Ухвала
від 09.09.2016 по справі 279/3947/16-ц
КОРОСТЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

провадження №2/279/1663/16

Справа № 279/3947/16-ц

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

09 вересня 2016 року м.Коростень Житомирської області

Суддя Коростенського міськрайонного суду Житомирської області Снігір В.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі виконавчого комітету ОСОБА_1 сільської ради Коростенського району Житомирської області, третіх осіб: Коростенської районної державної нотаріальної контори та Управління Держгеокадастру у Коростенському районі Житомирської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом,

В С Т А Н О В И В :

Позовна заява відповідає вимогам статті 119 ЦПК України, підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства в позовному провадженні та підсудна Коростенському міськрайонному суду Житомирської області.

На підставі викладеного, керуючись ст.122 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження в цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі виконавчого комітету ОСОБА_1 сільської ради Коростенського району Житомирської області, третіх осіб: Коростенської районної державної нотаріальної контори та Управління Держгеокадастру у Коростенському районі Житомирської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом. Призначити по справі судове засідання на 11:00 годину 02.11.2016 року . Викликати в судове засідання сторони.

Запропонувати сторонам подати всі наявні в них докази для підтвердження своїх позовних вимог або заперечень до початку судового засідання.

Запропонувати відповідачу до початку судового засідання у справі надати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Зобов'язати сторони до початку судового засідання у справі повідомити суд про всі відомі їм судові рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Ухвала в частині визначення підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку через Коростенський міськрайонний суд Житомирської області до апеляційного суду Житомирської області протягом п"яти днів з дня отримання копії ухвали, в решті оскарженню не підлягає.

Суддя : підпис ОСОБА_2

Копія згідно з оригіналом: Суддя В.М.Снігір

Примітка :

Стаття 27 Права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі

1. Особи, які беруть участь у справі, мають право знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом.

2. Особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться -до початку розгялду справи по суті.

3. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов'язки.

Стаття 31. Процесуальні права та обов'язки сторін

1. Сторони мають рівні процесуальні права і обов'язки.

2. Крім прав та обовязків, визначених у статті 27 цього Кодексу,позивач має право право протягом усього часу розгляду справи збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково. До початку розгляду судом справи по суті позивач має право шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу позову, а відповідач -предявити зустрічний позов.

3. Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії цивільного процесу.

Стаття 131. Подання доказів

1.Сторони зобовязані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті.

2.Докази, подані з порушенням вимог, встановлених частиною першою цієї статті, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

3.Сторони до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті,зобовзані повідомити суд про всі відомі їм судові рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

- ОСОБА_1 11500, АДРЕСА_1

-ОСОБА_1 сільська рада 11500, Житомирська обл., Коростенський р-н,

с.каленське, вул.Потапова, буд.60

-Коростенська районна державна

нотаріальна контора

11500, м.Коростень, вул.Ш.Алейхема, 13

-Управління Держгеокадастру у

Коростенському районі

Житомирської області

11500, м.Коростень, вул.Грушевського, 22

Направляю копію ухвали суду від 09.09.2016 року про відкриття провадження в цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі виконавчого комітету ОСОБА_1 сільської ради Коростенського району Житомирської області, третіх осіб: Коростенської районної державної нотаріальної контори та Управління Держгеокадастру у Коростенському районі Житомирської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом.

Явка учасників обов'язкова .

Реєстрація явки учасників проводиться секретарем в каб.№28 ( 3 поверх) .

Додаток відповідачу : копія позовної заяви з доданими до неї матеріалами на


аркушах.

Суддя Коростенського

міськрайонного суду ОСОБА_2

СудКоростенський міськрайонний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення09.09.2016
Оприлюднено14.09.2016
Номер документу61174323
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —279/3947/16-ц

Ухвала від 17.01.2017

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Коваленко В. П.

Рішення від 01.12.2016

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Коваленко В. П.

Ухвала від 09.11.2016

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Коваленко В. П.

Ухвала від 09.09.2016

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Снігір В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні