Ухвала
від 06.10.2009 по справі 2-1719-09
СТАРОМІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ВІННИЦІ

Справа № 2-1719-2009

У Х В А Л А

06 жовтня 2009 року м. Вінниця

Староміський райсуд м. Вінниці в складі:

головуючого судді: Олійника О.М.

при секретарі: Творун М.О.

з участю представника позивача Московець З.П.

розглянувши у попередньому судовому засіданні в м. Вінниці цивільну справу за позовом державного підприємства «Вінницькі теплові мережі» до ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про стягнення заборгованості за надані послуги з теплопостачання,-

в с т а н о в и в:

В судовому засіданні представник позивача Московець З.П. звернулася до суду з заявою про відмову від позову в зв'язку з погашенням заборгованості відповідачами після звернення позивача до суду, наслідки відмови від позову їй зрозумілі, також просила в силу ст. 89 ЦПК України стягнути з відповідачів витрати на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу в сумі 30 грн.

Відповідно до ст. 89 ЦПК України, якщо позивач не підтримує своїх вимог унаслідок задоволення їх відповідачем після пред'явлення позову, суд за заявою позивача присуджує стягнення всіх понесених ним у справі витрат з відповідача.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що дана відмова від позову не суперечить закону, не порушує прав та охоронюваних законом інтересів, а тому може бути прийнята судом, а понесені витрати слід стягнути з відповідачів.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 89, 205, 206 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в :

Провадження по цивільній справі за позовом державного підприємства «Вінницькі теплові мережі» до ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про стягнення заборгованості за надані послуги з теплопостачання - закрити.

Стягнути солідарно з ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 на користь державного підприємства «Вінницькі теплові мережі» витрати на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи в розмірі 30 (тридцять) грн.

Заяву про апеляційне оскарження ухвали суду може бути подано протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали, а апеляційну скаргу - протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя:

СудСтароміський районний суд м.Вінниці
Дата ухвалення рішення06.10.2009
Оприлюднено27.03.2013
Номер документу6275153
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1719-09

Рішення від 17.12.2009

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева Оксана Валентинівна

Ухвала від 06.10.2009

Цивільне

Староміський районний суд м.Вінниці

Олійник О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні