Ухвала
від 14.09.2016 по справі 237/3390/16-ц
МАР`ЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/237/211/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14.09.16 м. Курахове

Мар'їнський районний суд Донецької області у складі:

судді - Ліпчанського С. М.

при секретарі Бахтіяровій Н.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання головного державного виконавця Мар'їнського районного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Донецькій області про заборону виїзду за кордон у відповідності до ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і вїзду в Україну громадян України»,-

В С Т А Н О В И В:

13.09.2016 року головний державний виконавець Марїнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Донецької області звернувся до суду з поданням про заборону виїзду за кордон керівника боржника юридичної особи - КП Зоря, ЄДРПОУ 32371172, адреса: Донецька область, Мар'їнський район, село Луганське, вул. Радгоспна, б. 24, ОСОБА_1, РНОКПП НОМЕР_1, ІНФОРМАЦІЯ_1.

Своє подання заявник обґрунтовує тим, що у нього на виконанні наказ № 40/112 від 05.06.2006 року, виданий Господарським судом Донецької області про стягнення з КП Зоря, боргу у розмірі 20 344, 13грн.

Також заявник вказує, що боржник не виконує рішення суду, ухиляється від повної сплати боргу, на виклики державного виконавця не реагує, від виконання рішення суду ухиляється. Заявник вказує ,що в ході проведення виконавчих дій стало відомо, що боржник можливо пересікає митний кордон України та від стягувача надійшло клопотання про направлення до суду подання про тимчасове обмеження боржнику у праві виїзду за межі України.

Заявник у своєму поданні просить заборонити виїзд за кордон керівника боржника юридичної особи - КП Зоря, ОСОБА_1 і при цьому посилається на ст. 5 Закону України Про виконавче провадження, ст. 6 п 5,ч.1,ч.4 Закону України «Про порядок виїзду з України і в»їзду в Україну громадян України».

Представник Марїнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Донецької області просив розглянути подання без його участі. Вивчивши матеріали подання, суд вважає необхідним його задовольнити з наступних підстав:

Керуючись ст. 6, п.5, ч.1,4 Закону України «Про порядок виїзду з України і в»їзду в Україну громадян України Громадянинові України,який має паспорт, може бути тимчасово відмовлено у виїзді за кордон у випадку, якщо він ухиляється від виконання зобов'язань,покладених на нього судовим рішенням, рішенням іншого органу (посадової особи), - до виконання зобов'язань.

За таких обставин суд вважає за доцільне задовольнити подання головний державний виконавець Марїнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Донецької області. На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 6 п 5,ч.1,ч.4 Закону України Закону України «Про порядок виїзду з України і в»їзду в Україну громадян України»суд,-

У Х В А Л И В :

Подання Марїнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Донецької області про заборону виїзду за кордон керівника боржника юридичної особи - КП Зоря, ОСОБА_1 задовольнити.

Встановити тимчасове обмеження у праві виїзду громадянина України керівника боржника юридичної особи - КП Зоря, 32371172, адреса: Донецька область, Мар'їнський район, село Луганське, вул. Радгоспна, б. 24, ОСОБА_1, РНОКПП НОМЕР_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, за кордон.

Зобовязати Відділ державної виконавчої служби Марїнського районного управління юстиції не пізніше наступного дня після надходження цієї ухвали суду направити засвідчену ухвалу до Адміністрації державної прикордонної служби.

Апеляційна скарга на цю ухвалу суду може бути подана в судову палату по цивільних справах апеляційного суду Донецької області через місцевий суд протягом пяти днів після проголошення ухвали.

Суддя С.М. Ліпчанський

Дата документу 14.09.2016

Дата ухвалення рішення14.09.2016
Оприлюднено27.09.2016
Номер документу61450716
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —237/3390/16-ц

Ухвала від 14.09.2016

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Ліпчанський С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні