Ухвала
від 17.10.2016 по справі 734/3084/16-ц
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/1150/16 Справа № 734/3084/16-ц

У Х В А Л А

про відкриття провадження

17 жовтня 2016 року смт. Козелець

Суддя Козелецького районного суду Чернігівської області Бузунко О.А., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Озерненської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, Лемешівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, третя особа - Відділ Держгеокадастру у Козелецькому районі Чернігівської області, про визнання права власності на спадкове майно,

в с т а н о в и в:

до Козелецького районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Озерненської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, Лемешівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, третя особа - Відділ Держгеокадастру у Козелецькому районі Чернігівської області, про визнання права власності на спадкове майно.

Цивільна справа підсудна Козелецькому районному суду Чернігівської області.

Зміст і форма позовної заяви відповідає вимогам статей 119, 120 Цивільного процесуального кодексу України.

Визнавши подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і відкриття провадження у цивільній справі, керуючись статтями 11, 122 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Озерненської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, Лемешівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, третя особа - Відділ Держгеокадастру у Козелецькому районі Чернігівської області, про визнання права власності на спадкове майно.

Призначити судове засідання на 09 год. 50 хв. 04 листопада 2016 року в приміщенні Козелецького районного суду Чернігівської області (17000, Чернігівська область, Козелецький район, с.м.т. Козелець, вул.Свято-Преображенська, 7). У судове засідання викликати учасників процесу.

Зобов'язати позивачів мати при собі оригінали документів, доданих до позовної заяви, а також роз'яснити позивачам в порядку ст. 10 ЦПК України право надати суду Витяг/інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо спірних земельних ділянок , належним чином завірені копії державних актів, докази (експертний висновок тощо) на підтвердження того, що ОСОБА_3 (як вказано в свідоцтві про народження) та ОСОБА_1 (як зазначено в паспорті позивача) є одна і та сама особа, а також надати докази, що ОСОБА_2 (позивач) та ОСОБА_3 Мотря (як записано в свідоцтві про народження) є одна і та сама особа, так само і щодо ОСОБА_4 (свідоцтво про смерть) та ОСОБА_5 (свідоцтво про народження ОСОБА_5 Мотрі).

Копію ухвали направити учасникам процесу. Невідкладно надіслати відповідачам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів і запропонувати у строк до 30 жовтня 2016 року подати письмові заперечення проти позову.

Ухвала може бут и оскаржена протягом п'яти днів з дня отримання її копії до апеляційного суду Чернігівської області через Козелецький районний суд Чернігівської області з мотивів недотримання правил підсудності при вирішенні питання про відкриття провадження у справі.

Суддя Бузунко О.А.

СудКозелецький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення17.10.2016
Оприлюднено24.10.2016
Номер документу62086667
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —734/3084/16-ц

Рішення від 04.11.2016

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

Ухвала від 17.10.2016

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні