Ухвала
від 16.09.2015 по справі 444/2159/15-к
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/2159/15-к

Провадження № 1-кс/444/430/2015

УХВАЛА

про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

м. Жовква Львівської області 16 вересня 2015 року

Слідчий суддя Жовківського районного суду Львіської області ОСОБА_1 , слідчий суддя Жовківського районного суду Львіської області ОСОБА_1 , за участю прокурора прокуратури Жовківського району ОСОБА_2 , розглянув клопотання слідчого СВ Жовківського РВ ГУ МВСУ у Львівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В :

Слідчий СВ Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області звернувся в суд з клопотанням про проведення обшуку, яке мотивує тим, що 03 липня 2015 року в Жовківський РВ ГУМВСУ у Львівській області надійшов рапорт О/У ОВС УПЗСЕ ГУМВСУ у Львівській області, в якому міститься інформація про незаконне виготовлення , придбання з метою збуту та зберігання з метою збуту, а також збут та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових та алкогольних виробів, маркованими підробленими марками акцизного податку на території Жовківського, Сокалького району та м.Червоноград громадянином ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований в АДРЕСА_1 та проживає в АДРЕСА_2 .

Зазначає, що вказаний рапорт зареєстровано в ЖЄО№3078 Жовківського РВ ГУМВСУ у Львівській області та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань №12015140240000812 від 03.07.2015 року за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України.

06 липня 2015 року слідчим СВ Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області скеровано доручення в порядку ст.40 КПК України за Вих.№595 начальнику УПЗСЕ ГУМВС України у Львівській області для доручення працівникам ввіреного йому підрозділу проведення оперативно-розшукових заходів, для встановлення можливих місць виготовлення, реалізації та зберігання ОСОБА_5 фальсифікованих алкогольних та тютюнових виробів із використанням підроблених марок акцизного збору.

16 вересня 2015 року в СВ Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області надійшли матеріали по виконаному дорученню, зокрема згідно рапорта працівника УПЗСЕ ГУМВСУ у Львівській області вбачається, що на виконання доручення слідчого про проведення слідчих (розшукових) дій в порядку ст.40 КПК України вих. № 595 від 06.07.2015 року проведено ряд заходів спрямованих на встановлення причетних осіб, які мають відношення до виготовлення та подальшої реалізації на території Львівської області, в тому числі на території Жовківського, Сокальського районів та м.Червоноград фальсифкованих алкогольних напоїв з підробленими акцизними марками, встановлення місць можливого виготовлення та зберігання вказаної продукції з долученням правовстановлюючих документів на право власності даних об`єктів нерухомого майна, а також проведено ряд інших слідчих (розшукових) дій спрямованих на здійснення повного і всебічного досудового розслідування та встановлення істини по наведеному кримінальному провадженні.

Так, проведеними слідчими (розшуковими) діями одержано фактичні дані, які свідчать, про те, що ОСОБА_4 з метою реалізації власного злочинного умислу, спрямованого на виготовлення, зберігання з метою збуту, а також на реалізацію незаконно виготовлених тютюнових та алкогольних виробів, маркованих підробленими марками акцизного податку, в якості складського приміщення, використовує гараж № НОМЕР_1 , який розташований в гаражному кооперативі № НОМЕР_2 м.Червоноград, код за ЄДРПОУ 23968559, розташований за адресою: м.Червоноград, вул. Б.Хмельницького, 83, директором якого являється ОСОБА_6 . Згідно до наявної інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна гараж № НОМЕР_1 , який розташований в гаражному кооперативі № НОМЕР_2 м.Червоноград, за адресою: АДРЕСА_3 належить на праві приватної власності громадянину ОСОБА_7 .

Відповідно до ст. 107 ч.1 КПК України рішення про фіксацію процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час досудового розслідування, в тому числі під час розгляду питань слідчим суддею, приймає особа, яка проводить відповідну процесуальну дію. Клопотань від учасників процесуальної дії про застосування технічних засобів фіксування не поступило, а тому фіксацію процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час розгляду питань слідчим суддею на досудовому розслідуванні не здійснюється.

Відповідно до ст. 233 ч. 1 КПК України, ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукування знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Слідчий СВ Жовківського РВ ГУ МВСУ у Львівській області в судовому засіданні підтримав клопотання з вищевикладених підстав. Просить подання розглянути без виклику осіб. Прокурор клопотання підтримав з вищевикладених підстав.

Розглянувши клопотання, вивчивши матеріали кримінального провадження, вважаю, що клопотання слід задоволити та винести ухвалу про проведення санкціонованого обшуку в гаражі № НОМЕР_1 , який розташований в гаражному кооперативі № НОМЕР_2 м.Червоноград, код за ЄДРПОУ 23968559, розташований за адресою: м.Червоноград, вул. Б.Хмельницького, 83, директором якого являється ОСОБА_6 . Згідно до наявної інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна гараж № НОМЕР_1 , який розташований в гаражному кооперативі № НОМЕР_2 м.Червоноград, за адресою: АДРЕСА_3 належить на праві приватної власності громадянину ОСОБА_7 з метою виявлення незаконно виготовленнх тютюнових та алкогольних виробів, які марковані підробленими марками акцизного податку, а також інші предмети та речі, які можуть бути пов`язані з вказаною незаконною діяльністю.

На підставі викладеного і керуючись ст. 234, 235 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Надати слідчому СВ Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_3 дозвіл на проведення санкціонованого обшуку в гаражі № НОМЕР_1 , який розташований в гаражному кооперативі № НОМЕР_2 м.Червоноград, код за ЄДРПОУ 23968559, розташований за адресою: м.Червоноград, вул. Б.Хмельницького, 83, директором якого являється ОСОБА_6 . Згідно до наявної інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна гараж № НОМЕР_1 , який розташований в гаражному кооперативі № НОМЕР_2 м.Червоноград, за адресою: АДРЕСА_3 належить на праві приватної власності громадянину ОСОБА_7 з метою виявлення незаконно виготовленнх тютюнових та алкогольних виробів, які марковані підробленими марками акцизного податку, а також інші предмети та речі, які можуть бути пов`язані з вказаною незаконною діяльністю.

Проведення обшуку доручити слідчому СВ Жовківського РВ ГУМВСУ у Львівській області ОСОБА_3 , у провадженні якої знаходиться дане кримінальне провадження.

Ухвала на обшук житла чи іншого володіння особи надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Строк дії ухвали - один місяць з дня її постановлення.

Ухвалу виготовлено в нарадчій кімнаті в одному примірнику.

Відповідно до вимог ст. 235 ч.3 КПК України виготовлено дві копії ухвали, які чітко позначаються як копії.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЖовківський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення16.09.2015
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу59696408
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —444/2159/15-к

Ухвала від 30.10.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 30.10.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 30.10.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 30.10.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 30.10.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 16.09.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Ухвала від 16.09.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Ухвала від 16.09.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Ухвала від 16.09.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Ухвала від 16.09.2015

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні