Ухвала
від 15.08.2016 по справі 806/981/13-а,
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну сторони виконавчого провадження)

15 серпня 2016 року                              Житомир           Справа № 806/981/13-a,

Категорія 10.1

Суддя Житомирського окружного адміністративного суду Капинос О.В., розглянувши у письмовому провадженні заяву про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРО-МАРТ" про стягнення 451,99 грн..

в с т а н о в и в:

Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області звернулося до суду із заявою, у якій просило замінити сторону виконавчого провадження, а саме: стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області на його правонаступника - Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Представник заявника в судове засідання не з"явився, надіслав заяву про розгляд справи без його участі.

Боржник та представник відділу ДВС Андрушівського РУЮ до суду не прибули, про час і місце судового розгляду були повідомлені у передбаченому законом порядку, про причини неявки суд не повідомили.

Згідно з частиною 6 статті 128 КАС України, суд вважає за можливе розглянути заяву у письмовому провадженні.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що заява Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області підлягає задоволенню з наступних підстав.

Постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 14.03.2013 адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРО-МАРТ" про стягнення 451,99 грн. задоволено.

З матеріалів справи вбачається, що 06.06.2013 Житомирським окружним адміністративним судом було видано позивачу виконавчий лист № 2446/13, у зв"язку з чим 25.01.2014 Відділом державної виконавчої служби Андрушівського РУЮ було відкрито виконавче провадження ВП 41802444.

Відповідно до частини 1 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Встановлено, що з постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 року №1055 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України", Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області, Управління Пенсійного фонду України в Ружинському районі Житомирської області та Управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі ліквідовані шляхом злиття та утворення з 30.03.2016 року Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, що є правонаступником ліквідованих управлінь.

Таким чином, оскільки сторона виконавчого провадження Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області ліквідоване, а його правонаступником є Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, тому суд вважає вимоги заяви про заміну сторони виконавчого провадження обґрунтованими і такими, що підлягають задоволенню.

Керуючись ст.160,165,264 КАС України,

у х в а л и в:

Заяву Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження при виконанні виконавчого листа № 2446/13 від 06.06.2013 з Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області на його правонаступника - Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                                    О.В. Капинос

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.08.2016
Оприлюднено22.08.2016
Номер документу59723978
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/981/13-а,

Ухвала від 15.08.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

Ухвала від 11.07.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні