Ухвала
від 27.03.2014 по справі 444/689/14-к
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/689/14-к

Провадження № 1-кс/444/67/2014

УХВАЛА

судового засідання

27 березня 2014 року Слідчий суддя Жовківського районного суду Львіської області ОСОБА_1 при секретарі ОСОБА_2 за участю прокурора Прокуратури Жовківського району ОСОБА_3 розглянув клопотання слідчого СВ Жовківського РВ ГУ МВСУ у Львівській області про проведення обшуку в житлі чи іншому володінні особи,-

В С Т А Н О В И В:

Досудовим розслідуванням встановлено, що 27.03.2014, в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання по операції «Акциз» працівниками СДСБЕЗ Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області спільно з працівниками УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області, в приміщенні магазину продовольчих товарів фізичної особи-підпримця ОСОБА_4 (ІПН НОМЕР_1 ) за адресою: АДРЕСА_1 , виявлено факт збуту працівником Товариства з обмеженою діяльністю «Овація» (ЄДРПОУ 22392394, фактична адреса розташування: м.Львів, вул.Городоцька, 286Б), з марками акцизного збору з візуальними ознаками підроблення.

27.03.2014 проведеним оглядом магазину ФОП ОСОБА_4 за адресою: АДРЕСА_1 , виявлено та вилучено 40 пляшок горілки «Краля Пшенична» ємкістю по 0,5 літра кожна з марками акцизного збору з візуальними ознаками підроблення.

Згідно отриманої інформації, власником приміщень за адресою: місто Львів, вул.Городоцька, 286Б, є Приватне підприємство «Альянс-Сервіс» (ЄДРПОУ 31589109). Вказане підтверджується інформаційною довідкою з Реєстраційної служби Жовківського районного управління юстиції Львівської області від 27.03.2014. Водночас, встановлено, що за вказаною адресою фактично здійснює господарську діяльність Товариство з обмеженою діяльністю «Овація» (ЄДРПОУ 22392394), видами діяльності якого є оптова торгівля напоями (основний), тютюновими виробами, роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. За вищевказаною адресою на території розташовані спеціально обладнані складські приміщення де здійснюється зберігання незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору, голографічних захисних

елементів, підакцизних товарів, засобів, знарядь, пристроїв чи обладнання для їх виготовлення, речей. Вказане підтверджується рапортом начальника відділу УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області підполковника міліції ОСОБА_5 .

Крім того, встановлено, що зберігання партій алкогольних напоїв ТзОВ «Овація» здійснюється за адресою: місто Львів, вул. Городоцька, 286Б. Вказане підтверджується довідкою про внесення місця зберігання до Єдиного державного реєстру, виданої Департаменту САТ ДПА України серії АП № 222551 від 02.06.2011.

Відомості про дані факти 27 березня 2014 року внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та об`єднані в єдиному провадженні за №12014140240000238 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.І ст. 199 КК України.

Обшук планується провести в усіх приміщеннях за фактичним місцем здійснення господарської діяльності Товариства з обмеженою діяльністю «Овація» (ЄДРПОУ 22392394) за адресою: місто Львів, вул. Городоцька, 286Б.

З огляду на вище викладене, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору, голографічних захисних елементів, підакцизних товарів, зокрема лікеро-горілчаних виробів, засобів, знарядь, пристроїв чи обладнання для їх виготовлення, речей, грошових коштів та цінностей здобутих злочинним шляхом, та інших речей, предметів та документів як на паперових носіях, так і в електронній формі, комп`ютерної техніки, електронних пристроїв зберігання інформації, інших носіїв та накопичувачів інформації, які містять відомості, що мають значення для кримінального провадження та проведення їх вилучення, необхідно дозвіл на проведення обшуку в усіх приміщеннях за фактичним місцем здійснення господарської діяльності Товариства з обмеженою діяльністю «Овація» (ЄДРПОУ 22392394) за адресою: місто Львів, вул. Городоцька, 286Б.

Прокурор клопотання підтримав з вищевикладених підстав.

Розглянувши клопотання, вивчивши матеріали кримінального провадження, вважаю, що клопотання слід задоволити та надати дозвіл на обшук .

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В:

Надати дозвіл на проведення обшуку в усіх приміщеннях за фактичним місцем здійснення господарської діяльності Товариства з обмеженою діяльністю «Овація» (ЄДРПОУ 22392394) за адресою: місто Львів, вул. Городоцька, 286Б, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору, голографічних захисних елементів, підакцизних товарів, зокрема лікеро-горілчаних виробів, засобів, знарядь, пристроїв чи обладнання для їх виготовлення, речей, грошових коштів та цінностей здобутих злочинним шляхом, та інших речей, предметів та документів як на паперових носіях, так і в електронній формі, комп`ютерної техніки, електронних пристроїв зберігання інформації, інших носіїв та накопичувачів інформації, які містять відомості, що мають значення для кримінального провадження.

Проведення обшуку доручити слідчому СВ Жовківського РВ ГУМВСУ у Львівській області, у провадженні якого знаходиться дане кримінальне провадження.

Ухвала на обшук житла чи іншого володіння особи надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Строк дії ухвали - один місяць з дня її постановлення.

Ухвалу виготовлено в нарадчій кімнаті в одному примірнику.

Відповідно до вимог ст.235 ч.3 КПК України виготовлено дві копії ухвали, які чітко позначаються як копії.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЖовківський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення27.03.2014
Оприлюднено06.01.2023
Номер документу59695854
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —444/689/14-к

Ухвала від 27.03.2014

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні