Ухвала
від 16.12.2016 по справі 805/4979/16-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

16 грудня 2016 р.                               Справа № 805/4979/16-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1           

Донецький окружний адміністративний суд у складі: головуючий суддя: Куденков К.О., розглянувши у порядку письмового провадження питання про виправлення описки в ухвалі Донецького окружного адміністративного суду від 16 грудня 2016 року про відкриття скороченого провадження у адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у м. Дружківці Головного управління ДФС у Донецькій області до Приватного виробничо-комерційного підприємства «Естет-холдінг» про припинення юридичної особи,-

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова інспекція у м. Дружківці Головного управління ДФС у Донецькій області звернулась до суду з адміністративним позовом до Приватного виробничо-комерційного підприємства «Естет-холдінг» про припинення юридичної особи.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 16 грудня 2016 року відкрито скорочене провадження в адміністративній справі.

Судом встановлено, що у вступній частині вказаної ухвали помилково зазначено «Дружківського виробничого кооперативу «Автосервіс»» замість належного «Приватного виробничо-комерційного підприємства «Естет-холдінг»».

Статтею 169 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

На підставі наведеного, суд вбачає наявність підстав для виправлення описки.

Керуючись ст. ст. 160, 165, 169 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Виправити описку, допущену в ухвалі Донецького окружного адміністративного суду від 16 грудня 2016 року про відкриття скороченого провадження у адміністративній справі №805/4979/16-а, шляхом зазначення у вступній частині належного «Приватного виробничо-комерційного підприємства «Естет-холдінг»» замість неналежного «Дружківського виробничого кооперативу «Автосервіс»».

Ухвала складена та підписана 16 грудня 2016 року.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                             Куденков К.О.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.12.2016
Оприлюднено20.12.2016
Номер документу63466283
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/4979/16-а

Постанова від 30.01.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Куденков К.О.

Ухвала від 16.12.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Куденков К.О.

Ухвала від 16.12.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Куденков К.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні