Ухвала
від 28.09.2016 по справі 751/9326/16-к
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/9326/16-к

Провадження №1-кс/751/2129/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м.Чернігів 28 вересня 2016 року

Слідчий суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2 ,

з участю: слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів

В С Т А Н О В И В :

До суду з клопотанням про тимчасовий доступ до речей та документів звернувся слідчий, вказавши, що у провадженні перебуває кримінальне провадження №12016270120000207 від 19.04.2016, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 та ч.2 ст.15, ч.4 ст.190 КК України.

Виходячи з того, що для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, зокрема, для отримання відомостей, котрі є необхідними для належної кваліфікації вчиненого діяння, а також з метою підтвердження належності грошових коштів критеріям, які можуть бути використані як доказ факту вчинення шахрайських дії з боку невстановлених осіб, та були предметом для вчинення таких дій, у кримінальному провадженні є потреба у проведенні тимчасового доступу до рахунку ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) № НОМЕР_2 , відкритого у Криворізькій філії ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (МФО НОМЕР_3 ).

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав.

Представник особи у володінні якої знаходяться документи, в судове засідання не з`явився, про час та місце слухання справи повідомлявся належним чином. Про причини неявки суду невідомо. Клопотань про відкладення розгляду справи суду не надходило.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів згідно ст. 107 КПК України не здійснювалось.

Вислухавши слідчого, вивчивши матеріали провадження, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до речей та документів, є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки зазначені речі та документи в контексті ст. 99 КПК України можуть являтися речами та документами, в яких зафіксовані відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а тому можуть бути використані як докази під час проведення досудового розслідування.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 159-164, 166, 309 КПК України, -

Ухвалив:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів - задовольнити.

Надати старшому слідчому слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області майору поліції ОСОБА_3 , старшому слідчому слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_4 , старшому слідчому в ОВС слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_5 , старшому слідчому слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_6 тимчасовий доступ до речей і оригіналів документів, а також тих, які містять охоронювану законом таємницю, з можливістю ознайомлення та тимчасового їх вилучення, які перебувають у володінні Криворізької філії ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (МФО НОМЕР_3 ) за місцем їх фактичного знаходження та юридичною адресою: АДРЕСА_1 :

1. Виписку руху коштів по рахунку № НОМЕР_2 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), з зазначенням залишку коштів на кінець дня, кореспондентів та призначення платежів, дати зняття коштів готівкою та суму коштів, підставу для зняття готівки, особу що зняла готівку, копію довіреності за якою діяла особа за період часу з 01.04.2016 по 19.09.2016, договори по розрахунковому касовому та депозитному обслуговуванні, заяви та квитанції по перерахуванню та зняття грошових коштів, інвестиційні угоди, юридичної (реєстраційної) справи та договорів на відкриття та обслуговування рахунку, картки із зразками підписів.

2. Звіти систем щодо списання коштів з рахунку № НОМЕР_2 по трансакціях з видачі готівки через програмно-технічний комплекс самообслуговування за період з 01.04.2016 по 19.09.2016.

3. Записи з камер відео спостереження банку та камер автоматичних касових машин в день зняття (видачі) з рахунку № НОМЕР_2 коштів готівкою з використанням автоматичних касових машин та кас банку за період часу з 01.04.2016 по 19.09.2016.

4. За відсутності оригіналів документів надати їх завірені копії та документи, що обґрунтовують їх відсутність.

На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених документів. Копії вилучених документів виготовляються з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Згідно вимог ч. 1 ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів».

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

СудНовозаводський районний суд м.Чернігова
Дата ухвалення рішення28.09.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу61638295
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —751/9326/16-к

Ухвала від 28.09.2016

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні