Ухвала
від 14.09.2016 по справі 308/9481/16-к
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/9481/16-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 вересня 2016 року м. Ужгород

Слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області ОСОБА_3 , про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

До суду надійшло зазначене клопотання слідчого, яке мотивоване тим, що в ході досудового розслідування, з метою відшукання товарно-транспортних накладних та інших документів на вантажі, документів про походження та реалізацію лісоматеріалів, виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, виникла необхідність у проведенні обшуку зазначених у клопотанні приміщеннях.

У судовому засіданні прокурор та слідчий клопотання підтримали та просили його задовольнити.

Заслухавши пояснення прокурора та слідчого, дослідивши матеріали, долучені до клопотання, слідчий суддя встановив наступне.

Слідчим відділом Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016070170001138 від 17.08.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України.

17.08.2016 року до чергової частини Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області надійшов рапорт начальника СРПП № 4 Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області відповідно до якого в ході розгляду матеріалів ЄО№4561 від 13.08.2016 року було встановлено, що 13.08.2016 року працівниками СРПП № 3 в с. Оноківці, Ужгородського р-ну, було зупинено вантажний автомобіль марки ЗІЛ 130 д.н.з. НОМЕР_1 під керуванням громадянина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканця АДРЕСА_1 , водія ПАТ «Укрзалізниця», який перевозив 3 кубічні метри дров та 4 кубічні метри обапіл (відходів). В ході огляду товарно-транспортної накладної №9 від 13.08.2016 року виданої ТОВ «Укрпромізоляція» було встановлено, що у вказану накладну шляхом дописки було внесено додаткові відомості про вантаж, а саме дописано перевезення дров у кількості 3 кубічні метри. В даному випадку вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст. 358 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що перевезення вантажу здійснювалось на замовлення ТОВ «Укрпромізоляція» (ЄДРПОУ 374288909) з виробничої бази розташованої за адресою: АДРЕСА_2 , до місця проживання громадянина ОСОБА_5 . Відповідно до протоколу допиту директора вказаного підприємства ОСОБА_5 , відправлення вантажів (лісоматеріалів) здійснюється з виробничої бази «Укрпромізоляція» в с. Сімер, Перечинського району.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єктів нерухомого майна, право власності на об`єкт нерухомого майна розташований за адресою: АДРЕСА_3 , де розміщується столярний цех з переробки лісоматеріалів.

Відповідно до ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення або майна, яке було набуте у результаті його вчинення, а також встановлення місця знаходження розшукуваних осіб.

Виходячи із вищенаведеного, беручи до уваги те, що слідчим у внесеному клопотанні наведено достатньо підстав вважати, що зазначені у клопотанні документи можуть мати значення речових доказів по кримінальному провадженні та можуть знаходитись у вищезазначеному приміщенні, слідчий суддя прийшов до висновку, що заявлене клопотання є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.110, 234, 235 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку за місцем здійснення господарської діяльності ТОВ «Укрпромізоляція» за адресою: Перечинський район, с. Сімер, вул.Зарічна,1, з метою відшукання та вилучення речових доказів (підтверджуючих документів на походження та реалізації лісоматеріалів, тощо).

Вказана ухвала діє на протязі одного місяця та надає дозвіл на проникнення до приміщень лише один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення14.09.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу61728272
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —308/9481/16-к

Ухвала від 14.09.2016

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 14.09.2016

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні