Ухвала
від 21.04.2015 по справі 523/6073/15-к
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/6073/15-к

УХВАЛА

21.04.2015 року

Слідчий суддя Суворовського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , за участю ініціатора начальника відділення розслідування злочинів у сфері господарської діяльності СВ Суворовського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області, старшого лейтенанта міліції ОСОБА_2 про дозвіл на проведення обшуку в нежитлових приміщеннях гаражів № НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , НОМЕР_3 за адресою: Одеська область, Аеропорт ЦА, ГО «ВІРАЖ» (ЄДРПОУ 25832434), з метою виявлення та вилучення всієї лікеро-горілчаної продукції, документів які підтверджують її якість та імпортування на територію України, а також грошові кошти які набуті від продажу неякісної лікеро-горілчаної продукції, -

ВСТАНОВИВ:

З клопотання суду стало відомо, що адресою: Одеська область, Аеропорт ЦА, ГО «ВІРАЖ» (ЄДРПОУ 25832434) в нежитлових приміщеннях гаражів № НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , НОМЕР_3 невстановлені особи здійснюють розповсюдження та зберігання недоброякісного товару у виді лікеро-горілчаних виробів відомих брендів. Дану продукцію було імпортовано на територію України без відповідних дозвільних документів та розповсюджуються без відповідних сертифікатів якості, використовуючи для цього мережу «Інтернет», в супереч ЗУ «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та ЗУ «Про ліцензування певних видів господарської діяльності». Крім того розповсюдження неякісної лікеро-горілчаної продукції може нанести шкоду здоров`ю громадян та має значну суспільну небезпеку. Таким чином, вивчивши матеріали клопотання, суд вважає, що у слідства виникла термінова необхідність у проведенні обшуку в нежитлових приміщеннях гаражів № НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , НОМЕР_3 за адресою: Одеська область, Аеропорт ЦА, ГО «ВІРАЖ» (ЄДРПОУ 25832434), з метою виявлення та вилучення всієї лікеро-горілчаної продукції, документів які підтверджують її якість та імпортування на територію України, а також грошові кошти які набуті від продажу неякісної лікеро-горілчаної продукції.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 234, 235, 309, 370, 372 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання начальника відділення розслідування злочинів у сфері господарської діяльності СВ Суворовського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області старшого лейтенанта міліції ОСОБА_2 , про дозвіл на проведення обшуку в нежитлових приміщеннях гаражів № НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , НОМЕР_3 за адресою: Одеська область, Аеропорт ЦА, ГО «ВІРАЖ» (ЄДРПОУ 25832434), з метою виявлення та вилучення всієї лікеро-горілчаної продукції, документів які підтверджують її якість та імпортування на територію України, а також грошові кошти які набуті від продажу неякісної лікеро-горілчаної продукції, задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку в нежитлових приміщеннях гаражів № НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , НОМЕР_3 за адресою: Одеська область, Аеропорт ЦА, ГО «ВІРАЖ» (ЄДРПОУ 25832434), з метою виявлення та вилучення всієї лікеро-горілчаної продукції, документів які підтверджують її якість та імпортування на територію України, а також грошові кошти які набуті від продажу неякісної лікеро-горілчаної продукції.

Виконання ухвали доручити слідчому начальнику відділення розслідування злочинів у сфері господарської діяльності СВ Суворовського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області старшому лейтенанту міліції ОСОБА_2 та/або працівникам Суворовського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області за дорученням слідчого.

Строк дії ухвали складає один місяць з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудСуворовський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення21.04.2015
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу61092026
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —523/6073/15-к

Ухвала від 21.04.2015

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Одеси

Шкорупеєв Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні