Ухвала
від 05.12.2016 по справі 292/332/16-ц
ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Справа № 292/332/16-ц

Номер провадження 2/292/362/16

УХВАЛА

05 грудня 2016 року смт. Пулини Червоноармійського районного суду Житомирської області

ОСОБА_1

секретар судового засідання Риданова Г.В.

у цивільній справі за позовною заявою сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОМІНЬ" до приватного підприємства "ЛІБОС", ОСОБА_2, треті особи: Малинське районне управління юстиції Житомирської області, відділ Держземагенства у Червоноармійському районі Житомирської області, Малинська районна державна адміністрація, Відділ Держгеокадастру у Червоноармійському районі Житомирської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

У судовому засіданні брали участь: представник позивача СТОВ "ПРОМІНЬ"- ОСОБА_3, представник відповідача ПП "ЛІБОС" - ОСОБА_4, представник третьої особи - відділу Держгеокадастру у Червоноармійському районі - ОСОБА_5

В С Т А Н О В И В:

У вересні 2016 року позивач СТОВ "ПРОМІНЬ" звернулося до суду з позовною заявою до відповідачів ПП "ЛІБОС", ОСОБА_2, треті особи: Малинське районне управління юстиції Житомирської області, відділ Держземагенства у Червоноармійському районі Житомирської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Ухвалою Червоноармійського районного суду Житомирської області від 14.11.2016 року до даної справи залучено в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів: Малинську районну державну адміністрацію Житомирської області та Відділ Держгеокадастру у Червоноармійському районі Житомирської області.

Під час розгляду справи представник позивача заявив клопотання про об"єднання вказаного позову в одне провадження з цивільною справою № 292/320/16-ц за позовом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОМІНЬ" до приватного підприємства "ЛІБОС", ОСОБА_2, треті особи: Малинське районне управління юстиції Житомирської області, відділ Держземагенства у Червоноармійському районі Житомирської області, Малинська районна державна адміністрація, Відділ Держгеокадастру у Червоноармійському районі Житомирської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним, оскільки ці позовні вимоги є однорідними, до одних і тих же відповідачів та третіх осіб.

Представник відповідача - ПП "ЛІБОС" та представник третьої особи - відділу Держгеокадастру у Червоноармійському районі не заперечували проти задоволення даного клопотання.

Розглянувши заявлене клопотання, вислухавши думку учасників судового розгляду, суд вважає, що воно підлягає до задоволення.

Відповідно до ч. 1 ст. 126 ЦПК суддя під час відкриття провадження у справі, підготовки справи до судового розгляду або суд під час її розгляду мають право постановити ухвалу про об'єднання в одне провадження кількох однорідних позовних вимог за позовами одного й того самого позивача до одного й того самого відповідача чи до різних відповідачів або за позовом різних позивачів до одного й того самого відповідача.

Як вбачається з матеріалів справи в провадженні судді Червоноармійського районного суду Житомирської області Гуц О.В. також знаходиться цивільна справа № 292/320/16-ц за позовом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОМІНЬ" до приватного підприємства "ЛІБОС", ОСОБА_2, треті особи: Малинське районне управління юстиції Житомирської області, відділ Держземагенства у Червоноармійському районі Житомирської області, Малинська районна державна адміністрація, Відділ Держгеокадастру у Червоноармійському районі Житомирської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Враховуючи, що справи мають однорідні позовні вимоги, сторонами в обох справах є один і той же позивач, відповідачі, треті особи, суд вважає, з метою оперативного та об"єктивного їх вирішення, справи об"єднати в одне провадження.

Керуючись ст. 126 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Об"єднати в одне провадження цивільну справу № 292/332/16-ц за позовом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОМІНЬ" до приватного підприємства "ЛІБОС", ОСОБА_2, треті особи: Малинське районне управління юстиції Житомирської області, відділ Держземагенства у Червоноармійському районі Житомирської області, Малинська районна державна адміністрація, Відділ Держгеокадастру у Червоноармійському районі Житомирської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним та цивільну справу № 292/320/16-ц за позовом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОМІНЬ" до приватного підприємства "ЛІБОС", ОСОБА_2, треті особи: Малинське районне управління юстиції Житомирської області, відділ Держземагенства у Червоноармійському районі Житомирської області, Малинська районна державна адміністрація, Відділ Держгеокадастру у Червоноармійському районі Житомирської області про визнання договору оренди земельної ділянки недійсним.

Після об"єднання справ, присвоїти номер № 292/320/16-ц.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. В. Гуц

СудЧервоноармійський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення05.12.2016
Оприлюднено08.12.2016
Номер документу63175815
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —292/332/16-ц

Ухвала від 05.12.2016

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Гуц О. В.

Ухвала від 14.11.2016

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Гуц О. В.

Ухвала від 20.10.2016

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Гуц О. В.

Ухвала від 27.09.2016

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Гуц О. В.

Ухвала від 08.09.2016

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Кулик П. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні