Ухвала
від 26.10.2016 по справі 904/9683/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство до розгляду

26.10.16р. Справа № 904/9683/16

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Єременко А.В.

за заявою ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ"

до боржника ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (49000, м. Дніпро, вул. Чкалова, б. 14, кв. 19; код ЄДРПОУ 39208524)

про визнання банкрутом

Представники: не викликались

12.07.16р. засновником (учасником) ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (далі боржник) ОСОБА_2, прийнято рішення, у тому числі, про припинення діяльності боржника шляхом його ліквідації у добровільному порядку, про призначення ліквідатором ОСОБА_1 ОСОБА_3. Вказане рішення Загальних зборів учасників (засновників) ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" оформлене протоколом від 12.07.16р.

Після прийняття рішення про ліквідацію голова ліквідаційної комісії (ліквідатор) встановив недостатність активів боржника для задоволення вимог кредиторів.

Голова ліквідаційної комісії ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (49000, м. Дніпро, вул. Чкалова, б. 14, кв. 19; код ЄДРПОУ 39208524) 25.10.16р. звернувся до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (49000, м. Дніпро, вул. Чкалова, б. 14, кв. 19; код ЄДРПОУ 39208524).

Відповідно до ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон) за результатами розгляду заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується, банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора в порядку, встановленому цим Законом для призначення розпорядника майна.

Згідно зі ст. 114 Закону кандидатура розпорядника майна визначається судом із застосуванням автоматизованої системи з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України.

Господарський суд здійснив електронний запит до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України і отримав кандидатуру арбітражного керуючого ОСОБА_4 для виконання повноважень ліквідатора по даній справі.

При цьому, ст. 95 Закону передбачено, що обов'язки ліквідатора можуть бути покладені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незалежно від наявності у нього статусу арбітражного керуючого.

Враховуючи викладене, слід прийняти заяву голови ліквідаційної комісії ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (49000, м. Дніпро, вул. Чкалова, б. 14, кв. 19; код ЄДРПОУ 39208524) про порушення провадження у справі для розгляду у підготовчому судовому засіданні, визнавши обов'язкову явку у судове засідання засновника боржника, голови ліквідаційної комісії та арбітражного керуючого ОСОБА_4, витребувати необхідні для розгляду справи документи.

Керуючись ст. ст. 30, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, ст. ст. 2, 9, 12, 95, 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву голови ліквідаційної комісії ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" про порушення провадження у справі про банкрутство ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (49000, м. Дніпро, вул. Чкалова, б. 14, кв. 19; код ЄДРПОУ 39208524) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 08.11.16р. о 12:30 год., в приміщенні господарського суду, зал судового засідання № 1-204

До судового засідання надати:

Голові ліквідаційної комісії ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (49000, м. Дніпро, вул. Чкалова, б. 14, кв. 19; код ЄДРПОУ 39208524) - оригінали документів, доданих до заяви про порушення справи про банкрутство (для огляду у підготовчому засіданні), аудиторський висновок за результатами фінансово - господарської діяльності, докази недостатності майна боржника для задоволення вимог кредиторів, у тому числі, довідки реєструючих органів, які підтверджують наявність або відсутність зареєстрованого за боржником майна, докази, які підтверджують вжиття заходів щодо стягнення дебіторської заборгованості, відомості про всі рахунки боржника, відкриті в банках та інших фінансово-кредитних установах, їх реквізити, докази дотримання вимог ЦК України щодо проведення дій, які передують зверненню до суду із заявою про порушення справи про банкрутство на підставі ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", відомості щодо організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора, інформацію про спроможність виконувати повноваження ліквідатора, передбачені Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Бабушкінському відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні відносно ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" (49000, м. Дніпро, вул. Чкалова, б. 14, кв. 19; код ЄДРПОУ 39208524).

Засновнику ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ТД БУДСТРОЙ" - письмові пояснення щодо прийняття та підписання рішення щодо ліквідації підприємства боржника.

Арбітражному керуючому ОСОБА_4 - заяву на участь у даній справі, свідоцтво на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), договір страхування ризиків діяльності арбітражного керуючого, відомості щодо організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора та інших обставин, які свідчать про здатність арбітражного керуючого належним чином виконувати передбачені Законом обов'язки ліквідатора.

Визнати обов'язковою явку в підготовче засідання засновника, голови ліквідаційної комісії, арбітражного керуючого ОСОБА_4

Копію ухвали надіслати боржнику; Бабушкінському відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції; відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради; арбітражному керуючому ОСОБА_4

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст.83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом, з винної сторони стягується штраф в доход Державного бюджету України у розмірі до 1 700,00 гривень; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Суддя ОСОБА_5

Дата ухвалення рішення26.10.2016
Оприлюднено31.10.2016
Номер документу62260950
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —904/9683/16

Ухвала від 05.12.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 23.11.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 08.11.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 26.10.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні