Степова, буд. 4 Б, та розміщених на ній виробничих будівель і споруд, з метою виявлення і вилучення: документів первинної бухгалтерської документації, договорів постачання, товарно-транспортних накладних та інших документів фінансово-господарської діяльності щодо незаконного виробництва та реалізації спирту (спирту етилового, спирту ректифікованого виноградного та спирту етилового ректифікованого плодового) та лікеро-горілчаної продукції ТОВ «Аксирис» (код ЄДРПОУ 23366086), інших фізичних та юридичних осіб, підроблених марок акцизного податку України, наклейок та етикеток з зазначенням бренду виробника продукції, обладнання чи устаткування для виробництва, підготування до виробництва, розливу, фасування лікеро-горілчаної продукції та спирту, порожньої тари для розливу фальсифікованої продукції, лікеро-горілчаної продукції, сировини - спирту етилового, спирту ректифікованого виноградного та спирту етилового ректифікованого плодового, обладнання і знаряддя для виробництва, завантаження/розвантаження та транспортування спирту та лікеро-горілчаної продукції (виробничі лінії, ємкості для змішування та зберігання сировини і готової продукції, транспортні засоби, спеціалізована техніка, інше обладнання, що забезпечує виробництво, зберігання та реалізацію небезпечної продукції), магнітні та електронні засоби зберігання та передачі інформації, які використовувались у злочинній діяльності, чорнові записи, печатки, штампи, незаповнені бланки з відбитками печаток, комп`ютерна техніка, флеш-накопичувачі на яких може зберігатися інформація щодо незаконного виробництва та введення в обіг (реалізації) небезпечної продукції - спирту (спирту етилового, спирту ректифікованого виноградного та спирту етилового ректифікованого плодового), лікеро-горілчаної продукції та інших документів, що можуть мати доказове значення у вказаному кримінальному провадженні.

Строк дії ухвали до 01 вересня 2016 року (включно).

З цієї ухвали виготовлено лише дві копії.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення01.08.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу59665059
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —200/13336/16-к

Ухвала від 01.08.2016

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні