Ухвала
від 15.09.2016 по справі 761/29800/16-к
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/29800/16-к

Провадження № 1-кс/761/18271/2016

У Х В А Л А

Іменем України

15 вересня 2016 року слідчий суддя Шевченківського районного суду м.Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю: представника особи, яка подала скаргу, - ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Києві скаргу товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-технічна компанія «Енспаселектро» на бездіяльність слідчого 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 щодо неповернення майна, тимчасово вилученого під час обшуку 27.04.2016р., проведеного в рамках кримінального провадження №32016100100000025 за адресою: м.Київ, вул.Сікорського Ігоря, 8, та зобов`язання повернути вилучене майно, -

В С Т А Н О В И В:

До Шевченківського районного суду м.Києва надійшла скарга товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-технічна компанія «Енспаселектро» (далі ТОВ «НТК «Енспаселектро», Товариство) на бездіяльність слідчого 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 щодо неповернення майна, тимчасово вилученого під час обшуку 27.04.2016р., проведеного в рамках кримінального провадження №32016100100000025 за адресою: м.Київ, вул.Сікорського Ігоря, 8, та зобов`язання повернути вилучене майно.

У скарзі зазначено, що 27.04.2016р. слідчим 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва від 11.04.2016р. в рамках кримінального провадження №32016100100000025 було проведено обшук, зокрема другого поверху приміщення за адресою: .м.Київ, вул.Сікорського Ігоря, 8, які використовуються ТОВ «НВП «Енпаселектро».

При цьому в ухвалі слідчого судді про дозвіл на проведення обшуку у вказаному приміщенні (другому та третьому поверхах будівлі) було вказано чіткий перелік речей та документів, які підлягають відшуканню та вилученню, а саме: - господарської документації ТОВ "Консорціум "НВО "Укргідроенергобуд" по взаємовідносинам з ТОВ "Укренерджи" та рядом інших підприємств, чорнових записів щодо вказаних взаємовідносин за зазначений період; ключів системи «Клієнт-Банк», печаток підприємств, правові підстави знаходження яких за вказаною адресою відсутні; комп`ютерної техніки, засобів зв`язку, на яких міститься інформація щодо вказаних підприємств за вказаний період у електронному вигляді.

Разом з тим, під час вказаного обшуку вилучено предмети і документи безпосередньо ТОВ «НТК «Енспаселектро», які не були зазначені в ухвалі слідчого судді про дозвіл на проведення обшуку. Однак речей та документів, що фактично були вказані в ухвалі слідчого судді, під час проведення обшуку саме у приміщеннях, які використовуються на другому поверсі будівлі ТОВ «НТК «Енспаселектро», виявлено не було, про що слідчого повідомляли під час проведення обшуку, однак він на це уваги не звернув.

Так, у скарзі зазначається перелік документів більше 160 найменувань, які були вилучені у ТОВ «НТК «Енспаселектро» під час проведення обшуку, що підтверджується протоколом обшуку від 27.04.2016р.

Отже, оскільки в ухвалі слідчого судді про дозвіл на проведення обшуку не було надано дозволу на відшукання та вилучення предметів і документів безпосереднього ТОВ «НТК «Енспаселектро», які стосуються саме його господарської діяльності з певними суб`єктами господарювання, а не з ТОВ "Консорціум "НВО "Укргідроенергобуд", то в силу положень ст.ст.167, 168, 236КПК України вилучені речі і документи мають статус тимчасово вилученого майна.

Враховуючи те, що з клопотанням про накладення арешту на зазначене тимчасово вилучене майно слідчий в порядку ст.171КПК України до суду не звертався і відповідно ухвалою слідчого судді арешт на нього не накладено, то відповідно воно підлягає негайному поверненню особі, у якої його було вилучено.

Разом тим, на час звернення зі скаргою до слідчого судді вилучене у ТОВ «НТК «Енспаселектро» майно слідчим не повернуто, не дивлячись на те, що з даного приводу до слідчого були неодноразові звернення, а останній вказував, що перевіряється питання щодо можливості визнання вилучених документів речовими доказами і подальшої їх долі в порядку КПК України.

З урахуванням всього наведеного вище у скарзі ставиться питання про зобов`язання слідчого 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 повернути ТОВ «НТК «Енспаселектро» тимчасово вилучене майно, список, якого зазначено у скарзі та відповідає списку, вказаному у протоколі обшуку від 27.04.2016р. (вилучене з другого поверху будівлі, який використовувався вказаним Товариством).

У судовому засіданні представник ТОВ «НТК «Енспаселектро» - адвокат ОСОБА_3 та директор вказаного Товариства ОСОБА_5 скаргу підтримали і просили задовольнити.

При цьому пояснили, що слідчий не звертався до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучені під час обшуку 27.04.2016р. речі та документи зазначеного Товариства.

Слідчий 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 , будучи повідомленим про дату та час засідання, до суду неодноразово не з`явився, причини неявки не повідомив, заяв про розгляд скарги за його відсутності не надав.

Разом з тим, з урахуванням положень ст. 306 КПК України, згідно яких відсутність слідчого чи прокурора не є перешкодою для розгляду скарги, слідчим суддею визнано за можливе розглядати скаргу у відсутність слідчого.

Вислухавши осіб, які з`явились до розгляду скарги, вивчивши скаргу з долученими до неї документами, оцінивши в сукупності всі наявні документи з огляду на зміст ухвали слідчого судді від 11.04.2016р. про дозвіл на проведення обшуку, слідчий суддя приходить до наступного.

Відповідно до п.1 ч.1 ст.303 КПК України на досудовому провадженні можуть бути оскаржені такі рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора, як зокрема, неповернення тимчасово вилученого майна згідно з вимогами статті 169 цього Кодексу, а також у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов`язаний вчинити у визначений цим Кодексом строк, - заявником, потерпілим, його представником чи законним представником, підозрюваним, його захисником чи законним представником, представником юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, володільцем тимчасово вилученого майна.

Згідно з ч.1 ст.234КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Як встановлено з копій документів, наданих слідчому судді, обшук за адресою: м.Київ, вул.Сікорського Ігоря, 8 (другий поверх), проведено 27.04.2016р. на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва від 11.04.2016р. (справа №761/13791/16-к), якою задоволено клопотання слідчого 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку другого та третього поверху адміністративно-офісного будинку (в літ. "А") за адресою: м.Київ, вул.Сікорського Ігоря авіаконструктора, будинок 8, які використовуються ТОВ «Консорціум «НВО «Укргідроенергобуд», ТОВ «НВП «Енпаселектро» та ОСОБА_5 , в рамках кримінального провадження №32016100100000025 за ч.2 ст.212 КК України.

Згідно з зазначеною ухвалою слідчого судді від 11.04.2016р. дозвіл на проведення обшуку надано у приміщеннях другого та третього поверху адміністративно-офісного будинку (в літ. "А") за адресою: м.Київ, вул.Сікорського Ігоря авіаконструктора, будинок 8, які використовуються ТОВ «Консорціум «НВО «Укргідроенергобуд», ТОВ «НВП «Енпаселектро» та ОСОБА_5 , з метою виявлення та фіксації, вилучення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, а саме: - господарської документації ТОВ "Консорціум "НВО "Укргідроенергобуд" по взаємовідносинам з ТОВ "Укренерджи", ПАТ "Укргідроенерго", ТОВ "БК-Грантіс", ТОВ "ФПК "К.М.Д.", ТОВ "Аквадом плюс", ТОВ "ШДСУ", ТОВ "Грін лайт груп", ПП "Техноторг логістик", ТОВ "Інженергосервіс", ТОВ "Контемпа", ТОВ "Виробництво. Інжинірінг. Технології", ТОВ "Джі-ес-сі", ТОВ "Майстер-буд", ТОВ "Модернізація. Інжиніринг", ФОП ОСОБА_6 , ФОП ОСОБА_7 , ФОП ОСОБА_8 , ПП "Німбус", ПП "Інженерна фірма "Енергопартнер", ТОВ "Гравсменедж", ТОВ "Лабелла груп", ТОВ "Варшава трейд", ТОВ "Грін лайт груп" за період 2012р.-2015р.; чорнових записів щодо вказаних взаємовідносин за зазначений період; ключів системи «Клієнт-Банк», печаток підприємств, правові підстави знаходження яких за вказаною адресою відсутні; комп`ютерної техніки, засобів зв`язку, на яких міститься інформація щодо вказаних підприємств за вказаний період у електронному вигляді.

Тобто надано дозвіл на вилучення документів та предметів, в яких міститься інформація щодо саме взаємовідносин ТОВ "Консорціум "НВО "Укргідроенергобуд" з рядом підприємств.

Згідно положень п.6 ч.2 ст.235КПК України в ухвалі про дозвіл на обшук має бути зазначено: речі, документи або осіб, для виявлення яких проводиться обшук.

При цьому частиною 7 статті 236КПК України, зокрема визначено, що вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Таким чином з наведених норм Кодексу випливає, що речі та документи, перелік яких вказаний в ухвалі слідчого судді, не належать до тимчасово вилученого майна, а речі та документи, які не зазначені в ухвалі слідчого судді і які не вилучені законом з обігу, у випадку їх вилучення є тимчасово вилученим майном.

Під час обшуку було, як свідчить зміст Протоколу обшуку від 27.04.2016р., виявлено та вилучено у приміщеннях на другому поверсі за адресою: м.Київ, вул.І.Сікорського буд.№8, які займає ТОВ «НТК «Енспаселектро» ряд предметів та документів, які не були зазначені в ухвалі слідчого судді.

Зокрема, як вказано у Протоколі обшуку, у приміщеннях 2-го поверху, які займає ТОВ «НТК «Енспаселектро», виявлено та вилучено ще близько 160 документів, які не вказані в ухвалі слідчого судді про дозвіл на проведення обшуку, в тому числі: -список номерів телефонів співробітників ТОВ «НТК Енспаселектро», акт здачі приймання робіт №2 від 29 травня 2015 р. за договором №1/14 від 03.02.2014 р., розрахунок ЗП співробітників за квітень 2016 р. (перехід на 0,5 ставки), довідку про доходи ОСОБА_9 в ПП Інженерна фірма «Енергопартнер» за період з 01.01.2015 по 31.12.2015 р., копію копії паспорту НОМЕР_1 , що належить громадянину ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , листи А4 з переліком господарських документів, акт здачі приймання робіт №3 від 03 грудня 2015 р. за договором №1/14 від 03.02.2014 р., лист формату А4 з надрукованим текстом АСУ ТП ПС 330 КВ «Жовтнева», лист формату А4 з надрукованим текстом «реконструкція трансформаторних підстанцій», роздруковані листи формату А4 з заголовком «Очікувані техніко-економічні результати створення автоматизованої системи управління ринком (ОБР), системні блоки коп`ютерів, копії паспортів певних фізичних осіб та інші. При цьому перелік вилучених у вказаного Товариства документів зафіксовано на аркушах 7-12 Протоколу обшуку від 27.04.2016р., а саме: на аркушах 7-8 з наскрізною нумерацією 63 документи та предмет, на аркуші 9 всього 21 документ без нумерації, а на аркушах 10-12 з наскрізною нумерацією ще 78 документів (всього - 162 предмети та документи).

Також з Протоколу обшуку вбачається, що під час його проведення до приміщення прибув адвокат ОСОБА_10 , який зазначив у протоколі зокрема такі зауваження: «Слідчим під час проведення обшуку у ТОВ «НТК Енспаселектро» вилучено документи, щодо яких не надано дозволу на вилучення».

Отже під час проведення обшуку у приміщеннях, які займає ТОВ «НТК «Енспаселектро», вилучено речі та документи саме щодо господарської діяльності вказаного Товариства, а не щодо господарської діяльності ТОВ Консорціуму «НВО «Укргідроенергобуд» по взаємовідносинам з певними підприємствами, хоча дозволу на відшукання та вилучення документів саме ТОВ «НТК «Енспаселектро» в ухвалі слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва від 11.04.2016р. не містилось.

З огляду на те, що дозволу на відшукання та вилучення документів саме ТОВ «НТК «Енспаселектро» в ухвалі слідчого судді від 11.04.2016р. не містилось, то вони згідно ч.7 ст.236КПК України належать до тимчасово вилученого майна.

За ч.1 ст.167 КПК України тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду. Тимчасове вилучення електронних інформаційних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку для вивчення фізичних властивостей, які мають значення для кримінального провадження, здійснюється лише у разі, якщо вони безпосередньо зазначені в ухвалі суду (ч.2 ст.168КПК України).

Тимчасово вилучене майно повертається особі, у якої воно було вилучено, за всіх обставин, передбачених ст.169КПК України, в тому числі і у випадку, якщо слідчий не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна не звернеться до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту (ч.5 ст.171КПК України). За ч.5 ст.171 КПК України клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено. У разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом наступного дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

В судовому засіданні представник ТОВ «НТК «Енспаселектро» зазначив, що жодної інформації про накладення на вилучене під час обшуку майно до Товариства не надходило. За наявною інформацією слідчий після проведення обшуку не звертався до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту на вилучені під час обшуку документи господарської діяльності ТОВ «НТК «Енспаселектро» та системні блоки комп`ютерів, які не входили до переліку, визначеного ухвалою слідчого судді про дозвіл на проведення обшуку від 11.04.2016р., а тому в силу положень ст.169, ч.5 ст.171КПК України він підлягає негайному поверненню особі, у якої їх було вилучено.

Жодних документів, які б спростовували інформацію, надану представником ТОВ «НТК «Енспаселектро» щодо відсутності накладеного арешту на вилучене під час обшуку майно, слідчому судді не надано, а за змістом ухвали слідчого судді про дозвіл на проведення обшуку чітко встановлено, що з приводу майна та документів Товариства дозвіл на відшукання та вилучення слідчому не надавався.

Також слідчому судді не надано жодних доказів того, що з приводу вивчення фізичних властивостей системних блоків, вилучених під час обшуку у приміщеннях вказаного Товариства, призначалась та проводилась експертиза щодо наявності на них документів ТОВ «Консорціум «НВО «Укргідроенергобуд» в електронному вигляді.

Частиною 1 ст. 100КПК України визначено, що речовий доказ, який був наданий стороні кримінального провадження або нею вилучений, повинен бути якнайшвидше повернутий володільцю, крім випадків, передбачених статтями 160 - 166, 170 - 174 цього Кодексу.

Отже законодавцем чітко визначено, що на речовий доказ, який потрібен стороні кримінального провадження на певний термін досудового розслідування необхідно отримати ухвалу слідчого судді про тимчасовий доступ до речей та документів(ст.160-166КПК України) або накласти на нього арешт (ст.170-174КПК України).

З урахуванням всього наведеного вище, слідчий суддя приходить до висновку, що скарга ТОВ «НТК «Енспаселектро» підлягає задоволенню шляхом зобов`язання слідчого 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 чи іншого слідчого, який входить у групу слідчих по кримінальному провадженню №32016100100000025, повернути ТОВ «НТК «Енспаселектро» майно, вилучене під час обшуку, проведеного 27.04.2016р. за адресою: м.Київ, вул.Сікорського Ігоря, 8, а саме: згідно списку, вказаного у протоколі обшуку (загалом 162 документи).

Керуючись ст. 98, 100, 167-169, 170-173, 234-236, 303, 307, 309, 532КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В:

Скаргу товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-технічна компанія «Енспаселектро» на бездіяльність слідчого, - задовольнити.

Зобов`язати слідчого 1 відділу КР слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м.Києві ОСОБА_4 чи іншого слідчого, який входить у групу слідчих по кримінальному провадженню №32016100100000025, повернути товариству з обмеженою відповідальністю «Науково-технічна компанія «Енспаселектро» майно, вилучене під час обшуку, проведеного 27.04.2016р. у приміщеннях даного товариства за адресою: м.Київ, вул.Сікорського Ігоря, 8, а саме:

1.Список номерів телефонів співробітників ТОВ «НТК ЕНПАСЕЛЕКТРО» на 1 арк.

2. Блокнот коричневого кольору з записами на 274 арк.

3.Акт здачі приймання робіт №2 від 29 травня 2015 р. за договором №1/14 від 03.02.2014 р. на 1 арк.

4.Розрахунок ЗП співробітників за квітень 2016 р. (перехід на 0,5 ставки) на 1 арк.

5.Довідка про доходи ОСОБА_9 в ПП Інженерна фірма «Енергопартнер» за період з 01.01.2015 по 31.12.2015 р. на 1 арк.

6.Копії паспорту НОМЕР_1 , що належить громадянину ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на 10 арк.

7.Листи А4 з переліком господарських документів, на 3 арк.

8.Акт здачі приймання робіт №3 від 03 грудня 2015 р. за договором №1/14 від 03.02.2014 р. на 2 арк.

9.Лист формату А4 з надрукованим текстом АСУ ТП ПС 330 КВ «Жовтнева», на 1 арк.

10. Лист формату А4 з надрукованим текстом «реконструкція трансформаторних підстанцій», на 2 арк.

11. Лист формату А4 з надрукованим текстом АСУ ТП ПС 330 КВ «Житомир», на 4 арк.

12. Лист формату А4 з надрукованим текстом «реконструкція трансформаторних підстанцій», на 2 арк.

13. Лист формату А4 з надрукованим текстом «реконструкція трансформаторних підстанцій», АСУ ТП ПС 330 КВ «СУМИ» на 2 арк.

14.Лист формату А4 з надрукованим текстом «реконструкція трансформаторних підстанцій» (Компонент А), на 2 арк.

15. Лист формату А4 з друкованим написом «Склад проекту» на 1 арк.

16. Лист формату А4 з друкованим написом «Обладнання верхнього рівня АСУТП» на 1 арк.

17. Лист формату А4 з надрукованим текстом «реконструкція трансформаторних підстанцій» АСУТП ПС 330 КВ «Новокиївська», на 6 арк.

18.Акт №2 здачі-приймання робіт по договору №18-09/14 від 07.07.2014р. на 1 арк.

19.Роздруковані листи формату А4 з заголовком «Очікувані техніко-економічні результати створення автоматизованої системи управління ринком (ОБР) на 14 арк.,

20.Копії паспорту СН 792413, гр. ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , на 3 арк.

21.Копії паспорту НОМЕР_2 , гр. ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , на 2 арк.

22.Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера № НОМЕР_3 , на 1 арк.

23.Копія наказу №06/02-к від 29 лютого 2008 р., на 1 арк.

24.Копія наказу №01/04 від 01 квітня 2010 р., на 1 арк.

25.Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , на 2 арк.,

26. Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_14 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , на 3 арк.,

27. Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , на 4 арк.

28.Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_12 ,18 квітня 1973 р. на 4 арк.

29.Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , на 4 арк.

30.Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , на 3 арк.

31.Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_18 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , на 3 арк.

32.Копії особистих документів (паспорту та ідентифікаційного коду) гр. ОСОБА_19 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , на 5 арк.

33.Лист ОСОБА_20 на англійській мові вх. №01/1-145 від 13.03.2015р., на 1 арк.

34.Лист про участь у міжнародних конкурсних торгах № 01/1-72 від 16.02.2016 р., на 2 арк.

35.Акт приймання-здачі послуг від 29 лютого 2016 р. між ТОВ «Енергопартнер Інжиніринг» та підприємцем ОСОБА_3 , на 2 арк.

36.Лист щодо зауважень до компонентів А та В Проекту з передачі електроенергії-2, вих №01/8-110 від 20.02.2015р. на 1 арк.

37.Копія кореспонденції ТОВ «НТК Енпаселектро» на 21 арк.

38.Витяг з сайту Міністерства регіонального розвитку житлово-комунального господарства України, на 1арк.

39.Договір №1/14 від 03 лютого 2014 року, на 23 арк.

40.Договір №18-09/14 від 07 липня 2014 року, на 10 арк.

41.Чернові записи відмічені на листі формату А4, на 6 арк.

42.Акт №153 здачі-приймання робіт від 21 квітня 2016р. за договором №UHE/C-PSC-11/08-EE-EI від 10.01.2011 р., на 1 арк.

43.Акт № 154 здачі-приймання робіт від 21 квітня 2016 р. за договором №UHE/C-PSC-11/08-EE-EI від 10.01.2011 р., на 1арк.

44.Листи А4 з переліком господарських документів, на 3 арк.

45.Акт № 3 здачі-приймання робіт від 03 грудня 2015 р. за договором №1/14 від 03.02.2014 р. - на 2арк.

46.Акт №2 від 29.05.2015р. за договором №18-09/14 від 07.07.2014р. на 1 арк.

47.Акт № 2 здачі-приймання робіт від 29 травня 2015р. за договором №1/14 від 03.02.2014р. на 1 арк.

48.Договір підряду № 21-08-32/14 від 21 серпня 2014 р. на 7 арк.

49.Копія листа відповіді керівника апарату Київського апеляційного адміністративного суду м. Києва, вих. № 826/8151/15 від 13 серпня 2015 р., на 7 арк.

50.Договір №2/15 від 13 березня 2015р. на 8 арк.

51.Акт №2 здачі-приймання робіт за договором №2/15 від 13.03.2015 року на 1 арк.

52.Акт №1 здачі-приймання робіт за договором №2/15 від 13.03.2015 року на 1 арк.

53.Договір купівлі-продажу №33-08/11-07-2014 від 11 липня 2014 року на 5 арк.

54.Видаткова накладна №091602 від 16 вересня 2014 року на 1 арк.

55.Видаткова накладна №091701 від 17 вересня 2014 року на 1 арк.

56.Договір підряду №11/08-09-2014 від 02 липня 2014 року на 8 арк.

57.Акт №1 здачі-приймання робіт по договору №11/08-09-2014 року на 1 арк.

58.Акт№2 здачі-приймання робіт по договору №11/08-09-2014 року на 1 арк.

59.Договір підряду №27-10-09/14 від 27 жовтня 2014 року на 7 арк.

60.Договір №10-04/08/01-2013 від 01 листопада 2013р. на 14 арк.

61.Договір підряду №09-09-04/14 від 09 вересня 2014 року на 12 арк.

62.Системний блок чорного кольору Інв. №00817 у кількості 1 шт.;

63.Системний блок сірого кольору марки СYIEFТЕС №1ЕO-500А-СТО4 у кількості 1 шт.

64.Договір про надання консультаційних послуг №07/15 від 05.10.2015р. на 2 арк.

65.Договір про надання консультаційних послуг №06/15 від 10.06.2015р. на 2 арк.

66.Картка рахунок 6851 за 2015 рік на 1 (одному) аркуші.

67.Копія договору про надання консультаційних послуг №06/15 від 10.06.2015р. на-2арк.

68.Протокол загальних зборів учасників ТОВ «Енергопартнер Інжиринг» : (код 31570407) на 6 арк.

69.Реєстр загальних зборів від 06.04.2016 року на 1 (одному) аркуші.

70.Підписи учасників на 5 (п`яти) аркушах.

71.Копія паспорта гр. ОСОБА_14 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , на 4 арк.

72.Копія паспорта гр. ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_12 , на 3арк.

73.Копія ідентифікаційного податкового номеру гр. ОСОБА_17 на 1 арк..

74.Копія паспорта гр. ОСОБА_21 , ІНФОРМАЦІЯ_13 , на 2 арк.

75.Копія ідентифікаційного податкового номеру гр. ОСОБА_21 на 1 арк.

76.Копія паспорта гр. ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_14 , на 3 арк.

77.Копія ідентифікаційного податкового номеру гр. ОСОБА_8 на 1 арк..

78.Рішення власника ПП «Інженерної фірми «Енергопартнер» від 31.03.2016р. на 1 арк. .

79.Довіреність ОСОБА_22 від 31.03.2016 року на 1 арк..

80.Додаткова угода до №7 до договору №1/14 від 03.02.2С 14 року з додатком №1 на 3 арк.

81.Додаткова угода до №6 до договору №1/14 від 18.06.2015 року з додатками №2 та №3 на 4 арк.

82.Додаткова угода до №1 до договору №18-09/14 від 07.07.2014р. з додатками №2, №3 та №4 на 5 арк.

83.Акт здачі-приймання робіт №4 за договором №1/14 від 03.02.2014р. від 06.01.2016р. на 1 арк.

84.Додаткова угода №5 до договору №1/14 від 03.02.2014 року з додатками №2, та №3 на 3 арк.

85.Договір про створення консорціуму № «АФ Меркадос»: МІ1444 від 20.09.2013 з додатками на 37 арк.;

86.Договір про створення консорціуму № «АФ Меркадос»: від 27.06.2013 (на англійській мові) на 37 арк.;

87.Додаткова угода №1 до договору про створення консорціуму № «АФ Меркадос»: МІ1444 від 20.09.2013 з додатками на 10 арк.;

88.Додаткова угода №2 до договору про створення консорціуму № «АФ Меркадос»: МІ1444 від 20.09.2013 з додатками на 2 арк.;

89.Додаткова угода №3 від 23/06/2015 до договору про створення консорціуму № «АФ Меркадос»: МІ1444 від 20.09.2013 з додатками на 2 арк.;

90.Додаткова угода №5 (без дати) до договору від 27.06.2013 (на англійській мові) з додатками на 4 арк.;

91.Додаткова угода №6 до договору від 27.06.2013 (на англійській мові) на 1 арк.;

92.Додаткова угода №2 до договору від 27.06.2013 (на англійській мові) з додатками на 7 арк.;

93.Додаткова угода №1 до договору RFP#UЕ/РТР2 від 27.07.2013 року на 10 арк.;

94.Інвойс №3 від 15.12.2014р. від на 1 арк.;

95.Технічне завдання ДП «НЕК «Укренерго» на 4 арк.;

96.Лист ДП «НЕК «Укренерго» на 1 арк.;

97.Завдання на виконання техніко-економічного обґрунтування реконструкції трансформаторних підстанцій від 07.07.2014 року на 5 арк.

98.Зміни №1 від 10.03.2015р. до завдання на виконання техніко-економічного обґрунтування реконструкції трансформаторних підстанцій від 07.07.2014 року на 2 арк.;

99.Зміни №1 до завдання на виконання техніко-економічного обґрунтування без дати на 1 арк.;

100.Зміни №2 від 25.06.2015 року до завдання на виконання техніко-економічного обґрунтування реконструкції трансформаторних підстанцій на 1 арк.;

101.Відомість вартості основного електротехнічного обладнання від 07.07.2015 року на 3 арк.

102.Додаткова угода №3 до Договору про створення консорціуму № «АФ Меркадос»: МІ1444 від 20.09.2013 на 2 арк.;

103.Акт №1 від 15/12/2014 виконаних робіт до договору про створення консорціуму № «АФ Меркадос»: МІ 1444 від 20.09.2013 на 2 арк.;

104.Акт №б/н виконаних робіт до договору про створення консорціуму N° «АФ Меркадос»:МІ 1444 від 20.09.2013 на 2 арк.;

105.Лист ТОВ «НТК«Енпаселектро №01/1-419 від 15.07.2015 на 1 арк.;

106.Витяг з електронного листа від 19.06.2015 на 1 арк.;

107.Лист ТОВ «НТК«Енпаселектро» №01/1-76 від 04.02.2015 на 1 арк.;

108.Лист ТОВ «НТК«Енпаселектро» №01/1-73 від 13.02.2015 на 1 арк.;

109.Лист ТОВ «НТК«Енпаселектро» №01/1-706 від 11.12.2014 на 1 арк.;

110.Витяг з електронного листа від 23.09.2013 на 1 арк.;

111.Лист ТОВ «НТК«Енпаселектро» №01/1-436 від 06.08.2014 на 1 арк.;

112.Акт приймання-здачі робіт №2 від 20.11.2015 на 1 арк.;

113.Акт приймання-здачі робіт №122/12-14 від 15.12.2014 на 1 арк. та його копії на 2 арк.;

114.Додаткова угода №1 до договору №28/2013/105-13 від 03.12.2014 з додатком на 2 арк.,

115.Договір №28/2013/105-13 від 03.12.2014 з додатками на 7 арк.;

116.Завірені копії договору №28/2013/105-13 від 03.12.2014 з додатками на 14 арк.;

117.Лист №05-13 від 14.07.2015 на 1 арк.;

118.Договір №29/2013 від 20.11.2013 з додатками на 14арк..

119.Переклад технічних специфікацій на 1 арк.;

120.Додаткова угода №1 до договору №29/2013 від 20.11.2013 «про внесення змін» на 1 арк.

121.Додаткова угода №2 від 22.12.2014 р. до договору №29/2013 від 20.11.2013 «про внесення змін» на 1 арк.

122.Додаткова угода №3 від 02.02.2015 р. до договору №29/2013 від 20.11.2013 «про внесення змін» на 1 арк.

123.Додаткова угода №3 від 28.01.2015 р. до договору №29/2013 від 20.11.2013 «про внесення змін» на 2 арк.

124.Копія Акту здавання-приймання виконаних робіт по етапу №1-29/2013 23.12.2014р. Договору №29/2013 від 20.11.2013р. на1 арк.

125.Копія Акту здавання-приймання виконаних робіт по етапу №2/29/2013 від 17.12.2015 року за договором №29/2013 від 20.11.2013 року 1 арк.

126.Копія листа №03-ТС від 05.08.2015 «ЕНКОГ ІНЖИНІРИНГ» на 2 арк.

127.Копія «перечень вопросов по ТЭО» на 2 арк.

128.Копія листа №02 від 29.01.2015 «ЕНКОГ ІНЖИНІРИНГ» на 1 арк.

129.Роздруківка листа емейл від 11.03.2015 з переліком питань по ТЕО на 3 арк.

130.Копія листа №08 від 21.11.2014 «ЕНКОГ ІНЖИНІРИНГ» на 1 арк. (

131.Лист №23 від 22.11.2013 «ЕНКОГ ІНЖИНІРИНГ» на 1 арк.

132.Копія листа №01/8-680 від 20.11.2013 «ЕНКОГ ІНЖИНІРИНГ» на 1 арк.

133.Копія договору №18-09/14 від 07.07.2014р. з додатками на 10 арк.

134.Копія Додаткова угода №1 від 29.10.2014 року до договору №18-09/14 від 07.07.2014р. з додатками на 5 арк.

135.Копія Акт №2 від 16.02.2015р. по договору №18-09/14 від 07.07.2014 року на 1 арк.

136.Копія договору № 1/14 від 03.02.2014 року з додатками на 8 арк.

137.Копія Додаткова угода №1 від 06.02.2014 до договору №1/14 від 03.02.2014р. з додатками на 5 арк.

138.Копія Додаткова угода №2 від 11.04.2014 до договору №1/14 від 03.02.2014р. з додатками на 4 арк.

139.Копія Додаткова угода №3 від 16.09.2014 до договору № 1/14 від 03.02.2014 року з додатками на 1 арк.

140.Копія Додаткова угода №4 від 25.09.2014 до договору № 1/14 від 03.02.2014 року з додатками на 3 арк.

141.Копія Додаткова угода №5 від 10.03.2015 до договору № 1/14 від 03.02.2014 року з додатками на 3 арк.

142.Копія Додаткова угода №6 від 18.06.2015 до договору №1/14 від 03.02.2014 року з додатками на 4 арк.

143.Копія Додаткова угода №7 від 10.08.2015 до договору № 1/14 від 03.02.2014 року з додатками на 3 арк.

144.Копія Акт №2 від 29.05.2015р. по договору №18-09/14 від 07.07.2014р. на 1 арк.

145.Копія Акт №3 від 03.12.2015 по договору №18-09/14 від 07.07.2014р. на 2 арк.

146.Копія Акт №1 від 21.07.2015року по договору №2/15 від 13.03.2015 року на 1 арк.

147.Копія Акт №2 від 03.12.2015 по договору №2/15 від 13.03.2015 року на 1 арк.

148.Копія Акт №1 від 15.12.2014 по договору №1/14 від 03.02.2014 року на 2 арк.

149.Копія Акт №2 від 29.05.2015 по договору 1/14 від 03.02.2014 року на 1 арк.

150.Копія Акт №3 від 03.12.2015 по договору №1/14 від 03.02.2014 року на 2 арк.

151.Копія Акт №2 від 16.02.2015 по договору №18-09/14 від 07.07.2014 року на 2 арк.

152.Копія Акт №1 від 30.12.2014 по договору №18-09/14 від 07.07.2014 на 1 арк.

153.Довіреність копія №03/02-14 від 03.02.2014р. на 1арк.

154.Правове дослідження впровадження нової архітектури балансуючого ринку копія на 17 арк

155.Копія листа №01/1-481 від 29.08.2014 року на 1 арк.

156.Копія Акт №1 від 16.02.2014 року по договору №11/2014 від 01.07.2014 р. на 1 арк.

157.Договір №11/2014 від 01.07.2014р. з додатками на 11 арк.

158.Технічне завдання на підготовку ТЕО на 13 арк.

159.Резюме проекту на 66 арк.

160.Копія листа №03 від 03.03.2014р. на 2 арк.

161.Копія листа №04/02-01-1/12345 від 31.10.2014р. з додатками та чорновими записами на 6 арк.

162.Зведена вартість компонентів з чорновими записами на 3 арк.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту їх оголошення.

Повний текст ухвали оголошено о 10 годині 10 хвилин 19 вересня 2016р.

Слідчий суддя:

СудШевченківський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.09.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу62380739
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —761/29800/16-к

Ухвала від 15.09.2016

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Маліновська В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні