Ухвала
від 22.11.2016 по справі 813/1002/16
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

У Х В А Л А

з питань повернення судового збору

22 листопада 2016 року                                                                      № 813/1002/16

Львівський окружний адміністративний суд у складі судді Клименко О.М., за участю секретаря судового засідання Дорош Х.Р. та сторін і інших осіб, які беруть участь у справі:

позивача: представник не прибув;

відповідача 1: представник не прибув;

відповідача 2: представник не прибув;

розглянув клопотання Буської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області про повернення сплаченого судового збору у справі за позовом Золочівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Болтон», Реєстраційної служби Золочівського районного управління юстиції про визнання недійсними змін до установчих документів та зобов'язання вчинити дії,–

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Золочівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Болтон», Реєстраційної служби Золочівського районного управління юстиції про визнання недійсними змін до установчих документів та зобов'язання вчинити дії.

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 14.04.2016 року позовну заяву Золочівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Болтон», Реєстраційної служби Золочівського районного управління юстиції про визнання недійсними змін до установчих документів та зобов'язання вчинити дії повернуто позивачу разом з усіма доданими до неї матеріалами.

10.11.2016 року до суду надійшло клопотання Буської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області про повернення сплаченого за подання позовної заяви судового збору в сумі 2756,00 грн.

Представники позивача та відповідачів у судове засідання не прибули, про дату, час та місце судового засідання були повідомлені належним чином.

Відповідно до ч. 6 ст. 12 та ч. 1 ст. 41 КАС України, у зв'язку з неприбуттям сторін у судове засідання, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

При постановленні ухвали суд враховує наступне.

Відповідно до ст. 98 КАС України суд вирішує питання щодо судових витрат у постанові суду або ухвалою.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про судовий збір» сплачена сума судового збору повертається за клопотанням особи, яка його сплатила за ухвалою суду в разі повернення заяви або скарги.

Враховуючи те, що ухвалою суду від 14.04.2016 року повернуто позовну заяву за позовом Золочівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Болтон», Реєстраційної служби Золочівського районного управління юстиції про визнання недійсними змін до установчих документів та зобов'язання вчинити дії, суд вважає за необхідне повернути сплачений позивачем судовий збір відповідно до платіжних доручень № 97 від 15.03.2016 року на суму 1378,00 грн. та № 130 від 07.04.2016 року на суму 1378,00 грн.

Керуючись ст. 7 Закону України «Про судовий збір», ст. 165 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання Буської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області про повернення сплаченого судового збору – задовольнити.

Повернути Золочівській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Львівській області (вул. Лерсонтова, 1, м. Золочів, Львівська область, 80700, код ЄДРПОУ 39505927) з Державного бюджету України сплачений судовий збір у розмірі 2756 (дві тисячі сімсот п'ятдесят шість) грн. 00 коп. відповідно до платіжних доручень № 97 від 15.03.2016 року на суму 1378,00 грн. та № 130 від 07.04.2016 року на суму 1378,00 грн.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання нею законної сили за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Повний текст ухвали складено та підписано 23.11.2016 року.

          Суддя                                                                                          Клименко О.М.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.11.2016
Оприлюднено25.11.2016
Номер документу62884389
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/1002/16

Ухвала від 22.11.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Клименко Оксана Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні