Ухвала
від 03.10.2016 по справі 171/1697/16-ц
АПОСТОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 171/1697/16-ц

2/171/1001/16

У х в а л а

04 жовтня 2016 року суддя Апостолівського районного суду Дніпропетровської області Чумак Т.А., розглянувшипозовну заяву ОСОБА_1 до виконавчого комітету Апостолівської міської ради в Апостолівському районі Дніпропетровської області, ОСОБА_2 про визнання права власності в порядку спадкування,

в с т а н о в и л а:

29.09.2016 року до суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до виконавчого комітету Апостолівської міської ради в Апостолівському районі Дніпропетровської області, ОСОБА_2 про визнання права власності в порядку спадкування.

Відповідно до ст. ст. 119-120 ЦПК України позовна заява (заява) повинна містити: найменування суду, до якого подається заява, ім’я (найменування) позивача і відповідача, ім’я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання або місцезнаходження, поштовий індекс, номер засобів зв’язку; зміст позовних вимог, ціну позову щодо вимог майнового характеру; виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування; перелік документів, що додаються до заяви. Позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її подання. До позовної заяви (заяви) додаються документи, що підтверджують сплату судового збору. Позивач повинен додати до позовної заяви (заяви) її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Дана заява подана без дотримання вимог, передбачених ст. ст. 119 ЦПК України, з наступних підстав.

Позовна заява надрукована на чернетках , у зв`язку з чим містить відомості, що не відповідають змісту позовної заяви, що унеможливлює вивчення змісту позовної заяви.

Оскільки позовна заява містить недоліки, вважаю за необхідне заяву залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення її недоліків.

Керуючись ст. 121 ЦПК України,

постановила:

Позовну заяву ОСОБА_1 до виконавчого комітету Апостолівської міської ради в Апостолівському районі Дніпропетровської області, ОСОБА_2 про визнання права власності в порядку спадкування, залишити без руху, надавши позивачу для усунення недоліків заяви строк три дні з дня отримання копії ухвали.

У випадку не усунення недоліківу вказаний термін заяву вважатинеподаною і повернути позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Чумак Т.А.

СудАпостолівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення03.10.2016
Оприлюднено10.10.2016
Номер документу61801788
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —171/1697/16-ц

Рішення від 19.01.2017

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Чумак Т. А.

Ухвала від 12.10.2016

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Чумак Т. А.

Ухвала від 03.10.2016

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Чумак Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні