Ухвала
від 23.11.2016 по справі 2а-5864/12/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

23 листопада 2016 р. №876/6102/16

Львівський апеляційний адміністративний суд в складі:

головуючого судді: Дяковича В.П.,

суддів: Іщук Л.П., Онишкевича Т.В.,

розглянувши в порядку письмового провадження в місті Львові питання про виправлення описки в ухвалі Львівського апеляційного адміністративного суду від 28 вересня 2016 року за апеляційною скаргою Стрийської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області на ухвалу Львівського окружного адміністративного суду від 20 липня 2016 року по справі № 2а-5864/12/1370 за позовом Управління Пенсійного фонду України в Миколаївському районі Львівської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофуд» про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

28 вересня 2016 року по справі № 876/6102/16 Львівським апеляційним адміністративним судом винесено ухвалу, якою апеляційну скаргу Стрийської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області задоволено. Ухвалу Львівського окружного адміністративного суду від 20 липня 2016 року про заміну сторони виконавчого провадження скасовано, а справу №2а-5864/12/1370 направлено до суду першої інстанції для продовження розгляду.

Однак в резолютивній частині ухвали апеляційного суду помилково вказано словосполучення «а справу №2а-5864/12/1370 направити до суду першої інстанції для продовження розгляду» замість «та прийняти нову ухвалу, якою в задоволенні заяви відмовити», помилково вказано речення "Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає» замість «Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення і може бути оскаржена до Вищого адміністративного суду України протягом двадцяти днів з дня складення її в повному обсязі».

Також в абзаці сьомому описово-мотивувальної частини ухвали суду помилково вказано речення «Відповідно до ст. ст. 199 ч. 1 п. 3, 204 ч. 1 п. 4 КАС України за наслідками розгляду апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції, яка перешкоджає подальшому провадженню у справі, суд апеляційної інстанції скасовує її і направляє справу до суду першої інстанції для продовження розгляду, якщо визнає, що судом порушено норми матеріального або процесуального права, що призвело до неправильного вирішення питання» замість «Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 199 КАС України за наслідками розгляду апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції суд апеляційної інстанції має право скасувати ухвалу суду і постановити нову ухвалу".

В абзаці шістнадцятому описово-мотивувальної частини ухвали суду помилково вказано словосполучення "а справу направити до суду першої інстанції для продовження розгляду» замість «та прийняти нову ухвалу, якою в задоволенні заяви відмовити».

В абзаці сімнадцятому описово-мотивувальної частини ухвали суду помилково вказано словосполучення «та направлення справи для продовження розгляду до суду першої інстанції» замість «та прийняття нової ухвали, якою в задоволенні заяви відмовити».

Колегія суддів вважає наведене опискою, яку слід виправити.

Відповідно до ч. 1 ст. 169 КАС України суд може з власної ініціативи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Керуючись ст. 169 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Виправити описку в ухвалі Львівського апеляційного адміністративного суду від 28 вересня 2016 року по справі №2а-5864/12/1370 за позовом Управління Пенсійного фонду України в Миколаївському районі Львівської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофуд» про стягнення заборгованості (номер справи в суді апеляційної інстанції 876/6102/16), вказавши: в резолютивній частині ухвали суду словосполучення «та прийняти нову ухвалу, якою в задоволенні заяви відмовити» замість «а справу №2а-5864/12/1370 направити до суду першої інстанції для продовження розгляду», речення «Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення і може бути оскаржена до Вищого адміністративного суду України протягом двадцяти днів з дня складення її в повному обсязі» замість "Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає»; в абзаці сьомому описово-мотивувальної частини ухвали суду речення «Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 199 КАС України за наслідками розгляду апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції суд апеляційної інстанції має право скасувати ухвалу суду і постановити нову ухвалу" замість «Відповідно до ст. ст. 199 ч. 1 п. 3, 204 ч. 1 п. 4 КАС України за наслідками розгляду апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції, яка перешкоджає подальшому провадженню у справі, суд апеляційної інстанції скасовує її і направляє справу до суду першої інстанції для продовження розгляду, якщо визнає, що судом порушено норми матеріального або процесуального права, що призвело до неправильного вирішення питання»; в абзаці шістнадцятому описово-мотивувальної частини ухвали суду словосполучення «та прийняти нову ухвалу, якою в задоволенні заяви відмовити» замість "а справу направити до суду першої інстанції для продовження розгляду»; в абзаці сімнадцятому описово-мотивувальної частини ухвали суду словосполучення «та прийняття нової ухвали, якою в задоволенні заяви відмовити» замість «та направлення справи для продовження розгляду до суду першої інстанції».

Ухвала набирає законної сили через п'ять днів після направлення її копій особам, що беруть участь у справі, та може бути оскаржена протягом двадцяти днів шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до суду касаційної інстанції.

Головуючий В.П. Дякович

Судді Л.П. Іщук

Т.В. Онишкевич

СудЛьвівський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.11.2016
Оприлюднено30.11.2016
Номер документу62979755
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5864/12/1370

Ухвала від 23.11.2016

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Дякович Віктор Петрович

Ухвала від 28.09.2016

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Дякович Віктор Петрович

Ухвала від 07.09.2016

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Дякович Віктор Петрович

Ухвала від 06.09.2016

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Дякович Віктор Петрович

Ухвала від 18.08.2016

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Дякович Віктор Петрович

Ухвала від 04.07.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Постанова від 31.07.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Костів Михайло Васильович

Ухвала від 06.07.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Костів Михайло Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні