Ухвала
від 28.10.2016 по справі 229/3662/16-к
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Номер провадження 1-кс/229/701/2016

Справа № 229/3662/16-к

28 жовтня 2016 р. м. Дружківка

Слідчий суддя суддя Дружківського міського суду Донецької області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого Дружківського ВП ОСОБА_3 , про проведення обшуку за матеріалами досудового розслідування внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42016051390000069 від 23.06.2016 р.,

ВСТАНОВИВ:

Клопотання надійшло до суду «28» 10.2016 р.

Суд, перевіривши надані матеріали клопотання, включаючи витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, у рамках якого було подано клопотання, та, дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши думку слідчого дійшов таких висновків:

Клопотання про надання дозволу на обшук відповідає вимогам ст. 234 КПК. Клопотання мотивовано, тим що Дружківським ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 42016051390000069 від 23.06.2016 р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України, за фактом того, що на території м.Дружківка Донецької області здійснюється зайняття гральним бізнесом.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в складовій частині єдиного «Комплексу дорожніх послуг «МАН», за адресою: вул.Московська, 228 м.Дружківка Донецької області, невстановленими особами, всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», здійснюється діяльність, пов`язана з організацією, проведенням та наданням можливості доступу до азартних ігор.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру прав власності на нерухоме майно від 27.10.2016 р. № 71620535, власником складової частини єдиного «Комплексу дорожніх послуг «МАН», за адресою: вул.Московська, 228 м.Дружківка Донецької області є ТОВ «ПРОГРЕС», код ЄДРПОУ: 20320280, форма власності колективна, частка власності 1/1.

Під час досудового розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку складової частини єдиного «Комплексу дорожніх послуг «МАН», за адресою: вул.Московська, 228 м.Дружківка Донецької області, з метою виявлення, фіксації та вилучення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, речових доказів, знарядь його вчинення, які зберегли на собі його сліди, або містять інші відомості, які можуть бути використані, як доказ факту або обставин, що треба встановити в ході досудового розслідування, а також предметів, які є об`єктом протиправних дій та речей, придбаних кримінально-протиправним шляхом, а саме: ігрові апарати, комп`ютери, інтернет роутери, світчі, коммутатори та іншу техніку, яка є предметом злочинної діяльності, записи, інші облікові документи та предмети, які стосуються незаконної організації грального бізнесу, грошові кошти отримані від діяльності грального закладу, інших об`єктів, що мають значення для розкриття правопорушення.

З огляду на вищевикладене, враховуючи, що існує реальна загроза знищенню, спотворенню або приховування техніки, документації, та інших матеріалів необхідних для проведення всебічного, повного та об`єктивного досудового розслідування та встановлення осіб, винних у вчиненні кримінального правопорушення та, іншими способами виявити та дослідити обставини кримінального правопорушення, які мають суттєве значення для встановлення істини неможливо. З метою виявлення, фіксації та вилучення відомостей про обставини вчинення правопорушення, речових доказів, знарядь скоєння даного кримінального правопорушення, та приймаючи до уваги достатні підстави вважати, що вони знаходяться в складовій частині єдиного «Комплексу дорожніх послуг «МАН», за адресою: вул.Московська, 228 м.Дружківка Донецької області

Слідчий довів про зв`язок розшукуваних речей та обставин зазначених в клопотанні.

Вказані обставини є достатніми підставами, передбаченими ст.. 235 КПК України, для постановлення ухвали про надання дозволу на проведення обшуку.

Таким чином, клопотання органу досудового слідства є обгрунтованим, заснованим на законі, доводи слідчого знайшли своє підтвердження в ході судового засідання, в зв`язку з чим клопотання підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 234-235 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого СВ Дружківського ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області ОСОБА_3 - задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку складової час-тині єдиного «Комплексу дорожніх послуг «МАН», за адресою: вул.Московська, 228 м.Дружківка Донецької області, власником якого є ТОВ «ПРОГРЕС», код ЄДРПОУ: 20320280, форма власності колективна, частка власності 1/1, з метою виявлення, фіксації та вилучення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, речових доказів, знарядь його вчинення, які зберегли на собі його сліди, або містять інші відомості, які можуть бути використані, як доказ факту або обставин, що треба встановити в ході досудового розслідування, а також предметів, які є об`єктом протиправних дій та речей, придбаних кримінально-протиправним шляхом, а саме: ігрові апарати, комп`ютери, інтернет роутери, світчі, коммутатори та іншу техніку, яка є предметом злочинної діяльності, записи, інші облікові документи та предмети, які стосуються незаконної організації грального бізнесу, грошові кошти отримані від діяльності грального закладу, інших об`єктів, що мають значення для розкриття правопорушення.

Проведення зазначеної слідчої дії доручити слідчому Дружківського ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області майору поліції ОСОБА_3 , або іншій особі за дорученням слідчого.

Ухвала дійсна один місяць.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення.

Ухвала дозволяє проникнути до житла / іншого володіння один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути подані під час

провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.10.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу62303811
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку за матеріалами досудового розслідування внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42016051390000069 від 23.06.2016 р

Судовий реєстр по справі —229/3662/16-к

Ухвала від 28.10.2016

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Молібога Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні