Ухвала
від 05.12.2016 по справі 6/242
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

10.2.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

05 грудня 2016 року СєвєродонецькСправа № 6/242

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Борзаниця С.В., перевіривши заяву відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Попаснянському районі Луганської області про відновлення втраченого судового провадження у справі №6/242 за позовом Прокурора м. Кіровська Луганської області в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Кіровську Луганської області, м. Первомайськ Луганської області до Державного підприємства винзавод "Алко-Прима", м. Кіровськ Луганської області про стягнення заборгованості 1028,31 грн,

ВСТАНОВИВ:

01 грудня 2016 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшла заява відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Попаснянському районі Луганської області про відновлення втраченого судового провадження у справі №6/242 за позовом Прокурора м. Кіровська Луганської області в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Кіровську Луганської області, м. Первомайськ Луганської області до Державного підприємства винзавод "Алко-Прима", м. Кіровськ Луганської області про стягнення заборгованості 1028,31 грн.

Відповідно до статті 273 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) відновлення повністю або частково втраченого судового провадження в адміністративній справі, закінченій ухваленням судового рішення або в якій провадження закрите, проводиться в порядку, встановленому цим Кодексом.

Статтею 274 КАС України визначено, що втрачене судове провадження в адміністративній справі може бути відновлене за заявою осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне відкрити провадження з відновлення повністю втраченого провадження в адміністративній справі №6/242.

Керуючись статтями 160, 273, 274 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження з відновлення втраченого провадження в адміністративній справі №6/242 за позовом Прокурора м. Кіровська Луганської області в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Кіровську Луганської області, м. Первомайськ Луганської області до Державного підприємства винзавод "Алко-Прима", м. Кіровськ Луганської області про стягнення заборгованості 1028,31 грн.

Призначити судове засідання на 27 грудня 2016 року о 08 год. 30 хв. в приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Зобов'язати заявника надати у строк до 27 грудня 2016 року копії установчих документів, документи, які були приєднані до матеріалів справи №6/242, а саме: позовну заяву з додатками до неї, всі ухвалені судові рішення по справі, супровідні листи, якими надсилались судові рішення (у разі наявності), а також інші документи, які були приєднані до матеріалів справи (копії заяв, клопотань, заперечень, пояснень, ухвал, постанов, скарг, листів тощо).

Зобов'язати відповідача - надати у строк до 27 грудня 2016 року копії установчих документів, документи, що долучались до адміністративної справи №6/242, а саме: позовну заяву з додатками до неї, всі ухвалені судові рішення по справі, супровідні листи, якими надсилались судові рішення (у разі наявності), а також інші документи, які були приєднані до матеріалів справи (копії заяв, клопотань, заперечень, пояснень, ухвал, постанов, скарг, листів тощо).

Зобов'язати Господарський суд Луганської області у строк до 27 грудня 2016 року надати інформацію стосовно того чи перебуває господарська справа №6/242 в Господарському суді Луганської області, чи наявні в комп'ютерній програмі «Діловодство спеціалізованого суду» будь-які процесуальні документи постановлені Господарським судом Луганської області у справі №6/242, за наявності надіслати зазначену справу, а в разі її втрати надати докази на підтвердження факту втрати та належним чином завірені копії процесуальних документів, ухвалених під час розгляду зазначеної господарської справи.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Борзаницею С.В.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя С.В. Борзаниця

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.12.2016
Оприлюднено07.12.2016
Номер документу63152203
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —6/242

Ухвала від 27.12.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 05.12.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 22.06.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 15.01.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 12.11.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 02.10.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 13.05.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 26.11.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 03.10.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні