Ухвала
від 12.12.2016 по справі 805/4443/16-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

ОСОБА_1 окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

12 грудня 2016 року Справа № 805/4443/16-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Кравченко Т.О., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Держпраці у Донецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Біг-Технікс» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), перевіривши дотримання вимог ст.ст. 105-106 Кодексу адміністративного судочинства України, -

встановила:

17 листопада 2016 року до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Головного управління Держпраці у Донецькій області (далі - позивач або ГУ Держпраці в області), датований 10 листопада 2016 року і надісланий на адресу суду 11 листопада 2016 року, до товариства з обмеженою відповідальністю «Біг-Технікс» (далі - відповідач або ТОВ «Біг-Технікс»), в якому позивач просив застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду шляхом повного зупинення ведення робіт ТОВ «Біг-Технікс» з демонтажу будівель та споруд, виконання земельних робіт, що виконуються на глибині понад 2 метри, зберігання балконів, виконання газополум'яних робіт, використання технологічних транспортних засобів на території ТОВ «Гірничі машини - ДРМЗ» за адресою: Донецька обл., м. Дружківка, вул. Соборна, 7, у зв'язку з загрозою життю людей та з метою недопущення спричинення шкоди життю людей.

Ухвалою від 21 листопада 2016 року позовна заява залишена без руху з наданням позивачу строку для усунення її недоліків.

Недоліки позовної заяви усунені у строк та у спосіб, що визначені суддею.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, та після усунення недоліків відповідає вимогам, встановленим ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до положень п. 5 ч. 2 ст. 17 Кодексу адміністративного судочинства України зазначений спір належить до юрисдикції адміністративних судів і має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Згідно з п. 2 ч. 2 ст. 18, ч. 1 ст. 19 Кодексу адміністративного судочинства України справа підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду.

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні.

Зважаючи на зміст п. 5 ч. 1 ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, до справи має застосовуватися скорочене провадження.

Відповідно до ч. 4 ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Ознайомившись із позовною заявою та доданими до неї матеріалами, суд дійшов висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Керуючись ст.ст. 17, 18, 19, 107, 160, 165, 183-2, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, -

ухвалила:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі № 805/4443/16-а за позовом Головного управління Держпраці у Донецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Біг-Технікс» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

2. Розпочати підготовку справи до судового розгляду.

3. Адміністративна справа розглядатиметься ОСОБА_1 окружним адміністративним судом у складі судді Кравченко Т.О. одноособово.

4. Копію ухвали з витягом про процесуальні права та обов'язки сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, встановлені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України, надіслати особам, які беруть участь у справі.

5. Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Кравченко Т.О.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.12.2016
Оприлюднено16.12.2016
Номер документу63333066
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/4443/16-а

Постанова від 26.12.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кравченко Т.О.

Ухвала від 12.12.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кравченко Т.О.

Ухвала від 12.12.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кравченко Т.О.

Ухвала від 21.11.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кравченко Т.О.

Ухвала від 21.11.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кравченко Т.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні