Ухвала
від 06.12.2016 по справі 820/6297/16
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 820/6297/16

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

          06 грудня 2016 р.                                                                       м. Харків

          Суддя Харківського окружного адміністративного суду Полях Н.А., розглянувши клопотання Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області про продовження строку для усунення недоліків позовної заяви по справі за позовом Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "АССІС" про стягнення боргу, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом, в якому просить суд:

- стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "АССІС" (код ЄДРПОУ - 30658375) податковий борг у сумі 27835,44 грн. з розрахункових рахунків, відкритих відповідачем у банках, що обслуговують такого платника.

          Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 21.11.2016 року позовну заяву було залишено без руху та надано строк для усунення недоліків поданої позовної заяви протягом п'яти календарних днів з моменту отримання ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Через канцелярію суду 05.12.2016 року від позивача надійшло клопотання про продовження строку для усунення недоліків позовної заяви, в обґрунтування якого зазначено, що наразі кошти Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області знаходяться під арештом, які виникли на підставі повідомлень управління Державної казначейської служби України у Шевченківському районі м. Харкова про здійснення безспірного списання коштів з рахунків ОДПІ від 29.11.2016 року та 30.11.2016 року на загальну суму 7 224,00 грн.

А тому податковий орган не має можливості усунути недоліки позовної заяви, зазначені в ухвалі Харківського окружного адміністративного суду від 21.11.2016 року у встановлений строк, та просить продовжити строк для усунення недоліків.

          За таких підстав, суд вважає за можливе продовжити строк позивачу - Центральній об'єднаній державній податковій інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області, для усунення недоліків позовної заяви.

          На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 106, 108, 165, 186, 254 КАС України, суддя, -

                                                  У Х В А Л И В:

          Клопотання Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області про продовження строку для усунення недоліків позовної заяви - задовольнити.

          Продовжити строк позивачу для усунення недоліків позовної заяви до 20.12.2016 року, попередивши, що у разі невиконання вимог ст.106 КАС України відповідно до цієї ухвали, позовна заява буде визнана неподаною та повернута позивачеві.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в п'ятиденний строк з дня її проголошення. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків для подачі апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Полях Н.А.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.12.2016
Оприлюднено08.12.2016
Номер документу63187788
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/6297/16

Ухвала від 06.12.2016

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Полях Н.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні