Ухвала
від 07.11.2016 по справі 712/12353/16-к
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про проведення обшуку

Справа № 712/12353/16-к

Провадження № 1-кс/712/5387/16

м. Черкаси 07 листопада 2016 року

Слідчий суддя Соснівського районного суду м.Черкаси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , старшого слідчого СУ ФР Головного управління ДФС у Черкаській області старшого лейтенанта податкової міліції ОСОБА_4 , розглянувши винесене в кримінальному провадженні №32016250000000050, старшим слідчим СУ ФР Головного управління ДФС у Черкаській області старшим лейтенантом податкової міліції ОСОБА_4 і погоджене прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної службиуправління прокуратури Черкаської області ОСОБА_3 клопотання про проведення обшуку та додані до клопотання матеріали.

Перевіривши надані матеріали, заслухавши думку старшого слідчого СУ ФР Головного управління ДФС у Черкаській області старшого лейтенанта податкової міліції ОСОБА_4 , прокурора ОСОБА_3 , -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні СУ ФР ГУ ДФС у Черкаській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016250000000050 від 19.10.2016 року.

На момент внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань встановлено, що в ході моніторингу повідомлень ЗМІ, зокрема у програмі «ДЖЕДАІ» на каналі « ІНФОРМАЦІЯ_1 » встановлено, що одне із підприємств на території міста Сміла здійснює переробку нафтопродуктів без відповідних дозвільних документів.

В ході досудового розслідування встановлено, що до виготовлення паливно-мастильних матеріалів в м. Сміла, Черкаської області причетні службові особи ПП «Крео-Енергія» (код ЄДРПОУ 33741371), зареєстроване за адресою: м. Київ, вул. Березнева, 10, кв. 1201.

Крім цього, встановлено, що для незаконного виготовлення паливно-мастильних матеріалів службові особи ПП «Крео-Енергія» (код ЄДРПОУ 33741371) можуть використовувати виробничу територію за адресою: Черкаська область, м. Сміла, вул. Промислова, 12 Г.

Таким чином, на даний час є достатні підстави вважати, що в приміщеннях за адресою: АДРЕСА_1 , які згідно відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, на праві приватної власності належать ПП «Крео-енергія», здійснюється незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів, які в подальшому незаконно збувають працівники вказаного товариства.

В судовому засіданні прокурор та слідчий клопотання підтримали та просили надати дозвіл на проведення обшуку.

Перевіривши клопотання та додані до нього матеріали, заслухавши думку прокурора та доводи слідчого, дослідивши матеріали кримінального провадження, слідчий суддя вважає, що клопотання є обґрунтованим та підлягає до задоволення, виходячи з наступного.

Відповідно до ст. 233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 234 КПК України, обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Приймаючи до уваги вищевикладене, з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінального провадження, перешкоджання можливості знищення виготовлених паливно-мастильних матеріалів та встановлення можливих постачальників продуктів для незаконного виготовлення службовими особами ПП «Крео-Енергія» (код ЄДРПОУ 33741371) паливно-мастильних матеріалів, необхідно надати дозвіл на проведення обшуку вказаного вище приміщення нежитлового виробничого комплексу, з метою виявлення та вилучення незаконно виготовленних паливно-мастильних матеріалів та обладнання для їх виготовлення.

Керуючись ст. ст. 110, 234 КПК України, -

УХВАЛИВ:

1.Задовольнити клопотання старшого слідчого СУ ФР Головного управління ДФС у Черкаській області старшого лейтенанта податкової міліції ОСОБА_4 та надати дозвіл на проведення обшуку в нежитлових приміщеннях за адресою: АДРЕСА_1 , які на правах приватної власності належать ПП «Крео-енергія» (код ЄДРПОУ 33741371), з метою відшукання та вилучення незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів, обладнання для їх виготовлення, комп`ютерної техніки (системних, блоків, ноутбуків, планшетів, принтерів на яких здійснювалося виготовлення підробних документів), електронних носіїв інформації (флешок, дисків, накопичувачів пам`яті), мобільних телефонів для зв`язку з клієнтами, печаток та установчих документів, банківських документів, готівкових коштів здобутих злочинним шляхом, чорнових записів щодо подвійної бухгалтерії,первинних фінансово-господарських та бухгалтерських документів, оригіналів первинних бухгалтерських документів, а саме: договорів з додатками, накладних, податкових, видаткових накладних, актів прийому-передачі, актів виконаних робіт, довіреностей, товарно-транспортних накладних, виписок по рахунках, камер відеоспостереження із магнітними носіями до них.

2. Дана ухвала діє протягом 30 діб з моменту її прийняття.

3.Виконання ухвали доручити старшому слідчому СУ ФР Головного управління ДФС у Черкаській області старшому лейтенанту податкової міліції ОСОБА_4 , або іншій особі за його дорученням.

4. Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Копію ухвали отримав:


Дата ухвалення рішення07.11.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу62517738
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку та додані до клопотання матеріали.

Судовий реєстр по справі —712/12353/16-к

Ухвала від 07.11.2016

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кузьменко В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні