Ухвала
від 29.05.2009 по справі 21/130-08-4544     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

ПРО ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕНН Я У СПРАВІ

"29" травня 2009 р. Спра ва № 21/130-08-4544

За заявою: Державної подат кової інспекції у Приморсько му районі м. Одеси (надалі - Д ПІ у Приморському районі м. Од еси);

до Боржника: Суб' єкта підприємницької діяльності - фізичну особу ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 в/ч А 0152. Ідентифікац ійний номер НОМЕР_1);

про визнання відсутнього б оржника банкрутом.

Господарський суд Одесько ї області у складі:

судді - ЗЕЛЕНОВА Г.М.,

секретаря судового засіда ння - С УСЛОВ М.В.;

за участю представників ст орін:

від кредитора: не з' явив ся, не зважаючи на те, що був по відомлені належним чином;

ліквідатор: арбітражний ке руючий Єгорова В.Г., ліцен зія серії АБ за НОМЕР_2 від 09.02.2005р.

СУТЬ СПОРУ: 24.10.2008р. За явник, ДПІ у Приморському рай оні м. Одеси, звернувся до госп одарського суду із заявою пр о визнання банкрутом Суб' єкта підприємницької діял ьності - фізичну особу ОСО БА_2, оскільки останній несп роможний виконати свої грош ові зобов' язання щодо сплат и податкового боргу до бюдже ту після настання встановлен ого строку їх сплати на загал ьну суму у розмірі 2 061 грн. 44 коп .

Ухвалою господарськог о суду від 28.10.2008р. порушено пров адження у справі № 21/130-08-4544 та вве дено мораторій на задоволенн я вимог кредиторів.

Постановою господарського суду від 09.12.2008 р. Суб' єкта п ідприємницької діяльності - фізичну особу ОСОБА_2 визн ано банкрутом, відносно ньог о відкрита ліквідаційна проц едура передбачена ст.ст. 22-26, 29-34, 4 7-49, 52 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом” та зобов' язано Одес ький обласний відділ з питан ь банкрутства подати у 7-денни й строк господарському суду кандидатуру ліквідатора з чи сла працівників державного о ргану з питань банкрутства.

05.02.2009р. на виконання п. 9 пос танови господарського суду в ід 09.12.2008р. від Одеського обласно го відділу з питань банкрутс тва надійшов лист з пропозиц ією призначення ліквідаторо м боржника Суб' єкта під приємницької діяльності - ф ізичної особи ОСОБА_2 арбі тражного керуючого Єгоров у Валентину Григорівну, яка діє на підставі ліцензії сер ії АБ за НОМЕР_2 від 09.02.2005р., та мешкає за адресою: АДРЕСА_3

Ухвалою господарськог о суду від 25.02.2009р. ліквідатором Суб' єкта підприємниць кої діяльності - фізичної ос оби ОСОБА_2 призначено арбітражного керуючого Єгорову Валентину Григорі вну діючого на підставі лі цензії Міністерства економі ки України серії АБ НОМЕР_2 від 09.02.2005р., якого було зобов' язано провести дії відповід но до ст.ст. 22-34, 47-49,52 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом”, після зав ершення усіх розрахунків із кредиторами подати до господ арського суду Одеської облас ті звіт та ліквідаційний бал анс на затвердження.

29.05.2009р. до господарського суду Одеської області від лі квідатора Суб' єкта під приємницької діяльності О СОБА_2- арбітражного керую чого Єгорової В.Г. надійшо в ліквідаційний звіт та лікв ідаційний баланс банкрута, в якому відображені тільки п асиви підприємства - банкрут а і який засвідчує відсутніс ть майна банкрута.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні наявні м атеріали у справі, ліквідаці йний баланс, заслухавши звіт ліквідатора, господарський суд встановив, що звіт ліквід атора та ліквідаційний балан с підлягають затвердженню, а провадження у справі припин енню з наступних підстав:

Згідно з наданого до господ арського суду звіту ліквідат ора вбачається, що в ході здій снених ліквідатором банкрут а заходів, спрямованих на пош ук майна банкрута, майнових а ктивів останнього не виявлен о, рухомого та нерухомого май на не виявлено.

Відповідно до довідки РЕВ 1-го МРВ ДАІ УМВС України в Одеській області від 30.12.2005 р. за № 42/1-3423 за Суб' єктом підпр иємницької діяльності ОСО БА_2 станом на 29.12.2005р. транспор тних засобів не зареєстрован о.

На підставі довідки філії КП „ОМБТІ та РОН ” від 27.01.2006р. за № 8933 за Суб' єктом підпри ємницької діяльності ОСОБ А_2 на праві власності об'єк ти нерухомого майна не зареє стровані.

Ліквідатором письмово пов ідомлення про визнання госпо дарським судом відсутнього б оржника Суб' єкта підпр иємницької діяльності ОСО БА_2 - банкрутом усіх відомих йому кредиторів відсутнього боржника в тому числі банків ські установи боржника, ДВС, д ержавні органи, які здійснюю ть контроль за правильністю та своєчасністю сплати обов 'язкових платежів та зборів.

У процесі ліквідаці йної процедури заяв від інши х кредиторів до суду не надхо дило.

Таким чином, борг перед кр едиторами не погашено за від сутністю у боржника майнових активів.

Скарг на дії ліквідатора з а час його роботи до господар ського суду не надходило.

За таких обставин, господа рський суд вважає за можливе затвердити звіт ліквідатора по справі № 21/130-08-4544 і ліквідацій ний баланс банкрута - Суб' єкта підприємницької діял ьності ОСОБА_2, та зобов' язати державного реєстратор а у порядку, передбаченому ст .ст. 33, 39,50 Закону України "Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб - підприє мців” від 15.05.2003 р. № 755-ІV, провести державну реєстрацію припине ння юридичної особи - Суб' єкта підприємницької діял ьності ОСОБА_2 й внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців запис про проведення державної реєстр ації припинення юридичної ос оби у зв' язку з визнанням її банкрутом, а також передати о рганам статистики, державної податкової служби, Пенсійно го фонду України, фондів соці ального страхування повідом лення про проведення державн ої реєстрації припинення юри дичної особи для зняття Суб ' єкта підприємницької ді яльності ОСОБА_2 з обліку.

На підставі викладеного, к еруючись п. 7 ст. 12, ст.ст. 24, 32, п. 6 ст. 40, ст.ст. 47-49, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, п. 6 ст. 80, ст. 86 Госп одарського процесуального к одексу України, господарськи й суд ,-

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт ліквідатора по справі № 21/130-08-4544 про визнання відсутнього бор жника Суб' єкта підприє мницької діяльності - фізич ну особу ОСОБА_2 - банкрут ом.

2. Затвердити ліквідац ійний баланс Суб' єкта п ідприємницької діяльності - фізичну особу ОСОБА_2 (АД РЕСА_2 в/ч А 0152. Ідентифікаційн ий номер НОМЕР_1)

3. Вимоги кредиторів, не задоволені за відсутністю ма йна банкрута, вважати погаше ними.

4. Вимоги, що заявлені п ісля закінчення строку, вста новленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не розгл ядаються й вважаються погаше ними відповідно до п. 5 ст. 31 Зак ону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”.

5. Скасувати мораторій на задоволення вимог кредит орів, введений ухвалою госпо дарського суду від 28.10.2008 р.

6. Зобов' язати ліквід атора передати фінансово-гос подарські документи банкрут а до архівних організацій дл я подальшого зберігання згід но із законодавством.

7. Вимоги кредиторів щодо відшкодування шкоди, заподі яної життю та здоров' ю гром адян, вимоги щодо стягнення а ліментів, а також інші вимоги особистого характеру, які не були задоволені в порядку ви конання постанови господарс ького суду про визнання гром адянина-підприємця банкруто м або які погашені частково ч и не заявлені після визнання громадянина - підприємця бан крутом, можуть бути заявлені після закінчення провадженн я по справі про банкрутство г ромадянина-підприємця відпо відно в повному обсязі або в н езадоволеній їх частині в по рядку, встановленому цивільн им законодавством України.

8. Державному реєстрат ору виконавчого комітету Оде ської міської ради на підста ві судового рішення внести д о Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців запис про проведення державної реєстр ації припинення юридичної ос оби - Суб' єкта підприє мницької діяльності - фізич ну особу ОСОБА_2 (АДРЕСА_ 2 в/ч А 0152. Ідентифікаційний но мер НОМЕР_1) у зв' язку з ви знанням її банкрутом, про що п овідомити господарський суд Одеської області.

9. Державному реєстрат ору виконавчого комітету Оде ської міської ради внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців запис про судове рішення щодо припинен ня провадження у справі про б анкрутство юридичної особи - Суб' єкта підприємницьк ої діяльності - фізичну особ у ОСОБА_2 (АДРЕСА_2 в/ч А 0 152. Ідентифікаційний номер Н ОМЕР_1) та передати органам с татистики, державної податко вої служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування та юридичній ос обі - Суб' єкта підприє мницької діяльності ОСОБА _2 повідомлення про проведе ння державної реєстрації при пинення та знаття з обліку.

10. Ліквідатору повідом ити державний орган із питан ь банкрутства про завершення ліквідаційної процедури.

11. Припинити повноваже ння ліквідатора.

12. Провадження у справі № 21/130-08-4544 - припинити.

13. Копію ухвали надісла ти: кредиторам, ліквідатору, д ержавному реєстратору викон авчого комітету Одеської міс ької ради (для проведення дер жавної реєстрації припиненн я юридичної особи - Суб' є кта підприємницької діяль ності - фізичну особу ОСОБ А_2 (АДРЕСА_2 в/ч А 0152. Іденти фікаційний номер НОМЕР_1), Одеському обласному відділу з питань банкрутства, Першом у відділу Державної виконавч ої служби Приморського район ного управління юстиції у м. Одесі.

Ухвала набирає законної си ли з дня її прийняття.

Суддя Зеленов Г.М.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення29.05.2009
Оприлюднено23.07.2010
Номер документу6267822
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/130-08-4544     

Ухвала від 29.05.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні