Ухвала
від 23.08.2016 по справі 2а-2659/09/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про видачу дубліката виконавчого листа

23 серпня 2016 р. Справа №2а-2659/09/0570

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Аляб'єва І.Г., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області про видачу дубліката виконавчого листа в адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області до Державного підприємства "Макіїввугілля" Відокремлений підрозділ "Автобаза" про стягнення заборгованості в сумі 46 497,84 гривень,

в с т а н о в и в :

У серпні 2016 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшла заява Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області (далі - Фонд) про видачу дубліката виконавчого листа по справі № 2а-2659/09/0570 за позовом Фонду до Державного підприємства "Макіїввугілля" Відокремлений підрозділ "Автобаза" (далі - Підприємство) про стягнення заборгованості в сумі 46 497,84 гривні.

Заява мотивована тим, що у зв'язку з проведенням антитерористичної операції на території м. Макіївка Донецької області оригінал виконавчого листа у адміністративній справі № 2а-2659/09/0570 був втрачений.

Відповідно до частини першої статті 260 КАС України замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Згідно до частини другої статті 260 КАС України суд розглядає заяву (подання) про видачу дубліката в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача або державного виконавця, що звернулися із заявою (поданням), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Розглянувши матеріали справи, дослідивши наявні докази, суд встановив таке.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 21 квітня 2016 року повністю втрачене судове провадження у адміністративній справі № 2а-2659/09/0570 частково відновлено в частині процесуальних документів.

Під час відновлення втраченого судового провадження у даній справі судом було використано програмне забезпечення "Діловодство спеціалізованого суду", за допомогою якого було встановлено таке.

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 12 березня 2009 року позовні вимоги Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області до Державного підприємства "Макіїввугілля" Відокремлений підрозділ "Автобаза" про стягнення заборгованості в сумі 46497,84 гривні задоволені у повному обсязі.

З програмного забезпечення "Діловодство спеціалізованого суду" вбачається, що виконавчий лист у адміністративній справі № 2а-2659/09/0570 відсутній.

Ухвалою суду від 21 квітня 2016 року (суддя Бабіч С.І.) у задоволені заяви Фонду про видачу дублікату виконавчого листа відмовлено, у зв'язку з відсутністю доказів, які би підтверджували, що Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області звертався до суду з заявою про видачу виконавчого листа у адміністративній справі № 2а-2659/09/0570.

У серпні 2016 року Фонд повторно звернувся із заявою про видачу дублікату виконавчого листа. В підтвердження обставин, які викладені у заяві надав копію виконавчого листа, виданого 26 травня 2009 року та постанову відділу ДВС про відкриття виконавчого провадження від 02 червня 2009 року.

З огляду на вищевикладене, суд вважає, що заява Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області про видачу дубліката виконавчого листа по справі № 2а-2659/09/0570 підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 165, 186, 260 КАС України, суд

у х в а л и в :

Заяву Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області про видачу дубліката виконавчого листа в адміністративній справі № 2а-2659/09/0570 - задовольнити.

Видати Відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області дублікат виконавчого листа № 2а-2659/09/0570 у адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гірницькому районі м. Макіївки Донецької області до Державного підприємства "Макіїввугілля" Відокремлений підрозділ "Автобаза" про стягнення заборгованості в сумі 46497,84 гривні.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі до адміністративного суду апеляційної інстанції апеляційної скарги через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Аляб'єв І.Г.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.08.2016
Оприлюднено31.08.2016
Номер документу59959257
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2659/09/0570

Ухвала від 26.08.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 01.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

Ухвала від 02.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

Ухвала від 23.08.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Аляб'єв І.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні