Ухвала
від 22.08.2016 по справі 458/982/16-к
ТУРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 458/982/16-к

1-кс/458/98/2016

УХВАЛА

22 серпня 2016 року слідчий суддя Турківського районного суду Львівської області ОСОБА_1

при секретарі: ОСОБА_2

з участю прокурора Самбірської місцевої прокуратури: ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Турка клопотання начальника СВ Турківського ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення позапланової ревізії,-

ВСТАНОВИВ:

19.08.2016 року начальник СВ Турківського ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді з клопотанням, посилаючись на те, що слідчим відділом Турківського ВП Самбірського ВП ГУ Національної поліції у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12016140340000129 від 01 березня 2016 року, за фактом внесення недостовірних даних у табель обліку робочого часу посадовими особами Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст.191 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 29 лютого 2016 року в Турківське ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області з письмовим рапортом звернувся ст.оперуповноважений УЗЕ у Львівській області ОСОБА_5 , про те, шо ними виявлено факт внесення недостовірних даних у табель обліку робочого часу посадовими особами Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Крім цього в ході проведення досудового слідства встановлено, що ОСОБА_6 працюючи на посаді фельдшера Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини в період 2015- 2016 років декілька разів знаходилась за межами території України та одночасно посадовими особами Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини вносились неправдиві відомості в табелі обліку робочого часу відносно ОСОБА_6 .

В ході проведення досудового розслідування виникла необхідність у проведенні позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини в частині працевлаштування та виплати заробітної плати та з метою визначення розміру матеріальної шкоди (збитків), заподіяної внаслідок діянь посадових (службових) осіб вищевказаного Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини має істотне значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні, результати якої нададуть інформацію необхідну для розслідування вказаного провадження та доказування вчинення кримінального правопорушення.

Проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини можливо лише на підставі розпорядження суду про дозвіл на проведення даної позапланової виїзної ревізії.

Приймаючи до уваги вищевикладеие та враховуючи, що результати позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини самі по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні, а тому необхідно отримати рішення суду про дозвіл на проведення даної позапланової виїзної ревізії, просить надати дозвіл Державній фінансовій інспекції у Львівській області на проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини, в тому числі Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини, юридична адреса: 82500, м. Турка, вул. О.Довбуша, 30 ЄРДПОУ - 00701808, з таких питань додержання вимог законодавства щодо:

- нарахування заробітної плати та інших виплат фельдшеру Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини ОСОБА_6 в період часу з 01.09.2015 року по 01.02.2016 року.

- виплати заробітної плати та інших виплат фельдшеру Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини ОСОБА_6 в період часу з 01.09.2015 року по 01.02.2016 року.

Встановити час проведення позапланової ревізії з 23 серпня 2016 року строком 15 робочих днів по 13 вересня 2016 року включно.

У судовому засіданні начальник СВ Турківського ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 клопотання підтримав та дав покази.

Прокурор Самбірської місцевої прокуратури ОСОБА_3 у судовому засіданні клопотання підтримав та просив його задовольнити та дав показання.

Слідчий суддя, заслухавши клопотання начальника СВ Турківського ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 та показання прокурора Самбірської місцевої прокуратури ОСОБА_3 , з врахуванням вимог Закону України ,,Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні, та врахуванням того, що по справі проводиться досудове розслідування на підставі відомостей, внесених 01.03.2016 року в ЄРДР по ч.1 ст.191 КК України ознайомившись з матеріалами клопотання, приходить до висновку, що є підстави для задоволення клопотання.

Керуючись ст.ст.40 ч.2 п.4, 309 КПК України, ст.11 Закону України ,,Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання начальника СВ Турківського ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 задоволити.

Надати дозвіл Державній фінансовій інспекції у Львівській області на проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини, в тому числі Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини, юридична адреса: 82500, м. Турка, вул. О.Довбуша, 30 ЄРДПОУ - 00701808, з таких питань додержання вимог законодавства щодо:

- нарахування заробітної плати та інших виплат фельдшеру Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини ОСОБА_6 в період часу з 01.09.2015 року по 01.02.2016 року.

- виплати заробітної плати та інших виплат фельдшеру Комарницького ветеринарного пункту Турківської районної державної лікарні ветеринарної медицини ОСОБА_6 в період часу з 01.09.2015 року по 01.02.2016 року.

Встановити час проведення позапланової ревізії з 23 серпня 2016 року строком 15 робочих днів по 13 вересня 2016 року включно.

Контроль за виконанням ухвали покласти на процесуального прокурора Самбірської місцевої прокуратури по даній справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя :

СудТурківський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення22.08.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу59874220
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —458/982/16-к

Ухвала від 22.08.2016

Кримінальне

Турківський районний суд Львівської області

Федитник І. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні