Ухвала
від 18.11.2016 по справі п/811/2565/15,
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

про заміну сторони у виконавчому провадженні

18 листопада 2016 року Справа № П/811/2565/15,

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючого - судді Дегтярьової С.В., розглянувши заяву про заміну сторони виконавчого провадження у справі

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Маловисківський елеватор", 26200, Кіровоградська обл., м. Мала Виска, вул. Жовтнева, буд. 161

до відповідача: Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області, 26200, Кіровоградська обл., м. Мала Виска, вул. Жовтнева, 76

про скасування податкового повідомлення-рішення,

за участю:

секретаря судового засідання - Черної О.Ю.,

представників:

позивача - не з'явився,

відповідача - не з'явився,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Маловисківський елеватор" звернулося з позовом до Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області про скасування податкового повідомлення-рішення №0001011500 від 03 березня 2015 року, яким позивачу зменшено розмір від'ємного значення суми податку на додану вартість в розмірі 1167985 грн.

Постановою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 30.11.2015 р. позовні вимоги задоволені в повному обсязі (а.с.228-230 т.1).

Ухвалою Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 24.06.2016 р. у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області на постанову Кіровоградського окружного адміністративного суду від 30.11.2015 р. відмовлено (а.с.95 т.2).

08.11.2016 р. до Кіровоградського окружного адміністративного суду надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю "Маловисківський елеватор" про заміну сторони виконавчого провадження (а.с.70 т.2).

Одночасно із заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Маловисківський елеватор" про заміну сторони виконавчого провадження до суду надійшла заява про видачу виконавчого листа про стягнення судового збору у розмірі 487,20 грн. (а.с.71 т.2).

В судове засідання представник позивача не з'явився, подав клопотання про розгляд заяви без його участі (а.с.78 т.2).

Відповідач в судове засідання не з'явився, про дату час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином, що підтверджується зворотнім повідомленням про вручення поштового відправлення (а.с.79 т.2).

Згідно з ч.1 ст.41 КАС України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до ч.1, 2 ст.264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулася з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Судом встановлено, що відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 04 листопада 2015 року №892 "Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби" постановлено реорганізувати юридичну особу публічного права територіальний орган Державної фіскальної служби - Маловисківську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області шляхом приєднання до Новоукраїнської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне замінити Маловисківську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області на правонаступника - Новоукраїнську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області.

Керуючись ст.160, 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Замінити сторону провадження у справі №П/811/2565/15 Маловисківську об'єднану державну податкову інспекцію Кіровоградської області Державної податкової служби на правонаступника - Новоукраїнську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області.

2. Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду С.В. Дегтярьова

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.11.2016
Оприлюднено25.11.2016
Номер документу62863858
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/2565/15,

Ухвала від 18.11.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 08.11.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні