Ухвала
від 08.09.2016 по справі 405/6376/16-к
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 405/6376/16-к

1-кс/405/2124/16

УХВАЛА

08.09.2016 року Слідчий суддя Ленінського районного суду м. Кіровограда ОСОБА_1 , з участю слідчого ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_2 у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 32015120010000094 від 20.10.2015 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, про надання тимчасового доступу до речей і документів, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 , -

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий з ОВС СУ ФР ГУ ДФС в Кіровоградській області за погодженням із прокурором у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 32015120010000094 від 20.10.2015 року, звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів реєстраційної справи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ІНФОРМАЦІЯ_3 ТТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПП « ОСОБА_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 , що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , за період з моменту реєстрації по 30.05.2015, а саме:

документи, що подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, реєстрації змін до установчих документів, та примірники оригіналу установчих документів, примірник оригіналів змін до установчих документів та примірник установчих документів у новій редакції;

документи, що подаються для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення засновників (учасників) або уповноваженого ними органу щодо державної реєстрації змін до установчих документів, припинення юридичної особи;

документи, що подаються для внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі;

копії повідомлень про підтвердження місцезнаходження юридичної особи;

документи про зміну місцезнаходження реєстраційної справи;

заяви, запити про доступ до документів з реєстраційної справи;

документи, відповідно до яких призначено комісію з припинення юридичної особи (комісію з реорганізації, ліквідаційну комісію) або ліквідатора;

другий примірник повідомлення про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи, надісланого державним реєстратором юридичній особі в установленому законом порядку;

описи документів, що надаються юридичною особою Державному реєстратору для проведення реєстраційної дії;

реєстраційні картки: Форма 1 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом заснування нової юридичної особи; Форма 2 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом реорганізації діючої (діючих) юридичної особи (юридичних осіб) у результаті злиття, поділу, виділу або перетворення; Форма 3 - на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи; Форма 4 - реєстраційна картка про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців; Форма 6 - реєстраційна картка про підтвердження відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

довіреності на осіб, які мають право представляти інтереси та вчиняти реєстраційні дії від імені підприємства;

заяви про вихід із складу засновників, відступлення належної частки в статутному капіталі на користь інших осіб;

квитанції про оплату послуг держреєстратора, з поштовими конвертами, описами вкладень поштових відправлень перелічених документів.

Також заявлено клопотання про вилучення вказаних документів для досягнення мети отримання доступу до речей і документів старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області, старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_4 , старшому слідчому з ОВС ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_5 дозвіл, старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_6 , старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_7 .

На обґрунтування клопотання зазначено, що слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженню щодо службових осіб ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32015120010000094 від 20.10.2015 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.212 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 , АДРЕСА_2 ) в порушення вимог п.22.1, п.22.6 ст.44, п.198.1, п. 198.2, п.198.3, п.198.6 ст.198, п.200.3, ст.200, п.201.1, п.201.8, п.201.10, п.201.15 ст.201, п.202.1 ст.202 Податкового кодексу України, в період з 01.01.15 по 31.05.15 шляхом відображення в бухгалтерському обліку та в податковій звітності підприємства нікчемних фінансово-господарських операцій проведених з суб`єктами підприємництва ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), УБ СП ЛТД ТТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ПП « ОСОБА_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) незаконно сформували податковий кредит з податку на додану вартість підприємства в сумі 4 193 684 грн., що призвело до фактичного ненадходження в бюджет держави грошових коштів в особливо великих розмірах.

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що підприємство ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ) з метою штучного завищення податкового кредиту з ПДВ, в частині фінансово-господарських операцій з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), УБ СП ЛТД ТТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ПП « ОСОБА_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) відображає у власній податковій звітності товариства придбання насіння соняшника, олії соняшника, а також надання вказаними вище СПД послуг по переробці насіння соняшника. Однак вищевказані підприємства не маючи власних потужностей для виробництва соняшникової олії, а також відсутністю будь-яких актів підприємства фактично не могли здійснити реалізацію зазначених товарно-матеріальних цінностей в адресу ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 ». Таким чином, службові особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » своїми протиправними діями, умисно ухилилися від сплати податку на додану вартість до державного бюджету, в розмірі 4 193 684 грн.

Зазначене кримінальне правопорушення підтверджується актом документальної перевірки №319/2200/34996776 від 28.09.2015 з питань дотримання податкового законодавства вбачається, що складений спеціалістами ІНФОРМАЦІЯ_10 .

Відповідно до ст.ст. 5, 6 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (далі Закон), державна реєстрація юридичних осіб проводиться державним реєстратором виключно у виконавчому комітеті міської ради міста обласного значення або у районній державній адміністрації за місцезнаходженням юридичної особи із засвідченням факту створення або припинення юридичної особи, вчинення інших реєстраційних дій, шляхом внесення відповідних записів до Єдиного державного реєстру - автоматизованої системи збирання, накопичення, захисту, обліку та надання інформації про юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.

На підставі відомостей з реєстраційної картки, наданих державним реєстратором згідно із Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців "контролюючому органу у відповідності до ст.64 ПКУ здійснюється взяття юридичних осіб на податковий облік за основним місцем обліку як платників податків та зборів у контролюючих органах, не пізніше наступного робочого дня з дня отримання зазначених відомостей контролюючими органами. Дані про взяття на облік юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів як платників податків і зборів у контролюючих органах передаються до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.

Державний реєстратор на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці проводить державну реєстрацію юридичних осіб та формує і передає органам державної податкової служби повідомлення та відомості з реєстраційних карток про вчинення реєстраційних дій, які передбачені цим Законом, після внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення державної реєстрації юридичної особи або фізичної особи - підприємця формує, веде та забезпечує зберігання реєстраційних справ.

Статтею 11 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців"передбачений перелік документів та їх реквізити, що зберігаються у реєстраційній справі юридичної особи.

Відповідно до ч.2 ст.7 Закону наказом Міністерства юстиції України №3178/5 від 14.10.2011 затверджені форми реєстраційних карток.

Відповідно до ч.6 ст.11 Закону державному реєстратору забороняється видавати копії документів, які знаходяться у відповідній реєстраційній справі.

Відповідно до ч.1 ст.13 Закону витребування документів з реєстраційних справ здійснюється на підставі судового рішення, під час виконання якого згідно з ч.2 ст.13 Державний реєстратор зобов`язаний зробити та залишити копії документів, що вилучаються з реєстраційної справи, пронумерувати, прошити та завірити їх власною печаткою.

Зважаючи, що Законом заборонено державному реєстратору видавати копії з реєстраційної справи, а оригінали документів можуть бути видані лише за наявності рішення суду, тому іншим способом отримати документи реєстраційної справи як шляхом тимчасового доступу до речей і документів та їх вилучення в оригіналах не надається за можливе.

На даний час з метою повного, всебічного і неупередженого дослідження усіх обставин кримінального провадження, встановлення причетних осіб до створення чи придбання (реєстрації, перереєстрації, внесенні змін та установчих, статутних чи реєстраційних документів) суб`єкта господарювання ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), УБ СП ЛТД ТТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПП « ОСОБА_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) отримання доказів вчинення кримінального правопорушення та причетних осіб, виявлення як тих обставин, що викривають, так і тих, що виправдовують особу, а також обставин, що пом`якшують чи обтяжують його покарання, з метою надання цим обставинам належної правової оцінки та забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень, у кримінальному провадженні виникла необхідність у здійсненні тимчасового доступу до документів реєстраційної справи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », УБ СП ЛТД ТТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПП « ОСОБА_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) перелік яких визначений згідно ст.11 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" і відповідно до ч.2 ст.7 Закону наказом Міністерства юстиції України №3178/5 від 14.10.2011 затверджені форми реєстраційних карток, здійснити їх вилучення в оригіналах, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 , що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , за період з дати державної реєстрації по 30.05.2015, а саме:

документи, що подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, реєстрації змін до установчих документів, та примірники оригіналу установчих документів, примірник оригіналів змін до установчих документів та примірник установчих документів у новій редакції;

документи, що подаються для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення засновників (учасників) або уповноваженого ними органу щодо державної реєстрації змін до установчих документів, припинення юридичної особи;

документи, що подаються для внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі;

копії повідомлень про підтвердження місцезнаходження юридичної особи;

документи про зміну місцезнаходження реєстраційної справи;

заяви, запити про доступ до документів з реєстраційної справи;

документи, відповідно до яких призначено комісію з припинення юридичної особи (комісію з реорганізації, ліквідаційну комісію) або ліквідатора;

другий примірник повідомлення про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи, надісланого державним реєстратором юридичній особі в установленому законом порядку;

описи документів, що надаються юридичною особою Державному реєстратору для проведення реєстраційної дії;

реєстраційні картки: Форма 1 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом заснування нової юридичної особи; Форма 2 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом реорганізації діючої (діючих) юридичної особи (юридичних осіб) у результаті злиття, поділу, виділу або перетворення; Форма 3 - на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи; Форма 4 - реєстраційна картка про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців; Форма 6 - реєстраційна картка про підтвердження відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

довіреності на осіб, які мають право представляти інтереси та вчиняти реєстраційні дії від імені підприємства;

заяви про вихід із складу засновників, відступлення належної частки в статутному капіталі на користь інших осіб;

квитанції про оплату послуг держреєстратора, з поштовими конвертами, описами вкладень поштових відправлень перелічених документів.

Функції державного реєстратора, який відповідно до цього Закону від імені держави здійснює державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців по м. Миколаєву, виконує ІНФОРМАЦІЯ_11 , що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 .

Перелічені документи реєстраційної справи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ІНФОРМАЦІЯ_3 ТТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПП « ОСОБА_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) (описи поданих держреєстратору документів, заяви, реєстраційні картки про вчинення реєстраційних дій, статутні та реєстраційні документи, повідомлення контролюючого органу про відсутність платника за місцем реєстрації, запити держреєстратора про підтвердження місцезнаходження, довіреності на осіб, які мають право вчиняти реєстраційні дії) першочергово необхідні для забезпечення даного кримінального провадження, проведення судово-почеркознавчої експертизи з метою підтвердження причетності осіб до створення вказаної юридичної особи та здійснення дій, пов`язаних із державною реєстрацією підприємства, встановлення відповідності підписів службових осіб, з`ясування їх посадових повноважень, причетності до управління підприємством.

Значення вказаних документів для встановлення обставин у кримінальному провадженні насамперед полягає в тому, що вони містять важливу доказову базу про осіб причетних до реєстрації суб`єкта господарювання (як при створенні нової юридичної особи, так і при перереєстрації на інших осіб), також для отримання доказу їх причетності до складання, підпису і подання державному реєстратору відповідних документів.

Крім того, значимість документів пов`язана і з специфікою розслідування кримінальних правопорушень про злочини у сфері оподаткування, оскільки без дослідження певного ряду документів, в тому числі тих до яких планується отримати дозвіл на тимчасовий доступ, не можливо прийняти відповідне законне процесуальне рішення та зробити висновок про наявність в діях певної особи ознак кримінального правопорушення.

Згідно ст.99 КПК України визначено, що документ є спеціально створений з метою збереження інформації об`єкт, який містить відомості, що можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження. Оригіналом документа є сам документ, а оригіналом електронного документа його відображення, якому надається таке ж значення як документу.

Необхідність здійснення тимчасового доступу до речей і документів та можливість їх вилучення необхідно також для проведення відповідних у кримінальному провадженні експертиз, в тому числі економічних.

Так, наприклад:

- документи, що подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, реєстрації змін до установчих документів, та примірники оригіналу установчих документів, примірник оригіналів змін до установчих документів та примірник установчих документів у новій редакції документи, відповідно до яких призначено комісію з припинення юридичної особи (комісію з реорганізації, ліквідаційну комісію) або ліквідатора; другий примірник повідомлення про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи, надісланого державним реєстратором юридичній особі в установленому законом порядку;описи документів, що надаються юридичною особою Державному реєстратору для проведення реєстраційної дії;реєстраційні картки: Форма 1 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом заснування нової юридичної особи; Форма 2 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом реорганізації діючої (діючих) юридичної особи (юридичних осіб) у результаті злиття, поділу, виділу або перетворення; Форма 3 - на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи; Форма 4 - реєстраційна картка про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців; Форма 6 - реєстраційна картка про підтвердження відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців; довіреності на осіб, які мають право представляти інтереси та вчиняти реєстраційні дії від імені підприємства;заяви про вихід із складу засновників, відступлення належної частки в статутному капіталі на користь інших осіб;квитанції про оплату послуг держреєстратора, з поштовими конвертами, описами вкладень поштових відправлень перелічених документів необхідні для визначення повного кола осіб причетних до діяльності підприємства, їх анкетних даних, місць реєстрації, займані посади, повноваження, також для визначення конкретних дат і періоду перебування на займаних посадах, дат внесення змін до Статуту, змін юридичних адрес, змін посадових осіб, встановлення осіб, які діяли від імені підприємства за довіреностями та подавали описи переліку документів, сплачували послуги державного реєстратора, а також необхідні для проведення почеркознавчої експертизи, з метою ідентифікації осіб, які причетні до складання і подання державному реєстратору документів, також вказані документи необхідні для проведення економічної експертизи, які визначають види діяльності підприємства, місце знаходження, відповідальних осіб причетних до діяльності підприємства з відповідними повноваженнями у відповідних податкових періодах;

- документи, що подаються для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення засновників (учасників) або уповноваженого ними органу щодо державної реєстрації змін до установчих документів, припинення юридичної особи необхідні для встановлення конкретних дат внесених змін та ідентифікації осіб причетних до прийняття рішень щодо внесення змін до установчих документів, змін засновників, адрес реєстрації, видів діяльності підприємства;

- документи, що подаються для внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі необхідні для встановлення періоду, в яких здійснено зміну засновників і керівників;

- копії повідомлень про підтвердження місцезнаходження юридичної особи необхідні для встановлення фактичного місця знаходження юридичної особи з метою подальшої перевірки знаходження підприємства за наданою державному реєстратору адресою;

- документи про зміну місцезнаходження реєстраційної справи необхідні для встановлення державного реєстратора якому передана реєстраційна справа в зв`язку із зміною місця знаходження юридичної особи;

- заяви, запити про доступ до документів з реєстраційної справи необхідні для ідентифікації підприємств і осіб, які подавали такі заяви і запити для подальшого допиту таких осіб та встановлення мети доступу до реєстраційної справи та їх відношення до діяльності підприємства;

Іншим способом довести обставини вчинення кримінального правопорушення інакше як дослідити ряд певних документів та прийняти за наявності підстав рішення про використання відомостей, що в них містяться як доказ у кримінальному провадженні, в тому числі у вигляді висновків проведених з використанням вилучених документів судово-почеркознавчих експертиз та судово-економічної експертизи не представляється за можливе.

З посиланням на викладені обставини слідчим у клопотанні обґрунтовується необхідність тимчасового доступу до вказаних вище документів.

При розгляді клопотання слідчий підтримав його повністю.

Представник ІНФОРМАЦІЯ_1 до суду не зявився, про причини неприбуття не повідомив, що відповідно до ч.6 ст. 163 КПК України не є перешкодою для розгляду клопотання.

Заслухавши слідчого та вивчивши представлені матеріали клопотання вважаю необхідним задовольнити клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів.

Відповідно до статті 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку). Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Ч. 5 ст. 163 КПК України визначено, що слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі і документи

1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи;

2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні;

3) не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Згідно ч. 6 ст. 163 КПК України слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених ч. 5 цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Надані до суду матеріали свідчать, що зазначені в клопотанні слідчого документи дійсно перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 , мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, відомості, які в них містяться, можливо використати як докази, а обставини, які передбачається довести за їх допомогою, неможливо довести іншими способами.

За таких обставин відзначається наявність передбачених законом підстав для постановлення ухвали про надання тимчасового доступу до вказаних документів з можливістю їх вилучення.

З урахуванням викладеного і керуючись ст.ст. 159-166 КПК України, слідчий суддя

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_2 у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 32015120010000094 від 20.10.2015 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, про надання тимчасового доступу до речей і документів, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 - задовольнити.

Надати старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_2 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області, старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_4 , старшому слідчому з ОВС ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_5 дозвіл, старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_6 , старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_7 тимчасовий доступ до речей і документів реєстраційної справи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), УБ СП ЛТД ТТЦ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПП « ОСОБА_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 , що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , за період з моменту реєстрації по 30.05.2015, а саме:

документи, що подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, реєстрації змін до установчих документів, та примірники оригіналу установчих документів, примірник оригіналів змін до установчих документів та примірник установчих документів у новій редакції;

документи, що подаються для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення засновників (учасників) або уповноваженого ними органу щодо державної реєстрації змін до установчих документів, припинення юридичної особи;

документи, що подаються для внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі;

копії повідомлень про підтвердження місцезнаходження юридичної особи;

документи про зміну місцезнаходження реєстраційної справи;

заяви, запити про доступ до документів з реєстраційної справи;

документи, відповідно до яких призначено комісію з припинення юридичної особи (комісію з реорганізації, ліквідаційну комісію) або ліквідатора;

другий примірник повідомлення про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи, надісланого державним реєстратором юридичній особі в установленому законом порядку;

описи документів, що надаються юридичною особою Державному реєстратору для проведення реєстраційної дії;

реєстраційні картки: Форма 1 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом заснування нової юридичної особи; Форма 2 - на проведення державної реєстрації юридичної особи, утвореної шляхом реорганізації діючої (діючих) юридичної особи (юридичних осіб) у результаті злиття, поділу, виділу або перетворення; Форма 3 - на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи; Форма 4 - реєстраційна картка про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців; Форма 6 - реєстраційна картка про підтвердження відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

довіреності на осіб, які мають право представляти інтереси та вчиняти реєстраційні дії від імені підприємства;

заяви про вихід із складу засновників, відступлення належної частки в статутному капіталі на користь інших осіб;

квитанції про оплату послуг держреєстратора, з поштовими конвертами, описами вкладень поштових відправлень перелічених документів.

Надати старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_2 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області, старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_4 , старшому слідчому з ОВС ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_5 дозвіл, старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_6 , старшому слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Кіровоградській області ОСОБА_7 можливість вилучити вказані вище речі і документи.

Строк дії ухвали визначити до 08.10.2016 р.

Роз`яснити, що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала не оскаржується.

Слідчий суддя Ленінського

районного суду

м. Кіровограда ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення08.09.2016
Оприлюднено14.03.2023

Судовий реєстр по справі —405/6376/16-к

Ухвала від 08.09.2016

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Черненко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні