Ухвала
від 28.09.2016 по справі 757/46370/16-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києвА

Справа № 757/46370/16-к

У Х В А Л А

28 вересня 2016 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого СВ Печерського УП ГУ НП у м. Києві ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчого відділу Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів,

В С Т А Н О В И В :

Слідчий слідчого відділу Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 , а погодженням з прокурором Київської місцевої прокуратури № 6 ОСОБА_4 у кримінальному провадженні № 42016101060000140 від 18.07.2016, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 298, КК України, звернувся до слідчого судді із клопотанням про тимчасовий доступ до речей та документів та вилучення (виїмки) їх оригіналів, що перебувають у володінні Приватного будівельного підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ( ПБП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " ) (Код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), розташоване за юридичною адресою: АДРЕСА_1 .

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження, вказує, що слідчим відділом Печерського управління поліції ГУ НП у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42016101060000140 від 18.07.2016 за фактом проведення будівельних робіт на АДРЕСА_2 , без дозволу ІНФОРМАЦІЯ_2 на проведення земляних робіт, чим вчинено умисне незаконне пошкодження об`єкта культурної спадщини, оскільки вказана земельна ділянка входить до меж Центрального історичного ареалу міста Києва та розташовується на території охоронної (буферної) зони об`єкту всесвітньої спадщини Київ: « ІНФОРМАЦІЯ_3 » за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 298 КК України.

В засіданні слідчий підтримав клопотання та просив його задовольнити.

Згідно ч. 1 ст. 107 КПК України фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Відповідно до ч.1 ст.159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити виїмку).

Згідно до ч. 7 ст. 163 КПК України слідчий суддя в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення слідчого, вивчивши матеріали клопотання, дійшов висновку про наявність підстав для часткового задоволення клопотання про тимчасовий доступ, в межах кримінального провадження № 42016101060000140 від 18.07.2016, до речей і документів з можливістю здійснити вилучення їх копії (здійснення виїмки копій).

На підставі викладеного і керуючись ст. 131, 132, 160, 161, 162, 163, 164, 166, ст. 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого слідчого відділу Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів задовольнити частково.

Надати слідчому слідчого відділу Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 та слідчим, що перебувають у групі слідчих у кримінальному провадженні № 42016101060000140 від 18.07.2016 тимчасовий доступ до речей і документів із можливістю вилучення копій документів, що перебувають у володінні Приватного будівельного підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ( ПБП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " ) (Код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), розташоване за юридичною адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

- договір із замовником будівництва, договори із підрядними організаціями по будівництву багатоквартирного житлового будинку на АДРЕСА_2 , додаткові угоди, додатки до договорів;

- дозволи на проведення земельних робіт за адресою: АДРЕСА_2 ,

- архітектурно-планувальне завдання, завдання на проектування, технічні умови зацікавлених організацій; проектно-кошторисна документація стадії у повному обсязі розроблена, погоджена та затверджена встановленим порядком (з написами про затвердження замовником) у тому числі проект організації будівництва, проекти виконання робіт, матеріали інженерних вишукувань; висновки державної комплексної експертизи на відповідність вимогам законодавства та нормативно-правовим актам щодо проектно-кошторисної документації (в т.ч. висновки щодо пожежної, техногенної, екологічної безпеки, цивільного захисту, охорони праці, санітарно-епідеміологічного благополуччя, кошторисної документації); дозволи на початок виконання підготовних та будівельних робіт; акти приймання об`єктів до експлуатації; загальний журнал будівельних робіт (форма № КС-6); спеціальні журнали з окремих видів робіт; журнал авторського нагляду; журнал технічного нагляду; акти обстеження прихованих робіт; акти вхідного контролю конструкцій, виробів, матеріалів та устаткування; акти проміжного приймання робіт; акти пусконалагоджувальних робіт; акти контролю якості виконаних робіт; акти приймання виконаних будівельних робіт; комплекти робочих креслень із написами, зробленими особами, відповідальними за виконання будівельно-монтажних робіт, про відповідність виконаних у натурі робіт цим кресленням або змінам у них внесеним за погодженням із замовником та проектувальником.

Визначити строк дії ухвали протягом одного місяця, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник № 1 знаходиться в матеріалах справи № 757/46370/16-к

Примірник № 2 та копія наданий слідчому ОСОБА_3

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.09.2016
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу62814787
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей та документів

Судовий реєстр по справі —757/46370/16-к

Ухвала від 28.09.2016

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні