Ухвала
від 05.08.2016 по справі 126/1883/16-ц
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

іменем України

Справа № 126/1883/16-ц

Провадження № 2/126/688/2016

"05" серпня 2016 р. м. Бершадь

Бершадський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Рудь О. Г.

секретар Кучанська В. М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Бершадь цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ставківської сільської ради Бершадського району про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до Ставківської сільської ради Бершадського району про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом.

В судове засідання позивач ОСОБА_1 не з'явився, подав до суду заяву про розгляд справи у його відсутність, позов повністю підтримав, просить його задовольнити.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, однак від Ставківського сільського голови на адресу суду надійшла заява про визнання позовних вимог та розгляд справи без участі представника сільської ради.

Враховуючи те, що сторони скористались своїм правом передбаченим ч. 2 ст. 158 ЦПК України заявляти клопотання про розгляд справи за їх відсутності, суд не вбачає підстав для відкладення розгляду справи та проводить його в даному судовому засіданні на підставі доказів наявних у справі.

Оскільки розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, відповідно до ч. 2 ст. 197 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Вивчивши матеріали цивільної справи, беручи до уваги вимоги позивача, а також обставини на які він посилається суд з власної ініціативи ставить питання про залучення до участі в справі в якості третьої особи ОСОБА_2.

Згідно з ч. 2,3 ст.35 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі. Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов'язки, встановлені статтею 27 ЦПК України.

Для всебічного та повного розгляду справи суд вважає за необхідне за власної ініціативи залучити в якості третьої особи ОСОБА_2.

Керуючись ст.ст. 35,210 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

У Х В А Л И В:

Залучити до участі в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Ставківської сільської ради Бершадського району про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за заповітом в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - ОСОБА_2.

Копію ухвали надіслати ОСОБА_2, жительці с. Ставки Бершадського району Вінницької області.

Запропонувати третій особі подати суду пояснення з приводу заявлених позовних вимог.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. Г. Рудь

СудБершадський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення05.08.2016
Оприлюднено23.08.2016
Номер документу59752761
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —126/1883/16-ц

Рішення від 31.10.2016

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

Рішення від 31.10.2016

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

Ухвала від 05.08.2016

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

Ухвала від 19.07.2016

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні