Ухвала
від 02.09.2016 по справі 712/9971/16-к
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/9971/16-к

Провадження № 1-кс/712/4476/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про тимчасовий доступ до речей і документів

02 вересня 2016 року слідчий суддя Соснівського районного суду м.Черкаси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого в ОВС слідчого відділу Управління СБ України в Черкаській області майора юстиції ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей і документів, які знаходяться в ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 ,

ВСТАНОВИВ:

Слідчий в ОВС слідчого відділу Управління СБ України в Черкаській області майор юстиції ОСОБА_4 звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

Клопотання мотивує тим, що 06.01.2012 державне підприємство (ДП) « ІНФОРМАЦІЯ_2 ) « ІНФОРМАЦІЯ_3 » уклало договір № 07/01-12 з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » на будівництво волоконно-оптичної лінії зв`язку ( ІНФОРМАЦІЯ_5 ) на ділянці «Трипілля-Канів-Черкаси-Кременчук» та «Кременчук-Полтава-Зміївська ТЕЦ». Протягом 2012 2015 років ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » з ідентифікаційним кодом юридичної особи № НОМЕР_2 проводило роботи по будівництву ВОЛЗ на ділянці «Трипілля-Канів-Черкаси-Кременчук» та «Кременчук-Полтава-Зміївська ТЕЦ», замовником яких було ДП « ІНФОРМАЦІЯ_3 ».

Згідно висновку експертного будівельно-технічного дослідження ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » №9/15/Буд від 16.04.2015, під час виконання робіт по будівництву ВОЛЗ на ділянці «Трипілля-Канів-Черкаси-Кременчук» та «Кременчук-Полтава-Зміївська ТЕЦ», ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_4 » завищило вартість цих робіт.

В ході виконання робіт по будівництву ВОЛЗ на ділянці «Трипілля-Канів-Черкаси-Кременчук» та «Кременчук-Полтава-Зміївська ТЕЦ», в якості субпідрядної організації, було залучено ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ НОМЕР_1 .

Згідно даних кримінального провадження, в офісному приміщенні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 , знаходяться фінансово-господарські документи зазначеного підприємства по будівництву ВОЛЗ на ділянці «Трипілля-Канів-Черкаси-Кременчук» та « ІНФОРМАЦІЯ_7 », а саме: цивільно-правові договори, договори субпідряду, додаткові угоди, специфікації до договорів, додатки до них, локальні та об`єктні кошториси з додатками (відомості трудомісткості і заробітної плати, загальновиробничі витрати, ін.), акти форми КБ-2в та довідки форми КБ-3 з додатками, накладні на матеріали, обладнання та устаткування, акти на встановлене обладнання, товарно-транспортні накладні на перевезення, акти на додаткові роботи, коригуючі акти, документи на відрядження, розрахунки по перевезенню робітників, накази про призначення службових осіб та їх посадові інструкції, інша документація що містять в собі інформацію щодо будівництва ВОЛЗ на ділянці «Трипілля-Канів-Черкаси-Кременчук» та «Кременчук-Полтава-Зміївська ТЕЦ».

В судовому засіданні слідчий та прокурор клопотання повністю підтримали та просили суд його задовольнити.

Згідно ч. 1 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Згідно ч. 2 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Дослідивши матеріали справи та матеріали кримінального провадження №12015250000000149, заслухавши думку учасників процесу, суд вважає, що дане клопотання підлягає до задоволення, оскільки вищезазначені документи містять інформацію, яка має суттєве значення для виявлення важливих обставин у кримінальному провадженні №12015250000000149.

Керуючись ст.ст. 162, 163, 164 КПК України слідчий суддя,

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого в ОВС слідчого відділу Управління СБ України в Черкаській області майора юстиції ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей та документів - задовольнити.

Надати слідчим слідчого відділу УСБУ в Черкаській області тимчасовий доступ із подальшим вилученням до речей і документів, які знаходяться в ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: цивільно-правових договорів, договорів субпідряду, додаткових угод, специфікацій до договорів, додатків до них, локальних та об`єктних кошторисів з додатками (відомості трудомісткості і заробітної плати, загальновиробничі витрати, ін.), актів форми КБ-2в та довідок форми КБ-3 з додатками, накладних на матеріали, обладнання та устаткування, актів на встановлене обладнання, товарно-транспортних накладних на перевезення, актів на додаткові роботи, коригуючих актів, документів на відрядження, розрахунків по перевезенню робітників, наказів про призначення службових осіб та їх посадових інструкцій, іншої документації що містять в собі інформацію щодо будівництва ВОЛЗ на ділянці «Трипілля-Канів-Черкаси-Кременчук» та «Кременчук-Полтава-Зміївська ТЕЦ».

У разі невиконання даної ухвали посадовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ НОМЕР_1 , щодо них можуть настати наслідки, передбачені ст. 166 КПК України.

Виконання ухвали покласти на слідчих слідчого відділу Управляння СБ України в Черкаській області: ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 5 днів з моменту її проголошення та діє 30 діб із моменту її проголошення.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення02.09.2016
Оприлюднено14.03.2023

Судовий реєстр по справі —712/9971/16-к

Ухвала від 02.09.2016

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Чечот А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні