Ухвала
від 26.10.2016 по справі 812/1280/16
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

8.2.3

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

26 жовтня 2016 року СєвєродонецькСправа № 812/1280/16 Суддя Луганського окружного адміністративного суду Ковальова Т. І., перевіривши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області до товариства з обмеженою відповідальністю підприємство протипожежного обладнання «Пірена» про стягнення податкового боргу,-

ВСТАНОВИВ:

24 жовтня 2016 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області до товариства з обмеженою відповідальністю підприємство протипожежного обладнання «Пірена» про стягнення податкового боргу.

Відповідно до ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи:

1) подана позовна заява особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність;

2) має представник належні повноваження (якщо позовну заяву подано представником);

3) відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу;

4) належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства;

5) подано адміністративний позов у строк, установлений законом (якщо подано заяву про поновлення цього строку, то чи є підстави для її задоволення);

6) немає інших підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених цим Кодексом.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства, позовна заява підсудна Луганському окружному адміністративному суду.

Підстав для повернення заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, немає.

Керуючись ст.ст. 106, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області до товариства з обмеженою відповідальністю підприємство протипожежного обладнання «Пірена» про стягнення податкового боргу.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 21 листопада 2016 року на 13 год. 30 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Зобов'язати позивача надати оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях для огляду у судовому засіданні, у строк до 21 листопада 2016 року надати установчі документи, довідку про взяття на облік платника податку, зворотній бік облікової картки платника податку станом на день розгляду справи (належним чином засвідчену копії - в матеріали справи, оригінали - для огляду у судовому засіданні).

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову у строк до 21 листопада 2016 року подати письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються, або заяву про визнання адміністративного позову, установчі документи (належним чином засвідчені копії - в матеріали справи, оригінали - для огляду у судовому засіданні).

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Ковальовою Т. І.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі.

Відповідачу надіслати ухвалу про відкриття провадження в адміністративній справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

СуддяТ.І. Ковальова

Дата ухвалення рішення26.10.2016
Оприлюднено01.11.2016
Номер документу62239103
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —812/1280/16

Постанова від 21.11.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

Ухвала від 26.10.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.І. Ковальова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні