Ухвала
від 03.11.2016 по справі 815/1135/16
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/1135/16

УХВАЛА

03 листопада 2016 року м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Тарасишина О.М., розглянувши заяву представника Іллічівської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС в Одеській області про заміну заявника по справі за поданням державної податкової інспекції у Овідіопольському районі ГУ ДФС в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю «ТД Марінталь» про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна,-

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшло подання державної податкової інспекції у Овідіопольському районі ГУ ДФС в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю «ТД Марінталь» про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна.

Ухвалою суду від 18.03.2016 року подання було повернуто позивачу.

21.03.2016 року (вхід. № 6817/16) представник державної податкової інспекції у Овідіопольському районі ГУ ДФС в Одеській області подав до канцелярії суду заяву про повернення судового збору, у зв'язку з поверненням подання.

Ухвалою суду від 31.03.2016 року вказану заяву задоволено, зобов'язано Управління Державної казначейської служби України у м. Одесі Одеської області повернути з державного бюджету сплачений судовий збір за платіжним дорученням № 48 від 17.03.2016 року про оплату судового збору на суму 1378 грн. (одна тисяча триста сімдесят вісім грн. 00 коп.).

26.10.2016 року до суду надійшла заява представника Іллічівської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС в Одеській області про заміну заявника по справі за поданням державної податкової інспекції у Овідіопольському районі ГУ ДФС в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю «ТД Марінталь» про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна. Дану заяву обґрунтовано тим, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.11.2015 № 892 «Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби», ДПІ у м. Іллічівську ГУ ДФС в Одеській області перейменовано на Іллічівську об'єднану ДПІ ГУ ДФС в Одеській області.

Вивчивши матеріали справи та зазначену заяву, суд дійшов висновку, що вона підлягає задоволенню, оскільки ДПІ у м. Іллічівську ГУ ДФС в Одеській області перейменовано на Іллічівську обєднану ДПІ ГУ ДФС в Одеській області.

Судом встановлено, що відповідно до пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 04.11.2015 № 892 «Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби» перейменовано деякі територіальні органи Державної фіскальної служби за переліком згідно з додатком 1.

Згідно Додатку 1 вищевказаної постанови перейменовано ДПІ у м. Іллічівську ГУ ДФС в Одеській області на Іллічівську об'єднану ДПІ ГУ ДФС в Одеській області.

Враховуючи, що рішення суду про повернення ДПІ у м. Іллічівську ГУ ДФС в Одеській області про повернення судового збору не виконане, а перейменування боржника ДПІ у м. Іллічівську ГУ ДФС в Одеській області на Іллічівську об'єднану ДПІ ГУ ДФС в Одеській області унеможливило його виконання, суд вважає за необхідне заяву Іллічівської ОДПІ ГУ ДФС в Одеській області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 160, 165 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву представника Іллічівської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС в Одеській області - задовольнити.

Замінити заявника по справі № 815/1135/16 за поданням державної податкової інспекції у Овідіопольському районі ГУ ДФС в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю «ТД Марінталь» про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна, з Державної податкової інспекції у м. Іллічівську ГУ ДФС в Одеській області на Іллічівську об'єднану Державну податкову інспекцію ГУ ДФС в Одеській області.

Ухвалу може бути оскаржено до Одеського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги до Одеського окружного адміністративного суду протягом п'яти днів з дня отримання ухвали.

Суддя           О.М. Тарасишина

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.11.2016
Оприлюднено08.11.2016
Номер документу62469970
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/1135/16

Ухвала від 03.11.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Тарасишина О.М.

Ухвала від 08.06.2016

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Тарасишина О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні