Ухвала
від 13.05.2015 по справі 2-841-06
СВАТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-841-06

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 травня 2015 року , м.Сватове

Суддя Сватівського місцевого районного суду Луганської області Половинка В.О., розглянувши заяву ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа по справі 2-841-06 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів

встановив:

Заявник звернулася до суду з заявою про видачу дубліката виконавчого листа по справі 2-841-06 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів.

Відповідно до ст. 370 ЦПК України амість втраченого оригіналу виконавчого листа або судового наказу суд, який видав виконавчий лист або судовий наказ, має право за заявою стягувача або поданням державного виконавця видати його дублікат. Суд, який видав виконавчий лист про стягнення аліментів, має право за поданням державного виконавця у разі встановлення кількох місць роботи чи отримання доходів боржника видати дублікат виконавчого листа. Заява про видачу дубліката розглядається в судовому засіданні з викликом сторін і заінтересованих осіб. Їхня неявка не є перешкодою для вирішення питання про видачу дубліката. За видачу стягувачу дубліката виконавчого листа або судового наказу справляється судовий збір у розмірі, встановленому законом.

Відповідно до ст. 4 Закону України « Про судовий збір» встановлено розміри ставок судового збору, а саме : за видачу дубліката судового наказу та виконавчого листа справляється сплата три гривні.

Але заявник вимог закону не виконала, а саме до заяви про видачу дубліката виконавчого листа не додана квитанції про сплату судового збору.

За таких обставин, заява про видачу дубліката виконавчого листа повинно бути залишено без руху, а заявнику надати строк для усунення вказаних недоліків, про що її повідомити.

На підставі викладеного, керуючись ст.210, 370 ЦПК України

постановив:

Заяву ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа по справі 2-841-06 залишити без руху, про що повідомити позивача та надати йому строк для усунення недоліків - п’ять днів з дня отримання ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сватівського

районного суду ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення13.05.2015
Оприлюднено07.10.2016
Номер документу61747179
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —2-841-06

Ухвала від 13.05.2015

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Половинка В. О.

Ухвала від 04.06.2015

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Половинка В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні