Ухвала
від 09.11.2016 по справі 362/224/15-ц
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 362/224/15-ц

Провадження № 2/362/47/16

У Х В А Л А

"09" листопада 2016 р. Васильківський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді - Медведєва К.В.,

за участі секретаря - Шевченко М.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Василькові матеріали цивільної справи за позовом Заступника Васильківського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі Головного управління Держземагенства у Київській області, Державного підприємства «Дослідне сільськогосподарське виробництво Інституту фізіології рослин і генетики НАН України» до Глевахівської селищної ради Васильківського району Київської області, ОСОБА_1, треті особи - ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про визнання незаконними та скасування рішень селищної ради, визнання недійсними державних актів на право власності на земельну ділянку та витребування земельних ділянок; за позовом Васильківського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі Головного управління Держземагенства у Київській області, Державного підприємства «Дослідне сільськогосподарське виробництво Інституту фізіології рослин і генетики НАН України» до Глевахівської селищної ради Васильківського району Київської області, ОСОБА_5, третя особа ОСОБА_1 про визнання незаконним та скасування рішення селищної ради, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та витребування земельної ділянки; за позовом Заступника Васильківського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі Головного управління Держземагенства у Київській області, Державного підприємства «Дослідне сільськогосподарське виробництво Інституту фізіології рослин і генетики НАН України» до Глевахівської селищної ради Васильківського району Київської області, ОСОБА_6, ОСОБА_1 про визнання незаконним та скасування рішення селищної ради, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та витребування земельної ділянки, -

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Васильківського міськрайонного суду Київської області від 22.07.2016 року провадження у цивільній справі № 362/224/15-ц за вказаною позовною заявою було зупинено на час проведення судової земельно-технічної експертизи, дорученої експертам Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

До суду надійшов лист КНДІСЕ від 28.09.2016 року № 14355/16-41 разом з клопотанням експерта про надання додаткових матеріалів необхідних для проведення дослідження та обстеження об'єктів дослідження.

В судовому засіданні суд заслухав думку присутніх учасників судового розгляду, які зазначили, що клопотання порушені експертною установою та судовим експертом є обґрунтованими та підлягають задоволенню.

Враховуючи викладене, суд вважає, що клопотання є обґрунтованими та підлягає задоволенню, оскільки задоволення клопотань сприяє проведенню експертизи, встановленню обставин справи та винесенню законного і обґрунтованого рішення судом.

Керуючись ст.ст. 53, 137, 147 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Погодити строк проведення експертизи.

Покласти на ОСОБА_1 обов'язок:

- забезпечити прибуття експерта із експертної установи на місцевість для обстеження об'єктів дослідження 22.11.2016 року або в іншу дату визначену судовим експертом, безперешкодний доступ до об'єктів дослідження, належні умови праці та присутність власника земельних ділянок.

Погодити залучення інженерів-геодезистів ОСОБА_7, ОСОБА_8 для проведення топографо-геодезичних робіт.

Витребувати у прокурора координати поворотних точок (кутів) меж земельної ділянки, яка передана в постійне користування ДП «Дослідне сільськогосподарське виробництво Інституту фізіології рослин і генетики НАН України» на підставі державного акту на право постійного користування землею ІІ-КВ №001432-270, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею 20.05.2002 року за № 102, державної системи координат в повному об'ємі із семизначних цифр до коми (в електронному вигляді формату .In4 або XML).

Зупинити провадження у справі для проведення земельно-технічної експертизи, проведення якої доручено експертам Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України (м. Київ, вул. Смоленська, 6), попередивши їх про кримінальну відповідальність за ст. 384, 385 КК України.

Направити справу до експертної установи після отримання судом витребуваних документів.

Ухвала може бути оскаржена в частині зупинення провадження у справі до Апеляційного суду Київської області протягом 5 днів з дня її оголошення.

Суддя К.В.Медведєв

СудВасильківський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення09.11.2016
Оприлюднено15.11.2016
Номер документу62573619
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —362/224/15-ц

Ухвала від 21.08.2019

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

Ухвала від 05.07.2019

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

Ухвала від 26.07.2017

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Корнієнко С. В.

Ухвала від 03.04.2017

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Корнієнко С. В.

Ухвала від 09.11.2016

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Ухвала від 30.09.2016

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Ухвала від 22.07.2016

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Ухвала від 03.06.2016

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Ухвала від 15.09.2015

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

Ухвала від 23.01.2015

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Медведєв К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні