Ухвала
від 25.08.2016 по справі 820/4536/16
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                  

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

25 серпня 2016 р. Справа №820/4536/16

Cуддя Харківського окружного адміністративного суду Нуруллаєв І.С., розглянувши адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю "ЄДИНАРКОІН" до Головного управління ДФС у Харківській області про скасування індивідуальної письмової консультації та зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач, Товариство з обмеженою відповідальністю "ЄДИНАРКОІН", 22.08.2016 р. звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до Головного управління ДФС у Харківській області , у якому просить суд:

- скасувати індивідуальну письмову податкову консультацію, надану товариству з обмеженою відповідальністю "Єдинаркоін" (ідентифікаційний код - 40657891) листом № 4599/10/20-40-12-01-10 від 10.08.2016 року у зв'язку з її невідповідністю приписам Податкового кодексу України;

- зобов'язати Головне управління ДФС у Харківській області надати товариству з обмеженою відповідальністю "Єдинаркоін" (ідентифікаційний код - 40657891) нову податкову консультацію з питання порушеного у зверненні від 26.07.2016 року про надання податкової консультації з урахуванням висновків суду.

З'ясовуючи питання, зазначені у ч.1 ст.107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя приходить до наступного.

До Харківського окружного адміністративного суду від представника позивача - Товариства з обмеженою відповідальністю "ЄДИНАРКОІН", через канцелярію суду, 25.08.2016р. надійшла заява про відкликання позовної заяви до відкриття провадження у справі.

Згідно п.2 ч.3 ст.108 Кодексу адміністративного судочинства України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач до відкриття провадження в адміністративній справі подав заяву про її відкликання.

При цьому, слід зазначити, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до суду в порядку, встановленому законом, що передбачено ч.6 ст.108 КАС України.                                                             Враховуючи викладене, суддя прийшов до висновку про повернення позовної заяви позивачеві.

Керуючись ст.ст. 107, 108, 158, 160, 165, 186, 254 КАС України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "ЄДИНАРКОІН" до Головного управління ДФС у Харківській області про скасування індивідуальної письмової консультації та зобов'язання вчинити певні дії - повернути позивачеві.

          Копію ухвали про повернення позовної заяви надіслати особі, яка подала позовну заяву, разом із позовною заявою та усіма доданими до неї матеріалами.

          Роз'яснити позивачеві, що відповідно до ч.6 ст.108 КАС України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в п'ятиденний строк з дня її проголошення та з дня отримання копії ухвали, у разі постановлення ухвали у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків для подачі апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

          Суддя                                                                                 Нуруллаєв І.С.                                                                      

Дата ухвалення рішення25.08.2016
Оприлюднено31.08.2016
Номер документу59919978
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування індивідуальної письмової консультації та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —820/4536/16

Ухвала від 25.08.2016

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Нуруллаєв І.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні