Ухвала
від 12.10.2016 по справі 384/169/16-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Апеляційний суд Кіровоградської області

№ провадження 22-ц/781/1976/16 Головуючий у суді І-ї інстанції Сорокіна О. О.

Доповідач Головань А. М.

УХВАЛА

12.10.2016 року суддя Апеляційного суду Кіровоградської області Головань А.М., розглянувши матеріали цивільної справи за апеляційною скаргою Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області на рішення Вільшанського районного суду Кіровоградської області від 25 липня 2016 року, -

В С Т А Н О В И В :

Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області звернулося до суду з апеляційною скаргою на рішення Вільшанського районного суду Кіровоградської області від 25 липня 2016 року, яким частково задоволено позов ОСОБА_3 до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області про визнання поновленим договору оренди земельної ділянки та визнання укладеною додаткової угоди до договору оренди землі.

При поданні апеляційної скарги заявником пропущено строк на апеляційне оскарження та не сплачено судовий збір. В апеляційній скарзі Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області просило відстрочити сплату судового збору за подачу апеляційної скарги.

Ухвалою Апеляційного суду Кіровоградської області від 22 серпня 2016 року апеляційну скаргу залишено без руху та запропоновано відповідачу протягом тридцяти днів з моменту отримання копії ухвали звернутися до апеляційного суду з заявою про поновлення строку і вказати підстави для його поновлення. Заявнику відмовлено у задоволенні клопотання про відстрочення сплати судового збору при поданні апеляційної скарги та запропоновано протягом 5-ти днів з дня отримання копії ухвали сплатити судовий збір.

Зазначена копія ухвали суду була направлена на адресу Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області і отримана його представником Дубінчук 29.08.2016 року, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення (а.с. 216).

Станом на 12 жовтня 2016 року ухвала суду заявником не виконана.

Відповідно до ч.3 ст. 297 ЦПК України, якщо заяву не буде подано особою в зазначений строк або вказані нею підстави для поновлення строку апеляційного оскарження будуть визнані неповажними, суддя-доповідач відмовляє у відкритті апеляційного провадження.

З огляду на зазначене, оскільки заяву про поновлення строку не подано заявником в зазначений строк, у відкритті апеляційного провадження слід відмовити .

Керуючись ст. 297 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Відмовити у відкритті апеляційного провадження у справі за апеляційною скаргою Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області на рішення Вільшанського районного суду Кіровоградської області від 25 липня 2016 року.

Ухвала Апеляційного суду набирає законної сили з моменту її проголошення і може бути оскаржена в касаційному порядку до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ протягом двадцяти днів з дня набрання нею законної сили.

Суддя Апеляційного суду

Кіровоградської області А.М. Головань

СудАпеляційний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення12.10.2016
Оприлюднено20.10.2016
Номер документу61991372
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —384/169/16-ц

Ухвала від 12.10.2016

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Головань А. М.

Ухвала від 22.08.2016

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Головань А. М.

Рішення від 25.07.2016

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Сорокіна О. О.

Ухвала від 11.05.2016

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Сорокіна О. О.

Рішення від 25.07.2016

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Сорокіна О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні