Ухвала
від 25.11.2016 по справі 727/6402/16-ц
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЧЕРНІВЦІВ

Справа № 727/6402/16-ц

Провадження № 2/727/1864/16

У Х В А Л А

25 листопада 2016 року Шевченківський районний суд м. Чернівці в складі:

головуючого судді Семенка О.В.,

при секретарі судових засідань ОСОБА_1,

за участю :

представника позивача ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Шевченківського районного суду м. Чернівці клопотання представника позивача ОСОБА_2 про залучення до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ТОВ «Гіпербуд»,-

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою суду від 31 серпня 2016 року відкрито провадження по справі за позовною заявою ОСОБА_3 до ТОВ «Керуюча компанія «СІЕЙЧ КЕПІТАЛ МЕНЕДЖМЕНТ», обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Проспект» про визнання пункту договору недійсним.

В судовому засіданні до початку розгляду справи по суті представника позивача ОСОБА_2 заявила клопотання про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору за позовом ОСОБА_3 до ТОВ «Керуюча компанія «СІЕЙЧ КЕПІТАЛ МЕНЕДЖМЕНТ», обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Проспект» про визнання пункту договору недійсним - ТОВ «Гіпербуд» , мотивуючи тим, що рішення по даній справі може вплинути на його права та обов'язки.

Відповідачі в судове засідання не зявились, хоча належним чином були повідомлені про дату та час розгляду справи, причини поважності своєї неявки суду не повідомили.

У відповідності до ст.35 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити в справу на стороні позивача або відповідача до ухвалення судом рішення, якщо рішення в справі може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін.

Відповідно до ч. 2 ст. 35 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду.

Враховуючи, що рішення по справі може вплинути на права або обов'язки ТОВ «Гіпербуд» , керуючись ст. ст. 35, 36 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Залучити до участі по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_3 до ТОВ «Керуюча компанія «СІЕЙЧ КЕПІТАЛ МЕНЕДЖМЕНТ», обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Проспект» про визнання пункту договору недійсним - ТОВ «Гіпербуд» в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача.

Направити ТОВ «Гіпербуд» копію ухвали та позовної заяви.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ Семенко О.В.

СудШевченківський районний суд м. Чернівців
Дата ухвалення рішення25.11.2016
Оприлюднено01.12.2016
Номер документу62979528
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —727/6402/16-ц

Рішення від 09.12.2016

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Семенко О. В.

Рішення від 08.12.2016

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Семенко О. В.

Ухвала від 25.11.2016

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Семенко О. В.

Ухвала від 02.09.2016

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Семенко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні