Постанова
від 14.05.2007 по справі ас3/254-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

АС3/254-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ   СУД   СУМСЬКОЇ  ОБЛАСТІ


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14.05.07           Справа №АС3/254-07.

Господарський суд Сумської області , у складі судді Левченко П.І. розглянувши матеріали справи

за позовом: Охтирської міжрайонної державної податкової інспекції , м. Охтирка Сумської області

до відповідача: Дочірнього підприємства «Будівельно-монтажне управління-2» Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничого будівельного підприємства «Охтирбуд», м. Охтирка Сумської області

про припинення юридичної особи

За участю представників сторін:

від позивача –  не з'явився;

від відповідача – не з'явився

В засіданні приймала участь секретар судового засідання Ю.В.Литвиненко .

    Суть спору :  позивач просить суд припинити підприємницьку діяльність відповідача –  Дочірнього підприємства «Будівельно-монтажне управління-2» Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничого будівельного підприємства «Охтирбуд» .

    Відповідач не отримав копію ухвали суду від 17.04.07 року про відкриття провадження у  адміністративній справі № АС 3/254-07 та  позовну  заяву з додатками,  так як надіслані судом рекомендованим листом  документи  були повернуті Укрпоштою  28.04.2007 року , в зв'язку з тим, що Дочірне підприємство «Будівельно-монтажне управління-2» Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничого будівельного підприємства «Охтирбуд» за зазначеною адресою не існує.

    Розглянувши матеріали справи заслухавши пояснення, господарський суд встановив:

    Дочірне підприємство «Будівельно-монтажне управління-2» Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничого будівельного підприємства «Охтирбуд», м. Охтирка Сумської області  зареєстрований як суб'єкт підприємницької діяльності з правом юридичної особи на підставі розпорядження № 701-р  від 06.11.2001 року , і в даний час знаходиться на податковому обліку у Охтирській МДПІ та є  платником податків і зборів передбачених Законом України “Про систему оподаткування”.  

     В довідці  № 5325/9/15-113  від 05.04.2007 року позивачем зазначено , що  починаючи з 1 квітня 2006 року по теперішній час відповідач не подає до Сумської міжрайонної державної податкової інспекції, податкові декларації та документи фінансової звітності,  чим порушує пп. 4.1.4 п. 4.1 ст. 4 Закону України “Про порядок погашення зобов‘язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами” від 21.12.2000р. № 2181-ІІІ.

    Заборгованість перед бюджетом та переплата до бюджету у вказаного підприємця  відсутні, що підтверджується відповідною довідкою.

    На даний час відповідач ніякою підприємницькою діяльністю не займається і не подає податкових декларацій та документів фінансової звітності до органів державної податкової служби відповідно до вказаного законодавства.

    Відповідач відзиву на позов не подав, в засідання суду не з‘явився, тому, позовні вимоги підтверджуються матеріалами справи, правомірні, обґрунтовані та підлягають задоволенню повністю.     

    На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 158, 160-163 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

1.          Позов задовольнити повністю.

2.          Припинити підприємницьку діяльність Дочірнього підприємства «Будівельно-монтажне управління-2» Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничого будівельного підприємства «Охтирбуд» (42700, Сумська область , м. Охтирка , вул. Соснова , 29 ; код ЄДРПОУ 31681761)  .

3.          Зобов'язати засновників Дочірнього підприємства «Будівельно-монтажне управління-2» Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничого будівельного підприємства «Охтирбуд» (42700, Сумська область , м. Охтирка , вул. Соснова , 29 ; код ЄДРПОУ 31681761) здійснити   ліквідацію в   установленому законом порядку.

4.          Копію постанови  надіслати сторонам у справі та державному реєстратору Охтирської РДА.

5.          Згідно ст. 186 КАС України заява про апеляційне оскарження постанови подається до суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції протягом десяти днів з дня її проголошення (з дня складення постанови в повному обсязі). Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом двадцяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

6.          Згідно ст. 254 КАС України постанова набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не буде подана в строк, постанова набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання, апеляційної скарги постанова, якщо її не було скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Повний текст постанови підписаний суддею 15 травня   2007 року.

Дата ухвалення рішення14.05.2007
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу634048
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —ас3/254-07

Постанова від 14.05.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Левченко П.І.

Ухвала від 17.04.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Левченко П.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні